#10 1. part

5.8K 279 11
                                    

Egeden:
Uyandığımda sevgilim uyuyordu. Ay ne güzel söyledim sevgilim benim sevgilim.   Sakin ol lan iyice kızlara benzedin. Ne yaptın sen bana be böyle benim küçük meleğim. Ben buse'nin yüzünü incelerken kapıdaki karartı dikkatimi çekti. Bu Buraktı. Eliyle vel işareti yapıyordu. Yataktan kalkıp yanına gitmeye başladığımda alt kata indi. Galiba birşey konuşmak istiyordu." Noldu Burak " dedim soğuk bir ses tonunda. "Lafı uzatmayı sevmem buseden ayrıl" inanmıyorum ben ozur dilemesini beklerken bey efendi ne diyor. " bunu yapacağıma inanıyor musun kuzen" dedim alaycı bir tavırla. "Ayrılmazsan öldürürüm onu" "sen ne diyorsun lan seni şimdi gebertirim buna izin vermeyeceğimi biliyorsun" dediğimde "beni öldürdüğün anda tüm adamlarım buseyi öldürecekler ödülleri çok değerli benim  bütün mirasım" dediğinde sinirden ellerin yanıyordu. Ama  burak'a birşey yapamazdın eğer yaparsam buse ölürdü. "Ne yapmamı istiyorsun Burak?" dedim pes etmiş bir şekilde. "Ona onla oynadığını şöyle benle iddiaya girdiğini ve kazandığını söyle" bunu yaparsam buse beni asla affetmezdi. Mecburen "tamam" dedim.
Buse'nin  yanına gittiğimde uyuyordu. Şimdi ben nasıl diyecektim. Hep yaptığım şey aslinda off tamam sakin ol olum tek şansın var. Buseyi uyandırır kıyafetlerini topladım. "Oyun bitti git artık " dediğimde anlamaz gözlerle bana baktı. "Burakla iddiaya girmistik ve kazandım, sandigimdan daha kolay lokma çıktın seni Sürtük" son lafı soylememeliydim. Of Allah'ım . buse ağlamaya başlamıştı dayanamıyorum kalbim sıkışıyor. Bu ana daha fazla dayanmak istemediğim için evden çıktım.
Buseden
İnanmıyorum bunu bana nasıl yapar. Ben onu Sevmiştim birdaha kimseyi sevmek değil konuşmak bile yok. Evden çıkıp sahile doğru koşmaya başladım. Yaşamak istemiyordum. Ne yapabilirim diye düşünürken aklıma üstteki yamaçtan atlamak gldi. En tepeye kadar yürüdüm ve özgürlüğe doğru kendimi bıraktım.
Buraktan
Egeyi öldürüp direkmen busenin benim olmasını sağlardım ama ben ege'nin annesinin ve babasının katiliyim. Zaten büyük bir vicdan azabı cekiyorum. En çok canımı acıtan ege'nin bunları bilmemesiydi. Buse şuan ne yapıyordur en ufak bir fikrim yok ama fazla üzüldüğünü sanmıyorum çünkü o beni seviyor.
Arkadaşlar 10. Bölümü ikiye böldüm çünkü yeni birisi katılıyor hikayemize

YAKIŞIKLI PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin