#11

5.9K 276 9
                                    

Multide kaan *-* arkadaslar kısa yazıyorum ama sık sık yazmaya çalışacağım
Buraktan
B:"Nasıl lan olum kaanın götürmesine izin mi verdin alsaydın ya kızı elinden"
E:" abicim hepsi senin yüzünden ayırmasaydın kızı benden şuanda  bunlar başına gelmezdi."
B:"kızı sana mı bıraksaydım. Olum sana rol yap dedik. Sen biraz fazla ileri gittin. Ege bak kızı öptün lan bi ara harbi seviyorsun sandım "
E:" hadi ama kuzen benim kimi sevdiğimi biliyorsun. Ben burcudan başkasını sevmemki ama rolümü iyi yapmıştım. Sen kızı ayırmasaydın kaan Anlamazdı senin onu sevdiğini"
B:"haklısın da olum napiyim kıskandım kızı. Şimdi napcaz biz"
E:"  abicim zaten ben burcuyu kendime hala ayarlayamadım."
B:" o kızın egosu boyundan büyük. Onun için yapacak birşey yok."
Buseden:
Kaan ağzı açık kalmış bir şekilde bana bakıyordu. Yaşadıklarımı ona anlattığımdan beri birşeyler düşünüyordu. "Eğer buraktan korktuysan gidebilirim" dedim sessizliğe dayanamadığımda. "Yok yani mafya değilim amaKorkmuyorum . ben öylelerine pabuç bırakmam" kendinden nasıl bu kadar emin olabiliyordu."EE senin ailen yokmu" dedim. "Vardı ama öldü araba kazası ondan sonrada dayimlarin gönderdiği parayla şirket kurdum ve şuan baya iyi durumdayım" onun için üzülmüştüm. "Senin ailen varmı" dediğinde gözlerim kizardi. "Benimkiler ben 1 aylıkken  ölmüşler bende yetimhanede büyüdüm. Onlardan kalan sadece bir kolye . içinde 'B&B' yazıyordu. Anlamını bir türlü  bulamadığım bu kolye" dediğimde düşünmeye başladı. "Hmm istersen araştırma yapabilirim" buna hazır değildim. "Hayır saol" dedim. Aklıma gelen şeyle irkildim
" ha bak amacın beni sevmekse falan uzak dur benden ben sevmem artık. " çok bodosalama daldım konuya ama bunu bilmeli." ha-hayır amacım sadece sana yardımcı olmak" tamam dedim ve halim kalmadığı için kendimi bıraktım.
Kaandan:
Bu kıza acıyorum başına geleceklerden habersiz. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldu adeta.

YAKIŞIKLI PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin