7. Project S?!

9.9K 296 46
                                    

Maandag drie weken verder. Bo heeft drie weken thuis gezeten. Samen met Max. Haar ribben zijn weer helemaal oke en haar oma is begraven. Ze gaat vandaag weer naar school. Bastiaan is elke dag na school bij Bo langs geweest en ze zijn super close samen. De school weet alleen nog niet dat ze wat hebben. Op Nikki, Cameron en Daan na.

Bo pov.

Ik word wakker van mijn kut wekker en druk hem uit. Ik loop naar mijn kast en pak een skinny jeans met een croptop en een bh en string uit mijn kast. Ik loop ermee naar de badkamer en douche me en kleed me aan. Ik pak mijn schooltas en mobiel en loop de trap af naar beneden. Max ligt nog te slapen, hij heeft eerste twee uur vrij. Ik maak ontbijt en eet het op. Mijn scooter is gemaakt na het ongeluk. Ik pak mijn leren jack en stap op mijn scooter. Ik rijd naar school. Drie weken lang ben ik niet in dat gebouw geweest. Ik rijd het schoolplein op en zet mijn scooter neer op de scooterplaats. Ik zet hem opslot en loop naar mijn kluisje. Ik open hem en gooi mijn jack erin. Ik pak mijn mobiel en zie dat ik een berichtje heb.

Bastiaan😍: Prinses, kan je de eerste pauze bij je kluisje wachten? Dan zie ik je daar? X
U: Is goed, zie je daar x

Ik pak mijn tas en loop naar mijn lokaal. Ik zie Nikki zitten en ga naast haar zitten. "Heey, hoe gaat het?" Vraagt ze.

"Goed, met jou? En met Tom?" Giechel ik.

"Goed en perfect! Ondanks dat hij vandaag ziek is" lacht ze.

In de pauze.

Ik sta bij mijn kluisje. Alle gangen zijn leeg. Dan komt Bastiaan eraan gelopen. "Heey prinses, kom eens op mijn rug" zegt hij terwijl hij zich omdraait en door zijn knieën gaat zodat ik op zijn rug kan springen. "Oke dan" zeg ik en spring op zijn rug. Bastiaan gaat weer normaal staan en loopt met mij op zijn rug naar de aula. De hele aula staat vol met mensen, hier was iedereen dus. Bastiaan loopt met mij op zijn rug de aula binen en meteen is iedereen stil. Hij loopt naar het soort van podium achtig iets en zet me daar op neer. Hij pakt mijn hand vast en kijkt me lief aan. Terwijl ik hier niets begrijpend om me heen sta te kijken.

"Oke allemaal. Ik wil jullie allemaal wat vertellen. Ik heb wat met Bo, jullie gaan niet gemeen tegen haar doen! Dan doe ik je wat namelijk" begint hij. "Bo is namelijk degene die me in heeft laten zien wat lief hebben is, en dat iemands problemen tegelijkertijd jouw problemen kunnen zijn. Iets wat iemand mij hiervoor niet kon laten zien. Ik hou van je" zegt hij. Ik kijk hem aan. Ik wil zeggen dat ik ook van hem hou, dat ik hem ook lief heb, maar ik sta als bevroren tegenover hem. Ik ben bevroren door wat hij net zei.

"I-ik h-hou ook van jou" zeg ik. Bastiaans lippen krullen omhoog en hij trekt me in een knuffel. Ik hoor allemaal 'aawhs' door de aula gaan. Dan zie ik Jill en Lilly staan, de meiden die ik heb laten stikken. De meiden die ik met z'n tweeën heb achter gelaten. Ze lijken oprecht blij te zijn voor mij. Dat zie ik aan ze. "Ik wil ook nog even wat zeggen. Lilli en Jill, ik heb door al mijn shit jullie met zijn tweeën achter gelaten! En ik weet dat dat stom was. Ik wil jullie bedanken dat jullie me altijd steunen" zeg ik. Ze lopen op me af en Bastiaan zet een stapje opzij. Ze knuffelen me. "Je zal altijd ons beste vriendinnetje blijven" lacht Jill.

"Jupp, en we zijn super blij voor je" zegt Lilly knikkent naar Bastiaan. "Maar als je haar wat doet, vermoord ik je" voegt Lilly er nog even aan toe. Ik moet lachen. Bastiaan komt achter me staan en slaat zijn armen om mijn heupen. "Oke allemaal, ga maar weer verder met wat je deed" beveelt hij de school. Sommige mensen verlaten de aula en andere gaan rustig praten en eten wat. Bastiaan legt zijn hoofd in mijn nek terwijl ik wat bijpraat met Jill en Lilly. Bastiaan trekt me iets dichter tegen me aan. "Schat ik hoef niet dood hoor" lach ik. Bastiaan lacht ook en geeft me een kusje in mijn nek.

"Ik wil je gewoon nooit meer kwijt" fluistert hij in mijn oor. Ik voel dat ik een beetje moet blozen.

"Ik wil jou ook nooit meer kwijt" fluister ik terwijl ik me omdraai. Ik sla mijn armen om zijn nek en duw mijn lippen zachtjes op die van hem. Hij gaat erin mee en tikt met zijn tong tegen mijn onderlip. Ik geef toestemming en onze tongen draaien om elkaar. We worden onderbroken door een kuch. Geirriteerd laat ik los en zie ik Jill, Lilly, Daan en Cameron lachen. "Stik niet in elkaar, hé" lacht Daan waardoor de rest nog harder begint te lachen. "Ha-ha jij hebt je lolbroek aan of niet?" Vraag ik sarcastisch.

Badgirl hate/love the badboyWhere stories live. Discover now