10. Owja, míjn vriendje is dé badboy

9.2K 276 44
                                    

Ik pak mijn mobiel uit mijn tas en toets het nummer van Cameron in. Na drie keer overgaan neemt hij al op.

C: Heey Bo wat is-
B: -bastiaans moeder is overleden en hij wilde me net verkrachten help me" piep ik snikkend.
C: Wat nooit?! Ik kom er meteen aan, waar ben je?!
B: Einde van Bastiaans straat.
C: Kom eraan.

Na vijf minuten komt de auto van Cameron de hoek om scheuren. De auto stopt en ik stap in.

Cameron pov.

Ik rijd de straat in en stop bij Bo. Ze heeft een shirt van Bastiaan aan dat net onder haar kont komt en haar wangen zijn hartstikke rood door het huilen. Ze stapt huilend in en doet de gordel vast. Ik rijd de straat uit opweg naar mijn huis. "Gaat het?" Vraag ik voorzichtig.

"Het gaat wel. Ik was net op tijd weg" legt ze uit.

"Ik snap niet hoe hij het in zijn hoofd haalt!" Roep ik. "Ik ga hem bellen"

"Nee! Niet doen!" Probeert ze. Maar zonder succes want ik typ het nummer van Bastiaan in en het gepiep klinkt door de auto.

B: Wat?!" Zegt hij pissig.
C: Hoe kun je je eigen vriendin verkrachten?!" Schreeuw ik.
B: Ja sorry! Ik deed het niet expres het was gewoon, het werd me allemaal gewoon even te veel!" Snauwt hij.
C: Weet je waar ze is?!
B: Nou god mag het weten!
C: Dan ben ik god denk ik" lach ik.
B: Wat waar is ze?! Ik moet sorry zeggen! Ze verdient het niet om mijn vriendin te zijn. En ze heeft ook nog eens ruzie met Max...
C: Gaat je niks aan. Maar zal ik vragen of ze naar je toe komt wanneer ze er klaar voor is?
B: Ja dude alsjeblieft!
C: Doe ik, later bro.

"Hij heeft spijt, dat hoorde ik in zijn stem" snikt ze. "Hij kon er ook niks aan doen, het werd hem gewoon te veel. Cameron wil je me terug brengen?"

"Nee, hij heeft je bijna verkracht".

"Maar ik wil naar hem toe" jammert ze. Ik zucht en draai de auto om. Ik rijd naar Bastiaans huis en parkeer de auto op de oprit. Ik zie de porche van Bastiaan over de baan gaan en zie hoe hij vaart vermindert omdat hij door de bocht moet. "Moet ik mee?" Vraag ik voorzichtig.

"Nee, ik bel je wel hoe het gegaan is" antwoord ze. Ik knik en ze stapt uit.

Bo pov.

Ik loop richting de race baan en Bastiaans auto komt meteen tot stilstand. De auto deur gaat open en Bastiaan rent op me af. "Prinses ik wilde niet, het gebeurde gewoon. Het spijt me zo" zegt hij terwijl hij me stevig knuffelt en er een paar tranen over zijn wangen lopen. Ik veeg ze weg en kijk hem diep in zijn ogen. "Ik hou van je" zeg ik en ik druk mijn lippen op die van hem. "En ik vergeef je" mompel ik.

"Dankje. Ik hou ook van jou" antwoord hij terwijl hij me dichter tegen zich aan trekt. Hij tilt mijn been op maar ik werk tegen bang voor wat er komen gaat. Bang om weer bijna verkracht te worden. "Sorry, ik ga te snel" verontschuldigt hij zichzelf.

"Het is niet te snel, ik ben gewoon bang" zeg ik bijna onverstaanbaar.

"Het geeft niet, ik wacht totdat je me vertrouwd" zegt hij en hij drukt een kus op mijn lippen. Ik tik met mijn tong tegen zijn onderlip aan en hij opent zijn mond meteen. Onze tongen draaien rondjes. Dan trekt Bastiaan terug. "Ik hou zo verschrikkelijk veel van jou" zegt hij terwijl hij me diep in mijn ogen aan kijkt. "En ik hou ook verschrikkelijk veel van jou" zeg ik terwijl ik me los laat uit de omhelzing. "Ik zet de auto even terug, ga jij vast naar binnen?" Vraagt hij lief.

"Is goed" antwoord ik terwijl ik een snelle kus op zijn lippen druk. Bastiaan loopt naar de auto en stapt weer in. Ik kijk nog even hoe hij de auto weg rijd en loop dan richting de achterdeur. Ik open hem en loop meteen naar boven hopend dat de vader van Bastiaan me niet in alleen zijn shirt zien. Ik kom in zijn kamer en pak mijn string die ik snel aan trek. Ik kruip het bed van Bastiaan weer in, ik moet morgen namelijk gewoon naar school. Ik sluit mijn ogen en snuif nog een keer in het kussen dat naar Bastiaan ruikt. En dan vallen mijn ogen dicht.

Badgirl hate/love the badboyOù les histoires vivent. Découvrez maintenant