Kapittel 19

46 3 0
                                    

*6. Januar 2016*

Jeg er hjemme. Mamma og jeg har blitt enige om at jeg skal flytte til tante elizabeth. Først var hun uenig men så sa hun: greit, hvis det gjør deg lykkelig. Jeg har pakket og jeg drar i morgen til espoo. Skolen har begynt her i Norge. Klokken er 08.00 jeg skal til skolen idag, for å hente tingene mine og si farvel til alle i klassen.

Jeg er på skolen. Alle ser på meg, stygt. Ingen kommer til meg. Alle bare glaner. Henrik unngår meg også. Skoleklokken ringer og jeg drar inn. Skapet mitt er tomt, rart! Jeg drar til klasserommet. Det ligger en stor eske på pulten min.Jeg setter meg på stolen min. Alle ser på meg. Alle tingene og klærne mine ligger i esken. "Side 182" sier læreren og gjesper. Læreren leser i en bok. Jeg tar opp boka og åpner på side 182. Vi har historie. Jeg leser til side 202 når det ringer ut.

Jeg spiser ikke noe i kantina, eller jeg dro engang ikke til kantina. Jeg sitter i gangen og stirrer på veggen. Det blir deilig å komme seg vekk her i fra.

Resten av skoledagen er like ille, men jeg overlevde. Mamma har hentet meg, jeg setter meg i bilen.
*
Det er kveld og jeg er i espoo. Jeg er enda på flyplassen. Tante elizabeth skulle ha hentet meg for en halvtime siden. Jeg har bare en koffert fordi mamma skal sende de andre tingene. Jeg har heller ikke telefon så jeg kan ikke ringe tante. Jeg husker heller ikke telefon nummeret til tante. Jeg har ventet tre kvarter.

Jeg går ut av flyplassen. Tante har enda ikke kommet. Det er mørkt ute. Flere jenter roper. Hvorfor roper de? Jeg går rundt hjørnet og ser mange jenter rundt isac. Isac? Hva gjør han her. Ikke at jeg har noe i mot det. Jeg løper mot isac og ellioteergjengen. Mange trekker seg unna når de får et bilde av han. Tilslutt legger han merke til meg. "Hei, Isabell" sier isac. "Kjenner dere hverandre?" Roper ellioteerne. "Hva gjør du her?" Spør jeg isac. "Søsteren min Ava skal komme med flyet fra Helsinki som lander om et kvarter" sier isac. "Ok, kan jeg bli med?" Spør jeg. "Ok"sier isac. Vaktene hjelper oss inn i flyplassen. De stenger dørene også. Jeg går litt bak isac. Vi går dit der man skal hente koffertene. "Hva gjør ava i Helsinki?" Spør jeg. "Klassetur" svarer isac.

A little more (isac Elliot fanfiction)Where stories live. Discover now