#10 part2

6.4K 291 20
                                    

Multiye ege  var kaanın rolünü vini oynuyor
Uyandığımda galiba cennetteydim. Yani kötü bir kız değildim ben. Ama cennet çok kötü bir yer. Hanı sadece bir ev mi cennet. Bir dakika ya ben olmedimmi. Oha nefes alıyorum. Belkide ege beni kurtarmıştır. Belki beni seviyordur şaka yapmıştır. Odadan içeriye başka bir çocuk girdi. "Nerdeyim " diye sorduğumda "seni ben  kurtardım neden intihar ettin?" dedi."öncelikle kurtardığını için teşekkürler ama bu sizi ilgilendirmez " diyerek tepkimi belli ettim. "İsmin ne?" dediğinde cevap vermedim ve toparlanarak evden çıkmak için ayağa kalktığımda "gidecek bir yerin varmı" dedi. Aslında şuanda hiçbir yere gidemem. Çünkü Burak beni kaçırır. Başımı olumsuz anlamda salladıgımda "burada istediğin kadar kalabilirsin. Merak etme seni korurum" dedi. Galiba başımın belada olduğunu biliyordu. "Teşekk..." sözümü "bir daha bana tesekkur etme" dediğinde gülümsedim. Birbirimize bakışırken onun ismini bilmedigimi fark ettim. "Şey senin adın ne" dediğimde bana bakıp gülümsedi. "Kaan" dediğinde elimi uzatıp "buse" dedim. ( kaanla busenin birleşimine kase demek istemiyorum)
Elimi sıkarak" memnun oldum" dedi.
"Ben acıktım zahmet olmazsa birşey hazırlar mısın" biraz alakasız oldu ama bu tanışma faslını geçmek istiyorum. "Ahh pardon ozur dilerim düşünemedim ama şimdi pizza söylerim" onun bu şaşkın hali baya tatlıydı.
Kaanı tanımam lazımdı. Ona ihtiyacım vardı. "Tek mi yaşıyorsun?" fazla meraklı gibi gözükebilirim ama zaten şuan meraklıyım. "Evet" dedi. "Mesleğin ne çalışıyormusun?" bunu düşünmeden sordum of sanki izdivaç programında gibi soru sordum. "Sence hızlı gitmiyormuyuz" dediğinde dirseğimi karnına geçirdim. Gülerek "komikti ama kabul et " dedi.
"Ne yaşadığını anlatır mısın?" dediğinde o gülen suratim tekrar üzüntüyle kaplandı. Anlatmalı mıydım acaba off kafam çok karıştı. Kaçırılmamdan başlayıp intihar edisime kadar anlatmaya başladım.
EGEDEN
O evden çıktıktan sonra biraz zaman geçirip bende gittim. Kendisine zarar verebilirdi ve ben bunu hiç istemezdim.ona baktığımda yamaçta aşağıya bakıp ağlıyordu. Yanına gitmedim atlasa kurtarırdım. O kendini bıraktığı sırada birisi kafasına vurdu ve bayıltıp arabaya bindirdi. Bu da kimdi önce Burak olabilir diye tepki gostermedim ama bir dakika bu ... Bu kaan bunu hemen burak'a söylemem lazım. Kaan kim diyecek olursanız burakin azılı düşmanı. Aslında biraz haklı Burak kaanin kardeşini öldürdü. Daha da önemlisi inşallah kaan buseyle olanları öğrenmez.

YAKIŞIKLI PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin