Kapittel 1

162 2 0
                                    

"Heisann jeg heter isabell, men bare kall meg isabelliot. Ja som du sikkert ser så er jeg en stor ellioteer. Jeg er like gammel som isac. Det er kult" jeg sender mailen til en som heter Ann-onym. Jeg prøver meg på å få venner gjennom nettet. For en uke siden så gikk jeg gjennom en sånn brev-venn liste jeg fant på bing ( jeg elsker Google, men de hadde ikke brev-venn liste så.. Og Yahoo hadde heller ikke det) Ann-onym stoppet jeg på og trykket på add. Så nå er jeg veldig god venn med h...jeg vet fortsatt ikke skjønn.
"Isab" roper mamma. Kan hun ihvertfall ikke kalle meg for isabelliot eller Isabell!
"Hva er det mam" roper jeg irritert tilbake. Gir hun meg rare kallenavn får hun også rare kallenavn! "pakken har kommet!" Roper hun igjen. Som du skjønner så er ikke jeg og "mam" så nære. Yesyesyes!!! Endelig har den ridesalen kommet. Jeg elsker også å ri, nesten like mye som jeg elsker isac elliot. Jeg spurter til gangen postbudet står der fortsatt med pakken i hendene. Mens på pakken har han den kvitteringen jeg må skrive på.
Jeg er på rommet og tar den dyre salen ut da irriterende mam roper:" har ikke du lekser du skal gjøre?" "nei" svarer jeg "det er jo juleferie" mamma er så dum. "Gå ut å lag snøhule" foreslår mam " men det er ikke så mye snø" klager jeg " du har jo bursdag i morgen så du kan ehmm...bake kake og dekorere litt" Mamma tar på seg jakke og sko, for å være ærlig har hun pyntet seg litt "ooo... Skal du på date?" Spør jeg mamma med litt sånn der flørte og bitchy stemme " ja, men ikke si det til faren din når han kommer hjem fra jobb" mamma hørtes stresset ut. Snakk om å være utro. Hvis noen i hele verden vil bytte mamma med meg, så ring meg!!!
"Når er isac elliot konserten" spør faren min meg når han kom hjem fra jobb " i morgen" svarer jeg, faen. "Men skal du ikke feire bursdag i morgen?" Spør pappa igjen. DET hadde jeg glemt! " da må jeg bare avlyse" sukket jeg " konserten eller bursdagen" spør pappa med et tøyse blikk. "Bursdagen!" Svarer jeg. " jeg må jo få første rad" jeg ser alvorlig på pappa. Pappa ler litt. Det vibrerer i lommene. Jeg tar opp telefonen, det er Hedda som ringer. Bra at jeg har på lydløs. For den isac elliot ringetonen er så flaut. Altså det kommer refrenget til sangen glitter. Jeg gidder ikke å svare Hedda fordi i forrige uke så kjøpte jeg billett til meg og henne, hun tok billetten og sa at hun skulle på konserten med Tuva. Frekkas. Det ringer på døren. Jeg drar for å åpne døren. Utenfor står et kjent ansikt...

A little more (isac Elliot fanfiction)Where stories live. Discover now