14. Oma is d-dood..?

6.9K 314 75
                                    

Bo pov.

Ik word wakker van het geluid des doods, of terwijl de wekker. Ik kreun en mompel wat onverstaanbaars. Bastiaan doet de wekker uit en geeft me kusjes op mijn haar. "Zo te zien wilt iemand haar bedje niet uit" lacht Bastiaan.

"Dat zie je toch" mompel ik in het kussen.

"Prinses we moeten naar school" probeert hij.

"Mwumuh" mompel ik in het kussen.

"Mooizo, zie je straks beneden" zegt hij terwijl hij zich omkleed en naar beneden loopt. Ik zucht en stap uit bed. Ik doe een jeans aan met daarboven een wit shirt van Bastiaan die ik in mijn broek stop en daarboven een soort houthakkers blousje (jullie weten wel wat ik bedoel x). Ik borstel mijn haar en doe wat eyeliner en mascara op, als ik daar mee klaar ben pak ik mijn tas en mobiel en sjok ik de trap af. Ik gooi mijn tas naast de bank en laat mezelf erop vallen. "Prinses?" Vraagt Bastiaan me.

"Ja?" Vraag ik.

"We moeten gaan" zegt hij. Ik pak mijn mobiel en zie inderdaad dat het tijd is om te gaan. Ik knik en pak mijn tas en we lopen naar de garage. "Bastiaan mag ik please in je ferrari rijden?" Vraag ik terwijl ik hem met een pruillipje en puppy oogjes aankijk.

"Vooruit" zegt hij en hij gooit de sleutels. Ik vang ze behendig en stap in de auto.

Op school.

"Prinses we kunnen nog op tijd komen, tenminste als je doorloopt" zucht Bastiaan.

"Bastiaan ik ben moe! Ik kan niet sneller" zucht ik. Bastiaan loopt naar me toe en tilt me in bruidsstijl op. Zo lopen we naar het lokaal.

In de pauze.

Ik sta met Nikki in de wc's terwijl we wat bijkletsen. Na eventjes gekletst te hebben lopen we terug de aula in waar een grote groep kinderen staat te roepen. Ik wurm me door de menigte en zie Bastiaan vechten Tom. Bastiaan ligt bovenop Tom en slaat helemaal op hem in. Ik zie Luke, Cameron en Daan aan de zijkant zitten met hun gezichten helemaal onder het bloed. Ik haast me naar de jongens. "Bastiaan kom van hem af" beveel ik hem. Hij lijkt zo druk bezog dat hij mij niet hoort.

Bastiaan pov.

Ik ben zo boos op Tom, ik kan niet stoppen met slaan. Dan voel ik een zachte hand op mijn schouder die me ontwaakt uit mijn trans. Langzaam hoor ik de mensen weer en de zachte stem van Bo. "Bastiaan dit lost niks op. Kap met slaan" zegt ze. En dat waren de woorden die ik nodig had om weer helemaal terug te komen naar de realiteit. Ik stop met slaan en zie Tom bloedend op de grond onder me liggen. Ik kijk opzij en zie mijn vrienden bebloed aan de zijkant zitten. Ik kijk naar links en daar staat Bo gehurkt voor me met haar hand nog steeds op mijn schouder "Waarom?" Vraagt ze zacht.

Bo pov.

Ik hurk bij hem neer en zie hem naar zijn vrienden kijken. Dan kijkt hij naar mij, alsof hij zich nu pas beseft wat hij zojuist gedaan heeft. "Waarom?" Vraag ik hem zacht.

"Hij wilde je verkrachten. Hij kwam net naar onze tafel en hij zei dat hij jou nog wel in bed kreeg en dat hij je veel pijnging doen en woede borrelde zich in me op. Niemand mag jou pijn doen" zegt hij terwijl zijn ogen in die van mij boren.

"Het is oke" zeg ik en ik sla mijn armen om hem heen. Hij stapt van Tom af en draait een rondje met mij in zijn armen. Dan komt de directeur binnenlopen, en als hij er loopt is het geen goed teken, meteen valt iedereen stil en staart hem aan. "Bo Stephons?" Vraagt hij. Ik steek voorzichtig mijn hand op. "Wil je eventjes meekomen?" Vraagt hij de bloedende jongens negerend.

"Mag hij mee?" Vraag ik wijzend naar Bastiaan. Hij knikt en ik pak Bastiaan's hand en trek hem mee. Bij de directeur aangekomen sta ik stil. "Loop maar even mee naar mijn kantoor" zegt hij. Ik knik en Bastiaan en ik lopen hem achterna. In zijn kantoor zie ik Max zitten met de tranen in zijn ogen. "Wat doet hij hier?!" Sis ik terwijl ik naar Max wijs.

"Hij is hier omdat het over jullie oma gaat" zegt de directeur terwijl hij hoorbaar slikt. Ik krijg tranen in mijn ogen. "Wat is er met haar?!" Snauw ik. Bastiaan slaat zijn armen vanachter om me heen en maakt 'shht' geluiden bij mijn oor. Ik kalmeer ietsjes en kijk de directeur aan. "Ze is zojuist overleden" zegt de directeur dan. Tranen stromen over mijn wangen en ik sta vastgenageld aan de grond. De laatste persoon die ik had, dood. Ik hoor wat vage stemmen en dan word alles zwart.

^super kort, sorry daarvoor. Had het de laatste tijd erg druk en wilde jullie toch een update geven. Ik ga zo snel mogelijk verder xoxo^

Ik denk ook dat ik ga stoppen, aangezien ik denk dat jullie mijn boek niet zo leuk vinden, als je het wel leuk vind lat het weten, anders stop ik xx.

Badgirl hate/love the badboyWhere stories live. Discover now