Kapittel 12

52 3 0
                                    

Det kommer noen inn døren. Man skulle ha trodd det er en stor sterk mann, men det er bare en jente. "Omg! Isac er i rommet mitt!" Roper hun glad. Alltid gøy å bli "kidnappet" av en fan (ironi). "Hva gjør jeg her?" Spurte jeg. "Ja, du sov på en benk, midt i desember, du kan ikke bli forkjølet. Du må jo kunne holde konserten som er i dag" sier hun. "Takk" sier jeg. Isac!! Man sier ikke "takk" når man blir kidnappet! Hun setter seg på madrassen. Det er fortsatt mørkt i rommet. "Kan jeg dra?" Spurte jeg. "Jada, hvis jeg får ta et bilde med deg" sier hun. Jeg nikker. "Kan vi bruke din telefon?" Spurte hun og jeg nikker. Jeg tar opp telefonen og låser opp telefonen. Jeg går på instagram. Så tar vi bildet, hun gjeiper på bildet og jeg smiler. Jeg skriver: #kidnapperen "hva heter du på ig" spurte jeg "ehh...jeg har ikke ig, men bare tagg venninna mi hun heter: zaraslundenne (tilfeldig)" jeg tagger henne og legger det ut. Kommentarer og likere strømmer inn. "Kan jeg gå nå?" Spurte jeg "ok" sier hun trist. Hun følger meg ut av rommet. Vi må gå forbi stuen "næmen...er dette kjæresten din?" Spurte en dame. "Han er så veltrent, høy og kjekk, du har en bra fangst" sier hun før en av oss rekker å svare. "Vi er ikke kjærester" sier jeg. Hun jenta som kidnappet meg følger meg ut til gangen. "Hadet" sier jeg og går ut døra. Hotellet er rett rundt hjørnet.
*
Jeg kommer meg inn i hotellrommet. Jeg drar lenger inn i rommet. Pappa sitter i senga å gråter. "Hvor har du vært?" Spurte pappa meg. "Bare ute" sier jeg "du må aldri stikke fra meg igjen!" Sier pappa og klemmer meg.

-Isabell's pov-

Vi var nå i et dansestudio. Lasse insisterte på at han skulle betale for å leie dansestudioet for i dag, det er bra. Det er ny koreografi, vi øver på. Den er ikke så enkel, men vi klarer den. Mange andre dansere har også kommet, så vi er nå 9. Jeg kan sikkert bare navn til halvparten, selvom jeg har hilst på dem. Jeg ble partner med en som heter Alicia og en som jeg tror heter Josh. Det er ikke så mange finske navn her.

Vi lager koreografi til de nye sangene til isac. Sangene er veldig brae, det er dansene også. Jeg har ikke fått bestemme noe, det er Lasse og Mikael som har bestemt det meste. "Har du noen ideer?" Spør Danu. Endelig! "Eh...nei" sier jeg. Dette er veldig nytt for meg.

A little more (isac Elliot fanfiction)Where stories live. Discover now