Kapittel 8

67 2 0
                                    

-Isabell's pov-

Konserten var ferdig. Alt gikk kjempe bra. "Du var jo så flink" Minttu kommer og klemmer meg. Vi klemmer sånn i 10 sekunder før isac og Fredrik kommer inn i rommet. Fredi kommer mot meg. Han gir meg en highfive "du var kjempe flink i dag, men med litt mer øving kan du faktisk bli en av hoved-danserne" sier han og smiler. Jeg nikker bare. "Er det greit om vi kommer innom i kveld for å signere en kontrakt, men bare hvis du vil" sier han og drar for å snakke med crewet. Minttu sto i bakgrunnen og hørte alt. "Tenk at vi blir kollegaer" roper Minttu og klemmer meg. Minttu slipper klemmer og drar for å snakke med Lasse og Danu. Jeg blir stående alene. Jeg tar opp telefonen min for å ta et bilde på snapchat. Jeg tar en Selfie. På bildet står isac elliot rett bak meg. Jeg ser meg bak og der sto han. "Bra konsert" sier jeg for jeg har ingen anelse om hva jeg skal si. For jeg kan jo ikke si: du er så pen, søt og kjekk vil du gifte deg med meg!
Jeg ser på bildet jeg tok, veldig bra faktisk. Jeg legger det ut på my story. "Eyy..jeg ga deg ikke lov å legge det ut" ler han. "Eh...isac hvis vi skal forlate dette bygget så må vi dra NÅ!" Roper Fredi. "Kommer!" Roper isac "hør, jeg må virkelig dra nå, men vi snakkes senere" sier han og hørtes stresset ut. Han tar tak i noen kasser og sekker, så drar han ut.

-Hedda's pov-

Jeg og mamma var nå i varetekt. Politiet mener at jeg også prøvde å kaste en kniv på Isabell. Men forhåpentligvis slipper de oss ut med en bot. Politiet kommer inn døra "jeg har studert alle tingene dine og det ser ut som om vi må også tilkalle herr.lipponen og Isabell Fjellgren" sier politiet. "Men det gjør vi i morgen" politiet går ut.

-Isabell's pov-

Vi har nettopp blitt ferdig å signere kontrakten. Mamma lot meg, heldigvis. Vi var hos meg nå, isac er også her. Han ser på tv. De voksne drikker kaffe. Isac ser på tv2. "Det sies at en av publikumet på den unge pop idol isac elliot konsert prøvde å kaste en kniv på en av danserne, jenta er bare 15 år og er i varetekt. Offeret er den 15 år gamle jenta som danset på scenen, danseren er ikke en underskrevet danser og har dermed blitt sett i lag med isac etter showet. Politiet sier at dette ikke er en så alvorlig sak men kan likevel få veldig mye oppmerksomhet" sier reportasje mannen og viser selfien av meg og isac.

A little more (isac Elliot fanfiction)Where stories live. Discover now