Kapittel 11

65 2 0
                                    

Jeg sitter i flyet. Etter at bestevennen min døde i flyulykke har jeg vært redd for å fly. Det er et privatfly. Med sikkert 20 seter. Jeg sitter ved siden av Minttu, vi holder hender (det er ikke rart, hvis du har flyskrekk). Vi skal lande nå. Jeg klemmer hånden til Minttu hardt. Jeg kjenner at vi drar nedover. Jeg tør ikke å se ut av vinduet.

Vi har landet og er nå på hotellet i Stockholm. Det er 4 på hvert rom. Jeg, Minttu Lasse og Danu deler rom. Lasse prøver å fortelle vitser. "Ok, joseph spiser potetgull i klasserommet og læreren sier:dette vil jeg ikke ha noe av. Ole svarer: du må ikke tro at du får noe heller" Lasse ler og Danu ler. "Jeg er vitsekongen!" Sier Lasse og later som om han er veldig sterk. Det banker på døren. Lasse går for å se hvem det er. "Det var bare isac elliot" sier Lasse og setter seg i sengen. Isac følger etter og setter seg i en stol. "Skulle bare stikke innom, fordi jeg kjeder meg." Sier isac. "Ja her har vi det veldig gøy" sier Danu. "Ok her er en bra en:En mann satte inn en annonse i aftenposten med overskriften: Kone Søkes. Dagen etter hadde han fått hundrevis av epost. Alle sa det samme: -Du kan få min" sier Lasse og ler. Isac ler også, men kjempe høyt, og han har en søt latter.

Klokken er nå 23.13 og Lasse har allerede lagt seg. Han sier at han må våkne tidlig for å ordne håret. Skulle tro at han er en jente. Minttu leser en bok som heter: year 3000 og Danu ser på tv. Jeg ser bare på telefonen. Tar noen selfies som jeg legger ut på Twitter.

-Isac elliot's pov-

Klokken er nå 03.00 jeg får ikke sove. Pappa snorker som en gris. Det er et mareritt å dele hotellrom med pappa. Jeg er ikke trøtt. Jeg reiser meg opp tar på skoene. Går ut av hotellet og til en park. Jeg setter meg på en benk og sovner.

Jeg våkner. Hvor er jeg? Jeg ligger i en madrass. I et mørkt rom. Jeg tar opp telefonen min. Drar på kartet for å se hvor jeg er. Jeg er ikke så langt unna hotellet. Hvordan kommer jeg meg ut?

A little more (isac Elliot fanfiction)Where stories live. Discover now