Kapittel 16

61 4 0
                                    

"Hæ?" Roper jeg. "Hva skal han her?" Spurte jeg. "Ehm...vi skal på taket" sier Lasse. "Jeg må dusje" sier jeg og løper til badet.
*
Klokken er 23.47 og vi er alle på taket. Det er ingen andre her. Noe som er bra. Det er bare isac og dansere her. Det er allerede folk som skyter raketter. Jeg skvetter hver gang rakettene "eksploderer"(hva heter det?). Om noen minutter er det et nyttår. Jeg har allerede tenkt ut noen nyttårsforsetter. I Sverige er det mye større raketter enn i Norge. "Kan jeg dra på hotellrommet?" Spør jeg Minttu. "Hva skal du der?" Spurte Minttu. "Jeg ser på rakettene gjennom vinduene på rommet." Sier jeg. "Nei, du skal være her" sier hun bestemt. Isac kommer mot oss. Han er bare så søt. "Nå er det bare 2 minutter til klokken er tolv" sier han. Hva er det som er så spesielt med nyttår? Disse folka er så gira. "Jeg er redd for raketter!" Roper jeg. Det er veldig mye bråk. "Slapp av, super isac skal beskytte deg" roper han og later som om han er en superhelt. Jeg må bare le. Jeg elsker livet mitt akkurat nå. "Kom så drar vi litt lenger bort" sier han og tar hånden min. Minttu begynner å plystre. "Det er ikke min feil, at jeg er redd" gjeiper jeg til Minttu. Jeg og isac drar lenger bort. Nå begynner det å komme mere raketter. Jeg og isac lener oss mot en gelender(?). Han holder rundt meg. Akkurat når det ikke kan bli bedre ringer den irriterende telefonen min. "Unnskyld" sier til isac og svarer telefonen.

(Telefonsamtale i=Isabell og h=Hedda)

I=hva er det du vil?
H=jeg er utenfor huset ditt
i=hva gjør du der?
h= kaster egg på huset ditt
I=så bra, da får du vaske opp
H=er ikke du sur på meg, fordi jeg kaster egg på huset ditt.
I=nei, det er bra for da bruker du penger på egg.
H=hvor er du? Jeg skal kaste egg på deg
I=du kan ikke kaste egg helt til Stockholm
*
Jeg legger på. Jeg skal ta bilde av utsikten, akkurat da mister jeg telefonen. Den går i slowmotion ned hundre meter. Jeg har runde øyne. "Slapp av, jeg kjøper en ny til deg" sier isac. Han er bare den snilleste i hele verden.

A little more (isac Elliot fanfiction)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora