Kapittel 3

86 4 1
                                    

Vel da er det på tide å hente billetten min. Hvorfor er alle i verden så falske? Ja ALLE! Hedda kommer til å bli venne-løs så falsk som hun er! Nei, det går jo ikke. Hun er jo den mest populære jenta i klassen. Alle gutter sikler etter henne. Hun er jo også kjempe rik, faren hennes har laget Netcom.
"Hvor skal du?" Spør Lasse da jeg skal til å åpne døren. "Bare hente noe hos en venninne" svarer jeg tullete. Hvorfor prater jeg og Lasse alltid tullete til hverandre. " jeg blir med" roper lasse av glede. Hvorfor så glad Lasse? Tenker jeg. "Ok..." Nøler jeg.Jeg hadde egentlig ikke lyst til å ta med Lasse, men hvorfor ikke. FORDI Hedda vil stjele han. Og Lasse er min, jeg må få nummeret til isac elliot!!! Og Lasse må gi meg det, ellers får han en brukket fot.(gal ellioteer tenking) Når begynte jeg å tenke sånn, jeg vil da ikke true Lasse.

Nå var jeg og Lasse utenfor huset til Hedda. Det har vel gått mere enn 5 minutter! Da jeg banket på åpnet moren til Hedda, Anette døren. "Hedda er veldig lei seg, hun sitter i stua og gråter" svarer en skuffet Anette. Jeg og Lasse dro inn i huset. Man kunne høre at hun hulket og gråt. Vi tok oss av skoene og gikk inn i stua. Jeg gikk forran og Lasse fulgte etter. Hodet hennes var dypt gjemt i puta. "Jeg er så lei meg,for at jeg har vært så slem." Sier Hedda. Hun har sluttet å gråte og hun har kastet puta på gulvet, men Hedda er fortsatt rød etter å ha grått så mye. Rart, hun har fortsatt ikke lagt merke til Lasse. Han er jo rett bak meg, HALO! Hedda ser opp ,da ser hun Lasse, å så pinlig. Hedda begynner å hyle. Anette kommer inn i stua i full fart. Mens jeg roper "LØP" til Lasse. Og Lasse løper ut av huset.(han drar sikkert i huset mitt, hvis han finner veien) "hva er det som foregår her?" Spør Anette. "Jeg så min nest største idol" sier Hedda glad. Anette ser undrende på meg "er det den danseren, som danser for isac?" Spør Anette. Og Hedda nikker.

Nå har jeg kommet hjem. Lasse sine sko er her så han er også her. Mamma har også kommet hjem. Jeg gruer meg å dra til stua. Ingen er i stua, heldigvis. Alle er på kjøkkenet og spiser middag. Eller nesten alle. Hvor er Danu og Noora?

A little more (isac Elliot fanfiction)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora