21. Politiebureau?

6.4K 281 30
                                    

Bo pov.

Ik voel koud water over me heen en word meteen wakker. Ik open mijn ogen en zie Bastiaan en Luke naast mijn bed staan lachen, Luke met een lege emmer in zijn handen. "Waar de freaking fuck was dat voor nodig?!" Vraag ik chagrijnig. Ik bedoel, je kan me op veel manieren wakker maken maar zo? Nee.

"Jou wakker maken" antwoord Luke droog terwijl Bastiaan nog steeds staat te lachen.

"Het is fucking zondag, hoezo zo vroeg?!" Vraag ik nog chagrijniger.

"Hadden we zin in" zegt Luke voorzichtig.

Hadden ze zin in?!
Hadden ze zin in?!
De eikels! Urgh ik ben boos nu. Ik pak een kussen en sla beide jongens er hard mee. Ik stap uit bed en Luke laat de emmer vallen en samen verlaten ze rennend de kamer. Zeiknat en met een kussen volg ik ze. Ik ren achter ze aan de trap af. In de keuken staat Luke, ik loop naar hem toe en precies wanneer ik hem wil slaan voel ik twee sterke handen mijn armen vanachte pakken. Luke pakt mijn benen en ze lopen naar buiten. "Laat me los!" Roep ik, maar ze luisteren niet. Ik begin te spartelen en omdat ik nat ben glijd mijn enkel uit Luke's hand. Ik trap hem en hij laat ook de ander los, waardoor mijn benen op de grond vallen. Batiaan had het niet verwacht en laat mijn handen los. Ik krabbel overeind en ren weg. Ik loop de douche in en sluit mezelf op. Ik hoor hard gebons op de deur. "Doe die deur open Bo!" Roept Luke.

"Waarom hadden jullie zin om mij zo vroeg wakker te maken?!" Roep ik terug terwijl ik op de badrand ga zitten.

"Omdat je zometeen met Bastiaan gaat lunchen" antwoord Luke.

"Nee" antwoord ik weer droog.

"Hoezo niet prinses?" Hoor ik Bastiaan's stem.

"Kijk naar hoe je me wakker maakte" probeer ik zo serieus mogelijk te zeggen. Wat moeilijk gaat aangezien ik er wel om kan lachen.

"Ja en, schat ga gewoon mee" smeekt hij.

"Naha, ik kom deze badkamer niet meer uit" maak ik ze duidelijk. "Voorlopig niet" fluister ik meer voor mezelf dan voor de jongens.

"Doe nou niet zo kinderachtig" zegt Luke. Ik negeer hem en kleed me uit en stap onder de douche. "Ga je nou gewoon douchen?" Vraagt Luke lachend. Ik negeer hem en was mezelf.

20 minuten en wat gezeik van de jongens later besluit ik er onder weg te gaan. Ik pak mijn badjas en doe hem aan. Ik ga weer op de badrand zitten.

"Prinses, je gaat het daar niet lang volhouden" begint Bastiaan. "Ik bedoel je hebt niet eens eten". En weer negeer ik hem. Zolang ze maar niet denken dat ze hier mee weg komen. Ik hoor het geluid dat iemand een sms heeft.

"Dude lees!" Hoor ik Luke sissen.

"Bo kom nu die badkamer uit voor ik die deur intrap!" Begint Bastiaan met woede in zijn stem. "Max stuurde dit berichtje" zegt hij en nog geen seconde later word de mobiel van Luke onder de deur door geschoven. Ik pak hem en lees het bericht.

Ik zal de volgende keer maar beter op je vriendinnetje letten, 1 probleempje er is geen volgende keer. T&M.

Kut, Max en Thom hebben Nikki, ik hoor Luke vloeken. Ik open de badkamer deur en ren de trap af, de jongens verbaasd achter laten. Ik hoor voetstappen achter me en een stevige hand pakt mijn pols. "Waar ga je heen?" Vraagt Luke. Ik draai me om en kijk hem strak aan.

"Naar de politie, waar anders twinkel twinkel land?" Zeg ik sarcastisch.

"Moet je niet eerst wat anders aan?" Vraagt Bastiaan die de trap komt afgelopen.

"Nee! We gaan nú!" Antwoord ik chagrijnig. De jongens knikken en ik loop de voordeur uit, waar ik zoals verwacht de BMW van Luke zie staan. "Mag ik rijden?" Vraag ik hem. Hij kijkt me twijfelend aan, maar geeft me dan toch de sleutels. Ik stap achter het stuur en Bastiaan en Luke maken ruzie om wie er voorin mag zitten.

Badgirl hate/love the badboyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora