#8

6.4K 305 10
                                    

EGE'NİN AĞZINDAN
Burak'ın ilk kez bu kadar üzüldüğünü görüyorum. Evet ben buseyi seviyorum. O... O çok farklı. Masum, temiz ve çok güzel. Onu bu evde ilk gördüğüm andan beridir bu eve geldiğimin farkındayım. Ona karşı koyamıyordum ve eğer dün burak'a 'sen benimsin' deseydi şuan burda olmazdım. Bu benim için bir umut oldu yani kalbinin boş olması o kadar da kötü değil. Burak gittiğinden beri odasından çıkmadan ağlıyor. Burak kesin şuan içiyordur ve benim tanıdığım Burak bidaha dönmez. Buseyi kahvaltıyı çağırmak için odasına doğru yürüdüm.  Ben daha kapıya dokunmadan "defol git" dedi. Üstüne gitmiycektim. Bu kız çok güçlü birisi bunun da üstesinden gelir ve aralarında hiç aşk adına olay geçmedi. Odama gidip bende herkes gibi kafa dinlemeliydim. Yatağa uzandığım gibi uykuya teslim oldum.

BURAK'IN AĞZINDAN
İlk kez bir kızı sahiplendim ve o beni reddetti. Kimsin kızım sen ben Burak gırız,kimse beni reddedemez. Bara gidip kafamı dağıtmalıydım. Yaklaşık 10 tane shot attığımda hala olanları unutamamıştım. Yanıma yaklaşan banuyu görünce kendimi topladım. Bu kız beni 5 senedir seviyordu ama ben ona yüz vermemiştim. Bununla da kalmayıp kızı rezil etttim ve benim yüzümden psikolojik destek aldı. Yaklaştıkça gülümsemesi artıyordu. Banu sonunda yanıma gelip selam dedi. Bu kızla ikinci oynayışım olucak ama umrumda değil o ve diğerleri hepsi kaşar. Yanağından öptüm ve tepkisini incelediğimde çok mutlu ve heyecanlıydı. "Banu benimle çıkar mısın? " dediğimde ağzını kocaman ve gözlerini yırtacak kadar açtı. Aslında çok ergence bir laf söylemiştim kendimden soğudum. "Sen ciddimisin oha oha buraaaaggk ben bu ani çok bekledim ama ne dicegimi unuttum yanı şey evet eveet" hemen de kaptır kendini küçük fahişe. "Zamanı gelmişti" derken göz kırpmayı da unutamadım. "Bize gidelim mi" dedim tahrik edici ses tonumla. "Şey bilmem ki ,ııı... Tabikide gideriz nolcak" bu kızı bazen masum birisi sanıyorum.
Yol boyunca  banu bana kaçamak bakışlar attı. Yolculuk bittiğinde arabadan inip "oha burada mı yaşıyorsun?" dedi. Ondan ve diğer kızlardan kurtulmak için sık sık ev değiştiriyorum. " evet eski evim küçüktü o yüzden taşındım " dedim. Bu kıza neden açıklama yapıyorum hiçbir fikrim yok. Banuyu kendime çekip kolumu omzuna koydum. Kapıyı açtığımda kimse yoktu salonda. Banunun dudaklarını hızlı bir şekilde dudaklarıma kapadım. Önce şaşkınlıktan dolayı karşılık vermesede alt dudağını ısırınca küçük bir inleme sesinden sonra karşılık vermeye başladı. Öpüşerek ust kata doğru çıkmaya başladık. Odama girdim ve banu soyunmaya başladığında bende soyundum. Onu yatağa fırlatıp üstüne çıktım ve bu pozisyon benim için yeterliydi. Fazlasıyla yüksek bir sesle "merhaba" dedim. Bu buse'nin duymasına yetecek kadar güçlü bir sesti.  Çok zaman geçmeden ayak sesleri veee evet kapı açıldı. Buseye arkam dönük banunun ustundeydim. Buse "bu-burak" dedi titrek sesiyle

BUSE'NİN AĞZINDAN
inanamıyorum şuan Burak  önümde bir kızla yatıyordu. Ben o geldi diye sevinirken o, o ne yaptı gitti bir kızla yattı. Bunun bir karşılığı olmalı Burak başını geçirmiş bana bakıyordu. Şimdi görürsün Burak bey. Hızlıca odadan çıkıp ege'nin odasına bodoslama daldım.ege kapı sesiyle uyanmış bana uykulu gözlerle bakıyordu. Aslında ege  çok yakışıklıydı. Neyse egeye doğru yürüyüp "ege tek uyuyamadim beraber uyuyalım mi?" dedim. Egeyi kullanmamam lazımdı,vicdanım el vermez ege çok iyi birisi." Şey ege Burak bir kızla yatıyor ve biz sadece uyuyalım biliyorum seni kullanmış gibi olucam ama amacım onunda bu üzüntüyü tatması. " bana baktı ve gülümsedi " iddiaya varmısın" dedi. "Anlamadım ne iddiası" dedim. "Burak senle bir daha yakınlaşmıcak veya seni önemsemicek. Eğer böyle olursa benim gerçek sevgilim olursun. Ama tam aksi olursa ne istersen yaparım" dediğinde ağzım açık kaldı. Burak  beni hiç sevmezken ege hep sevdi ve hala seviyor bence ben egeyle daha mutlu olurum. "Ege benimle çıkar mısın?" dedigimde bana " öfkeden böyle söyleme" dedi. "Ege ben ciddiyim" dedim.
Ege "e-evet" dedi.

YAKIŞIKLI PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin