#13

6.1K 268 6
                                    

Videoyu izlemeden gecmeyin. Dikkat fazla dozda aşık ediyor :))
Buseden
Yarım saattir Burak'ı bekliyordum. Hele şükür arabayı gôrebilmiştim. Beni gördüğünde hemen arabadan inip  yanıma doğru koşmaya başladı. Artık nefesini hissettiğimde bana sarıldığını anladım. "İyimisin güzelim o sana birşey yaptımı" dedi soluk soluğa. "Hayır" dedim. Kalbim kırıktı. Ege'nin yüzüne nasıl bakacağımı bilmiyorum ve bunun tüm sorumlusu Burak. Hepsi onun yüzünden. Böyle bir oyuna kalkışmasaydı." bidaha sakın beni korumak için duygularımla oynama" bunu o kadar nefretle söyledim ki gözlerinde pişmanlığı görebiliyorum. "Özür dilerim zorundaydım" dedi. Cevap vermeden arabaya binip onunda gelmesini bekledim. Fazla zaman geçmeden oda gelip on koltuktaki yerini aldı. Ona mesafeli olmayı istemiyorum ama bu ege işini ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Eve geldiğimizde egede salondaydı. Hemen egeye " eğer geçmiş hakkında biriniz birşey derse kaanın yanına giderim" dedim. Oda 'tamam' anlamında başını salladı.
Odama gidip kapıyı kitledim. Üstümdekileri çıkarıp banyo yapmak için havluyla banyoya doğru ilerledim. Kendimi soğuk suya bırakıp uyumaya karar verdim. Kapının kırılma sesiyle beraber tiz bir çığlık attım. İçeriye Burak girdiğinde "napıyorsun sen gerizekalı" dedi. "Banyo yapıyorum şimdi çıkar mısın?" dediğimde birkaç küfür savurarak dışarıya çıktı. Bende tenimin buruştuğunu hissedince havluya sarılıp odaya gittim. Mal kapıyı kırmış. Giyinmek için eşyalarımı alıp tekrar banyoya gittim. Banyodan çıkınca yatağa uzanıp uyumaya karar verdim.
Fazla vakit geçmeden Burak ve ege geldi. "Ne var" dedim. Ege " ozur dilerim hadi hazırlan akşam bir partiye davetliyiz" bunlar ne saçmalıyor mafya ve parti mi ahah"ben gelmiyorum" dedim ve yatağa kafamı gömdüm. Başıma aldığım darbeyle sıçradım. "Kalkıyor musun yoksa boylemi geleceksin" bu soru buraktandı. "Giyecek birşeyim yok" dediğimde yüzüme siyah bir mini elbise attı. Hemen göz makyajı yapıp saçlarımı kuruttum. Üstüme siyah elbiseyi giyip en son pembe nemlendiricimi de sürdüm.(multimedya da var) aşağıya inince ıslık çalmaya başladı Burak. "Hadi gidelim" dedim. Burak elini belime koyduğunda ürperdim. Keşke beli açık diye giymeseydim. Fazla vakit geçmeden kapıdaki siyah Porsche bindim. Normalde vay be bu arabalara kimler biniyor diye dusunuyordum ne ironi ama.
Araba durduğunda geldiğimizi anladım. Burak kapımı açınca uzattığı eli tutup arabadan indim. Evin bahçesine doğru yürüyorduk. Sesler gelmeye başladığında havuz partisi olduğunu anlamam uzun sürmedi. Ev şato gibiydi. Biz içki içerken herkes evin içinden çıkan kıza odaklandı. Hmm çok güzel bir kızdı. Eğer Burakla konuşursa öldürebilirim. Buraya dogru yürümeye başladı. Yanımıza geldiğinde bana küçümseyici bakışlarını atıp  burak'a "kardeşin mi" dedi. Ben "hayır sevgilisiyim" dedim. Kız hafif kıkırdayıp "Sürtüklemi geldin" dedi. Bu kızın saçını başını yolarım. "Biz sözlüyüz" dediğinde Burak Piç smile yaptım ve  burak'ı yanağından öptüm.  Burak"Burcu sen gidip egeyle takıl" dedi. Burcu BB demeden gitti. Bizde iki saat sonra eve geldik cok uykum olduğu için salonda koltuklara uzanıp gözlerimi kapattım.

YAKIŞIKLI PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin