Kapittel 22

56 3 0
                                    

Jeg går inn i det store bygget. Jeg går til resepsjonen. "Hei, du må være Isabell, ja du må fylle disse papirene" sier hun i resepsjonen. Jeg tar i mot papirene og en penn. Går til en sofa som er bak meg.

Etter å ha fylt ut alle papirene går jeg opp i 12. Etasje. Det er der jeg skal møte opp nesten hver dag i uken. Det er skolen og når jeg er på turne med isac får jeg hjemmeoppgaver. Jeg åpner døren og går inn i klasserommet. Lasse, Danu,Alex,Minttu, tamiqua og Alicia er der allerede. De øver på en dans.

Etter første time (som var verdens beste time!) går jeg til kantina.Det beste er at jeg har fått stipend på denne skolen. Isac elliot er i sangklassen så han er ikke med oss. Jeg er henger mest sammen med Minttu.

Etter verdensbeste skoledag skal jeg og verdens beste isac elliot ta følge hjem. "Jeg fikk en ny telefon i går" sier jeg til isac. "Kult" sier han. Han tar opp telefonen hans fra lomma. Det samme gjør jeg, men bare med min lomme. Han har en svart iPhone og jeg har sånn hvit med gullfarge. Han legger den i lomma.

Jeg kommer hjem (eller jeg kaller det bare for hjem) slenger av meg skoene og går på rommet til meg og Aline. Jeg gleder meg til å starte opp den nye macbooken min. Jeg setter mac'en i laderen og trykker på startknappen. Den fine eplelogoen lyser på skjermen. "Bøøø!" Roper noen bak meg. Jeg skvetter, "hva er det du driver med?" Spør jeg veldig irritert. "Er det velkomsten jeg får når jeg er ferdig på skolen? Hva gjør du?" Spør hun. "Skal begynne med leksene, du da?" Spør jeg. "Vi har ikke lekser denne uken!" Sier Aline.

Hjemmeleksene er matte, rle, samfunnsfag og så skal vi lage en dans, til de som skal lage en musikal, hvis dansen min valgt til musikalen så får jeg en 6+ hvis ikke da får jeg sikkert bare 5. Gleder meg til skolen i morgen.

A little more (isac Elliot fanfiction)Where stories live. Discover now