#4

9.3K 374 26
                                    

Merhaba yeni gün. Dünkü olanlar aklımdan çıkmıyor ama ne kadar çabuk unutursam o kadar iyi olur. Yataktan kalkıp banyoda  ihtiyaçlarımı giderip geri yatağa yattım. Karnım kazanıyor ama bir yandan da korkuyorum. Ben bu düşüncelerle uğraşırken kapı açıldı. İçeriye ben bunun ismini bilmiyorum adam diyip durdum soramamki en iyisi takma bi isim bulmak. Hmmm bay sinirli diyelim dünkü olaydan sonra tek aklıma gelen bu. Aslında sadist de derdim ama yanlışlıkla ağzımdan kaçarsa bana birşeyler yapmasını istemiyorum. Ben bunları düşünürken bay sinirli koltuğa yayılmış beni izliyormuş, of rezil oldum. Bana "ne düşünüyorsun?" diye sordu. Yalan söylemeyi sevmem ama canımı yolda bulmadım. "Beni neden kaçırdığını düşünüyordum" dedim. Bana birazcık baktıktan sonra birşey demedi. 'Ne o sana açıklama mı yapacak sandın?' diyen iç sesime hak verdim. "Acıktın mı" dedi. Olumlu anlamda başımı salladım ama kıpırdamadı birisine emir de vermedi . " kahvaltı söylemicek misin?" "öyle birşey mi dedim?" nasıl ya neden acıktın mı dediki o zaman uyuz yaa. "Sordun ya acıktın mı diye" " cezalısın aç kal". Oha ayıp ama ben 1 gündür hiçbirşey yemiyorum yazık bana. Bay sinirli adamlarına "kahvaltı hazırlayın tek kişilik" dedi. İnsafa geldi sanırım. Adamlar kahvaltıyı getirince masada bir ben yokum o kadar çok şey varki hepsini bitirmek için bir kurt sülalesi anca yeter. Kalkıp masaya oturdum o da benle oturdu ve "senin için mi sandın?"  dedi alaycı bir tavırla. Normalde olsa ağzının payını veririm ama şuan çok alındım. Göz yaşlarına hakim olamıyorum bu olay yüzünden değil benden bu kadar çok nefret etmesini anlamıyorum. Yanı nefrette değil bana acı çektirmeyi seviyor. Ben ona ne yaptım ki. Hemen koşarak odaya gittim ve kapıyı kapattım. Ağlamaya başlamıştım ki nefes alamadım. Aldığım nefes yeterli gelmiyordu. Sanki bir pipetten nefes almaya çalışıyormuşum gibi. Buna dayanamadım ve birşeyleri yıkıp bay sinirlinin yanıma gelmesini umut ettim. Gözlerim kapanırken bir yandan da uğultular duyuyordum.
-----------------------------------------------------------
BURAKTAN
yukarıdan sesler gelmesi üzerine hemen üst kata çıktım. Kapının yanında yere yığılmış buseyi görmeyi beklemiyordum. Hemen doktoru arayıp buraya gelmesini emrettim. 3 dk ya doktor geldi ve buseye serum ve oksijen tüpü ( ismi şuan aklıma gelmedi inşallah oksijen tüpüdür ismi) bağladıklarını gördüm.
15 dakika sonra kendine gelmişti. Bende doktoru dışarı çıkarıp "neden bayılmış?" dedim. Doktor nefes alıp " uzun zamandır birşey yememiş ve ilaçlarını almamış " dedi.  "ne ilacı?" diyerek sordum. "Aslım var kızda aslım  ilacını almamış." biraz bekledi "sizin almanız gereken önlemler var. Bu kızın nefes darlığı çekmesi üzüntüyle de alakalı. Yani kızın hastalığı annesini ve babasını kaybederken çıkmış. Üzüldüğünde nefes alamıyor ve eğer bu krizleri çok sık yaşarsa belirli bir dönem sonra kalbi artık dayanamaz". İnanmıyorum sırf ona kötü  davrandığım için mi bu kadar kötü durumda. Benim tek amacım azıcık akıllanmasını sağlamaktı. Ben onu kaybedemem. Anneme benzeyen onun gibi kokan ve onun gibi masum olan birisini kaybedemem. Ona iyi davranıcam yeterki onu kaybetmiyim.
Doktora gidebileceğini söyledim ve adamlarıma ilaçları almalarını emrettim. Buse'nin yanına gittiğimde uyuyordu. Çok masumdu. Biraz daha bakarsam dayanamıcam ve öpücem. Şimdide öpebilirim aslında kimse bana hesap soramaz. Dudaklayla dudaklarımı birleştirdim ve gözünü açtığı için geri çekildim. Bana " neden yaptın?'' dedi. "Canım istedi"dedim. " dinlenmek istiyorum dışarıya çıkar mısın"dedi. Normalde olsa laf dinlemem ama of onu üzmemem lazım. "Tamam" dedim. ' ahahahah Burak sen bu kadar kılıbık mıydın koçum ya' iç sesim ilk kez benle konuştu bu cesareti ben vermiştim ona +lan bana bak iç sesmisin nesin o ceneni kapa s*ktirtme ebeni+ demem üzerine sesini bile çıkarmadı. Bende odama gidip  bu kız geldiğinden beri  yapmadığım bir şeyi yapmak için ahuyu aradım ve devamını biliyorsunuz. (Fesatlaşalım :D)
-----------------------------------------------------------
BUSEDEN
beni öptü. Oha beni öptü. Beni öptü. Beni ,beni gerçekten beni öptü. 'Kızım sen malmisin anladık artık alla alaa buda dünden razıymış' iç sesimi hiç takmadan yatağa uzandım. Beni öptüğünde neden birşey diyemedim. Offf kabul etmesi zor kendim bile inanmıyorum ama galiba onu seviyorum. O kadar alıngan olmam yanında heyecanlanmamın tek açıklaması bu. Artık güçlü kız olucam ve ayrıca kötü kız. Normalde de lafın altında kalmam ama bu eve  geldiğimden beri ülkek oldum. Banyoya gidip elimi  yüzümü yıkadım ve çok solgunum çekmecelerinn içinde makyaj malzemesi buldum ve azcik makyaj yaptım sadece göz kalemi parlatıcı ve kapatıcı sürdüm. Normalde kapatıcı sürmem ama şuan çok soluk bir yüzüm vardı. Ağlamaktan ve açlıktan kaynaklanıyordur. Ayy ben hala birşey yemedim. Dolapta eşofman  aradım ama yoktu. Bende elbiselerden birisini giydim.  Seker pembesi ve dizimin bir karış üstünde fazla açık değil yani daha çok tatlı.  ElbiseninPembe topuklu ayakkabılarını da giydikten sonra saçımı açık bıraktım doğal dalgasını çok seviyorum. ' hayırdır biyeremi gideceksin ne bu süslenme' diye  soran iç sesiene sadece mutlu olmak için yaptığımı söyledim şuan gerçekten mutlu olmaya ihtiyacım var.
Hemen aşağıya inip mutfakta birşeyler atıştırdım. Tamam ya öküz gibi tıkındım. Ama napiyim yemek yemeyeli çok oldu. Sonrada dolapta Nutella buldum ve Afrikanın yerel dansını yapmaya başladım. O sırada üstünde sadece erkek kazağıyla mutfağa giren kıza baktım. "Buradağ neğ işin vaaaağğr" diye ağzını yaya yaya konuşan kıza traktör görmüş yılan gibi baktım. "Senin ne işin var demicem Sürtük olduğun belli" dedim. Kız sonra saçıma yapışmaya çalışırken kızın suratına yumruk atıp karın boşluğuna tekme attım kız yere düştü ayağılamla kızın karnına baskı uygulayıp "o pis ellerinle bidaha bana dokunma" dedim. Ben söylememiş olabilirim ama annemlerin ölümünden sonra tekvando ya gittim yaklaşık 3 sene. Kırmızı siyah kuşakta bıraktım ama bu zamana kadar hep  kendimi savundum. Hiç dayak yediğim kız olmadı. Sürtük yerde yatarken Nutellamı alıp salonda televizyon izledim. Kaşık almayı unutmadım. 5 dakika sonra bay  sinirli üstü Çıplak aşağıya indi geçen bölümde multimedyada vardı. Olabildiğince yüzüne bakmaya çalıştım. "Ayağa kalk " dedi ve hemen ayağa kalktım. Beni baya bi süzdükten sonra yaklaşıp saçımı oksadı ve "çok güzelsin"dedi. Aklıma o Sürtük geldi ve " bakıyorum da o kız sana yetmedi şimdi sıra bende mi" dedim. Az sinirlendi ama sustu çünkü haklıydım. Elini saçımdan çekip mutfağa gitti hayır gitme yaa. Bende arkasından gittim kız hala yerdeydi. Bana baktı sinirlendi ve "onu senmi bu hale getirdin " dedi. Eyvah şuan öldüğüm an "şey ıı ben yemek yiyordum geldi saçımı çekmeye çalıştı bende azıcık vurdum" bana baktı kaşını kaldırdı ve "azıcık mı kızı pert etmişsin" dedi. "Özür dilerim " dedim ve yavru köpek bakışı yolladım."bidaha bir Sürtüğü dövdüğün için özür dileme" dedi. Kızı kolundan tuttuğu gibi evin dışına attı. Sonrada bana dönüp "zevkimin yarım kalmasına sebep oldun" dedi sırıtarak. "Ben ben şey bidaha yapmam" dedim. Yanıma yaklaşıp dudaklarımızı birleştirdi. O kadar narin öpüyorduki etkilenmemek elde değil. 'Buse seni diğerleri gibi görüyor  şuan ah salak kızım' diyen iç sesim sayesinde hemen dudaklarımı çekip hızlıca odama çıktım ve kapıyı kilitledim. Kapı yumruklanıyordu
"aç kapıyı cadı sana gostericem ben oyun oynamayı"
"açmıycamm sen onu eve kız getirmeden düşünseydin"
"Ne yani kız getirmesem altıma girecektin yani. Tamam güzelim bidahakine öyle yaparız"
Offf ben öyle demek istemedim ki Allah'ım yaaa " onu kastetmediğimi biliyorsun"
"Tamam buse ya  aç hadi birşey yapmaycam"
"Söz ver"
"Söz"
"Tamam gel hadi" dedim ve kapıyı açtım. O kadar geniş sırıtıyorduki kıpkırmızı olduğuma eminim. "Tamam kızım utanma sadece beraber uyuyalım dicektim" dedi. Yatağa uzanıp beni süzdü ve "üstündekileri çıkar" dedi haklı ben hala elbiseyleyim. Ayağa kalkıp dolaptan kendi t-shirt yerinden verdi. "Altıma ne giyicem?" dedim. "Altına göre birşeyim yok" dedi. Bugün yaramazlık yapmasam kabul etmezdim ama bay sinirli şuan bay yumuşak olmuştu o yüzden fazla şansımı zorlamak istemedim. Verdiklerini banyoda giyip banyodan çıktığımda beni süzdü ve multimedyadaki yüz ifadesini yaptı. Korktummu tabikide evet. Kötü çocuk bakışı attı sanki benimle ilgili kötü fikirleri varmış gibi. Yanına uzandım ve arkamı dönüp "iyi geceler" dedim. "Sanada küçük " dedi. Uykuya kendimi teslim ederken tek hatırladığım şey seni seviyorum demesiydi.

YAKIŞIKLI PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin