#3

9.3K 380 15
                                    

Buradan acilen çıkmam lazım. Hadi kızım aklını kullan. Pencereye doğru gittiğimde 2. Katta olduğumu fark ettim. Yer çimenliydi. İç sesim 'burada olacağına kıçını kır daha iyi' demesi üzerine etrafta koruma varmı diye bakmaya başladım. İki tane adam duruyordu. Buldummmm. Evet bakalım planım işe yarayacak mı. Çok sesli bir çığlık attım ve evet korumaların hepsi eve doğru geliyor. Şimdi atlayabilirdim. Perdeleri pencereden dışarıya doğru sarkıttım. En azından bu mesafeyi azaltır. İkinci kattan yerdeki armut şeklindeki puf koltukların üstüne doğru atladım. Oha kıçım düştü. Hah pardon burdaymış.vakit kaybetmemem lazım hemen kalkıp koşmaya başladım. Ormanın içine doğru koşmamın daha iyi bir fikir olabileceğini düşündüm. Görünürde ev olmadığında soluk soluğa kaldım. Bulunmamak için bir ağaca cıkarsam bir gün sonra benden umudu keserler. 'Yada bulunca seni keserler' . of iç ses zaten sana uyup kaçtım sus şimdi. Ağaca tırmanıp görünmeyecek kadar olmasa da ideal bir yüksekliğe çıktım. Aç kalırsam bir günden bisey olmaz. Zaten yemistim daha önceden.köpek sesleri gelince fazlasıyla tedirgin oldum. Adamlar beni arıyordu. Böyle giderse çok korkucaktım ve köpeklerin adrenalin hormonunu algılayabildiklerini duymuştum. En iyisi biraz uyumak olur. Ağacın dalına uzandim ve baya gelişmiş bir ağaç olduğu için sorun olmadı. Uykunun beni almasına izin verdim.
-----------------------------------------------------------
BURAK'IN AĞZINDAN
Eve geldiğimde herkesin telaşlı olduğunu gördüm. Adamlarımdan birisi yanıma korkarak yanıma gelip "abi seyy. Bu kız kaçtı ama bulucaz herkes arıyor" dedi. Sinirlendiğimi dişlerimin acımasından anlamam fazla vaktimi almadı. "Ne diyorsun lan sen bana neden haber vermediniz öldürüyüm mü lan sizi?!?". Adam hemen savunma yapmaya başladı"Abi seni ufak olaylar için yormak istemedik. Biz hallederiz sandık. Geçen sefer haber verdiğimizde bize kızmıştın bensiz halledin diye valla abi bulucaz". Bu adamları öldürücem. " ne zamandır kayıp"dedim. Adam "şey yaklaşık 5 saattir" dediğinde deliye döndüm. "Lan size ben boşuna mı bu kadar para veriyorum lac kişisiniz bi kızımı bulamadınız olay nasıl oldu demedim mi size kapıyı açmayın diyee". Adam azıcık nefes alıp konuşmaya başladı. " abi aniden odadan çığlık sesi geldi birşey oldu sandık ve herkes eve geldi kapıyı açtık kız yok sonra ormana doğru koştuğunu gördük. Aşağıya atlamış. " bu adamların hepsi mal gerçekten mal böyle bir şeye nasıl inanırlar. Hadi onuda geçtim herkes neden toplanıyor. "Kızı bulmadan gelmeyin. Bende geliyorum sizle siz salaksınız elinizden tekrar kaçırırsınız". Adamlarla ormanda kızı arıyoruz salak köpeklerde bir ise yaramıyor. Hafif kıpırdanma ve mırıltılar geldiğinde yerimde durup sesleri daha net duymaya çalışıyordum ki ustume birşey düştü. Gözümü açtığımda  bana korkuyla bakan ve olayı kavramaya çalışan bir adet kız bulmayı beklemiyordum. Sinirlenmeye başlıyordum. Bu kadar kolay saklanan bi kızı nasıl bulamazlar. Silahımı çıkardım ve gördüğüm herkese sıktım. Cezaları bence az bile.  Yanımda ellerini havaya kaldırmış teslim oluyorum işareti yaptığını görünce yüzüne odaklandım. Gerçektende ağlıyordu. Salak bu kız başkası ölüyor bu ağlıyor. Kızın kolundan tuttuğum gibi eve girdik ve odaya fırlattım kapıyı da iyice kilitledim.
-----------------------------------------------------------
BUSE'NİN AĞZINDAN
Olayın şokunu yeni atlatabiliyorum. Galiba uyurken üstüne düştüm. O adamları sadece beni bulamadıkları için öldüreceğini bilseydim kaçmazdım. Şimdi sadece iyi bir uykuya ihtiyacım var bugün yeterince aksiyon yaşadım.

YAKIŞIKLI PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin