Kapittel 15

54 3 0
                                    

Etter konserten løper jeg der hvor man skal inn på backstage. "Beklager, men du slipper ikke inn" sier en vakt. "Jeg er en av danserne" sier jeg. "Har du backstage pass" spør vakten. "Nei, jeg glemte den i backstage" sier jeg. "Jeg kan ikke slippe deg inn" sier vakten. "Jeg gjør hva som helst for å komme inn" sier jeg. "Er det så vanskelig å forstå, at hvis du ikke har backstagepass kan jeg ikke slippe deg inn." Sier vakten. "Hvis du er en av danserne, hva gjør du her da" spør vakten "jeg kjedet meg, så jeg dro hit" sier jeg. "Kom deg vekk her i fra!" Sier vakten strengt. Jeg kommer meg ikke inn og pluss, jeg har ikke penger til buss eller taxi, det er sikkert 1 mil til hotellet. Jeg har ikke telefonnummer til isac eller noen av danserne. Jeg går ut utgangen. Mange jenter gråter, sikkert fordi de er så glade. Jeg kommer meg ut. Mange jenter har dratt til der hvor isac skal til mini-bussen. Jeg begynner å gå mot en burger-king. Jeg har ikke penger til å bestille mat, men det er ihvertfall varmt her. Jeg setter meg på en stol. Jeg er på telefonen, på Twitter. Jeg skriver "helt alene i Stockholm ." og tagger isac elliot og noen av danserne. Jeg legger det ut. Ingen kommentarer eller likere ennå.

-Isac's pov-

Pappa skal ta opptelling om alle danserne er i bussen. "Hvor er Isabell?" Spør pappa. "Ehm.. Hun dro ut av backstage og kom seg ikke inn igjen" sier Danu og gir pappa backstage-passet hennes. Bussen kjører, ellioteerne er elleville. De løper etter og skriker, mange slår på vinduet. "Har noen telefonnummeret hennes?" Spør pappa og de fleste rister på hodet.u

-Isabell's pov-

Jeg spurte de i burgerking om de visste hvor hotellet er. De lagde en veibeskrivelse. "Tusen takk" sier jeg og går ut. Det er kaldt, ihvertfall hvis man går med bare en genser.
*
Etter å ha gått i sånn 2 timer ser jeg endelig hotellet. Klokken er 22.08. Jeg kommer meg endelig inn på rommet. "Hvor har du vært?" Spør Lasse når jeg kommer inn i rommet. "Bare gått en mil" sier jeg. Det er jo sant, jeg har gått 9 kilometer som er nesten en mil."ja du ser sliten ut" ler han. Jeg legger meg i senga. "Du kan ikke sove nå!" Sier han "det er nyttårsaften" sier han. "Isac kommer om 1 time" sier Lasse.

A little more (isac Elliot fanfiction)Where stories live. Discover now