Kapittel 9

72 4 0
                                    

"Gratulerer med dagen, gratulerer med dagen gratulerer kjære Isabell og happy birthday!" Mamma, pappa og Fredi kommer syngende inn i stua med en bolle med 15 lys. Jeg og isac bare ler. "Har jeg bursdag i dag?" Spør jeg. "Ja, du har sikkert hatt en travel dag at du har glemt det" sier mamma og gir meg bollen, jeg blåser lysene. Jeg klarte å blåse 14 lys, bare et lys igjen. "Du kommer til å få EN kjæreste i år" ler pappa. Jeg rødmer. Reportasje mannen på tven viser en video av Hedda. "Er ikke det den jenta i klassen din" spør pappa, jeg nikker. Mannen viser også flere bilder av meg. Jeg er på tv! Og sikkert snart i avisen og Nettavisen. "gratulerer med dagen Isabell" sier isac. Dette er verdens beste dag! Jeg kan komme med flere grunner til hvorfor:
1.jeg møtte isac.
2.hedda er i varetekt.
3.jeg er nå en av isac sine dansere.
4.jeg er på tv
5.jeg skal på turne med isac (siden jeg er danser nå)
Alt dette bare i dag.

-Noora's pov-

Jeg måtte dra til Finland i dag. Mamma er syk, hun har høy feber og er på sykehuset. Jeg var på telefonen da jeg fikk en Mail. Jeg åpner den det er fra: Sony Music. Det er en ny audition til å være isac elliot sin danser. Det kan ikke stemme, vi har jo nettopp hatt en audition. Jeg må ringe til Fredi.

(Telefonsamtale n=Noora og f=Fredi)

F=dette er Fredi
N=hei, ehm jeg fikk en Mail, der det sto at det er en ny audition
F=ja, vi har litt for mange dansere
N=når er den auditionen?
F= vi holder den i neste uke
N=jeg kan ikke stille opp da
F= da kan du miste jobben din.
N=ok, takk. Hadet

-Isabell's pov-

Fredi mener jeg er så flink at jeg egentlig ikke trenger å stille opp på audition. "Vel vi for dra på hotellet da isac" sier Fredi og ser på klokken. Klokken er 21.16 "jada" sier isac. "Vi ses vel i morgen?" Spør isac "kanskjeee" sier jeg og ler litt. Omg! Isac vil treffe meg igjen.

A little more (isac Elliot fanfiction)Where stories live. Discover now