~24~

580 48 10
                                    

Bölüm şarkısı The Weeknd - Where You Belong
Oy ve yorum atmayı unutmayın!! Keyifli okumalar..

----------------

"R-Rüzgar bıçaklanmış!"

Kayra'nın yüzüne keyifli bir sırıtış yayıldığında buna anlam veremedim.

Rüzgar dikiz aynasından bana bakıp "Ne?" diye sorarken Mete çoktan emniyet kemerini açıp arkaya geçmişti bile.

"Doğa ön koltuğa geç!"

hiçbir şey demeden hızla denileni yapıp ön koltuğa geçtim. Emniyet kemerimi bağlayacağım sırada gözüm Rüzgara takılmıştı. Arabayı toprak yolda oldukça hızlı sürdüğü için fazla sallanıyorduk üstelik kendi kemerini de bağlamamıştı.

Düşünmeden harekete geçerek Rüzgar'ın önüne eğilip kemerini tuttum. Yanağımda nefes alış verişini hissettiğim an yüzümü ona çevirdim ve ardından onu takip ederek gelen müthiş bir pişmanlık hissettim.

Dudaklarımız arasında kalan ufak mesafe yüzünden transa geçmiş gibi yapacağım şeyi unuttum ve dudaklarına odaklandım. Birkaç ay önce bu oldukça yumuşak gözüken dudakları, kendi dudağımın üstünde olduğunu düşününce, midemde oluşan karıncalanmayı engelleyemedim.

Rüzgarın dudakları sol tarafına doğru çekilirken oldukça keyif aldığını anladım. Hızla yüzümü çevirip kemeri çektim ve bağladım. Koltuğuma yaslanıp kendi kemerimi taktıktan sonra nefesimi verecektim ki Rüzgar'ın dediği ile kaskatı kesildim.

"Ufaklık, bir şeyler mi hatırladın?" Aylar önce yemekhanede ki olayı kast ediyordu.

Ona cevap veremeden -verecek cevabım olmadığı için rahatladım- Kayra'dan şiddetli bir öksürük geldi. Az önceki olan şey yüzünden Kayrayı unuttuğuma inanamıyordum. Sağ omzumda ki meleğin kızarmam gerektiğini söylediğini az çok tahmin ettiğim için onu kırmadım ve kızarmaya başladım.

"Mete ne oluyor?" diye sorduğunda bakışlarım Rüzgar'ın yüzüne sonrada çatık kaşlarına odaklandı. O da en az benim kadar endişeliydi.

Kayra keyifle kıkırdadığın da, gözlerim sınırlarını öğrenmek için biraz daha açıldı. Bu durumda nasıl gülebilirdi!

Mete, Rüzgara cevap olarak, "Kötü gözüküyor." Dedi ve yüzünü buruşturdu.

"Üzgünüm Doğa, sanırım cici anneni biraz patakladım." Dediğinde biz Rüzgarla aynı tepkiyi vermiştik.

"Ne?" Asude'den bahsettiğini fark ettiğimde soğuk soğuk terlemeye başladım.

"Cici annen..." dedi ve sözünü öksürükleri kesti. Mete, "Zorlama kendini." Diye onu uyarıp elini yara almış yere daha çok bastırdı.

Hırkamın, Mete'nin ellerine göre daha iyi tampon görevi göreceğini düşündüğümde beklemeden üzerimde ki ince hırkayı çıkarttım ve Mete'ye uzattım. Beni bekletmeden hırkamı elimden alıp Kayra'nın yarasına bastırdı.

Yolun durumuna bakmak için kafamı ön cama çevirdiğimde Mete'nin belli etmekten kaçındığı endişeli sesi kulaklarıma doldu.

"Hayır, hayır gözlerini açık tut Kayra! Gözlerini aç! Hey... Kayra!" son dediğinde kükreyince Kayra gözlerini ağır ağır açtı ve "Buradayım." Diye güçsüzce mırıldandı. Gözlerini tekrar açtığını gördüğünde derin bir nefes alarak kendimi rahatlatmaya çalıştım.

"Benimle konuş Kayra." Diye Mete ona emir verirken kanın durması için hırkayı daha fazla bastırdı. Buna karşılık Kayra "Bu kadar zevk vereceğini bilseydim kendimi daha önceden ben bıçaklardım." Diyerek hiçte hoş olmayan bir espri yaptı. Daha sonra yüz ifadesinden fark ettim ki bu bir espri değildi. Bunu fark ettiğimde korku, sinsice hücrelerimi ele geçirmeye başlamıştı.

Zamansız AşkWhere stories live. Discover now