20. Simpel maar prachtig

6.8K 256 13
                                    

Bo pov.

Alsof dat zingen van de jongens nog niet genoeg was komen Lilly, Jill en Nikki de kamer in rennen. "Heey!!!" Gillen ze. Ik duw mijn gezicht weer in Bastiaan's shirt wat gelach van de jongens op leverd. "Wat moeten jullie hier? En waar is jullie kater?" Vraag ik ze dan maar.

"Kijken naar jouw verschrikkelijke kater en wij hadden niet zoveel gedronken" lachen ze. Ik sta op en loop zonder wat te zeggen naar de badkamer. Ik draai de deur opslot en besluit een douche te nemen. Net wanneer ik onder de douche wil stappen hoor ik geklop op de deur. "Bo?" Vraagt Bastiaan.

"Ik wil even douchen, hopen dat de kater weg gaat, gaan jullie maar vast ont-" begin ik.

"-middageten" verbeterd Bastiaan me.

"Ja dat ja, ik kom na het douchen beneden" zeg ik en met die woorden stap ik onder de douche.

Na het douchen pak ik een joggingsbroek, een shirt van Bastiaan en doe ik mijn haar in een knot. Ik loop naar beneden en zie dat de jongens aan het gamen zijn, nouja Jake en Bastiaan zijn aan het gamen en Jill, Lilly en Nikki zijn diep in gesprek met Daan, Cameron en Luke. Ik loop de keuken in en pak wat yoghurt met honing en loop terug naar de woonkamer. Ik plof tussen Jake en Bastiaan in en kijk mee op het scherm. Ze doen een schietspel. Jake is aan het winnen en ik zie dat Bastiaan daar lichtelijk gefrustreerd door is. Ik moet iets doen. Ik breng mijn lippen naar Bastiaan's oor. "Als je wint, gaan we vanavond gezellig uiteten en trek ik een hele mooie jurk aan" fluister ik zwoel in zijn oor. Meteen begint hij beter te spelen. Ik zie bloed op het sherm aan de kant van Jake, wat betekent dat hij dood is en dat Bastiaan gewonnen heeft. Ik geef hem een snelle kus en zet mijn mok weg. Ik leun tegen zijn schouder aan en hij slaat een arm om me heen. "Wij gaan maar eens" zegt Luke terwijl hij en Nikki opstaan. De rest knikt instemmend en nog geen tien minuten later zitten Bastiaan en ik alleen op de bank. De vader van Bastiaan moest wat doen voor zijn werk ofzo, op zaterdag? Ja dat dacht ik ook al.

"Wat ga je vamavond aandoen dan?" Vraagt Bastiaan nieuwsgierig.

"Verassing" fluister ik. Hij knikt en begint me te kietelen. Wanneer hij ziet dat ik tegen kietelen kan stopt hij. "Hoezo kan je daar tegen?" Vraagt hij me.

"Gewoon" antwoord ik lachend.

Later die middag

Ik besluit Lilly te appen of ze mee gaat de stad in, ze heeft een erg goede smaak voor kleren namelijk. Ze vraagt of ik haar op kan halen en ik antwoord dat ik er met vijf minuutjes ben.

Ik pak mijn tas en jack en loop de trap af. Ik heb inmiddels een skinny jeans aan met een simpel shirt. Ik loop de woonkamer in en zie Bastiaan druk gamen. "Schat, ik ga met Lilly een nieuw jurkje halen, is het goed als ik de porche mee neem?" Vraag ik hem.

"Tuurlijk" antwoord hij waarna hij zich focust op het gamen. Ik pak de porche en rijd naar Lilly.

In de stad.

Lilly trekt me mee een hele dure winkel in en begint meteen te zoeken. Ze houdt een roze jurkje omhoog, de rug is zo goed als helemaal open en de voorkant is diep uitgesneden."Wil je dat ie me gaat verkrachten ofzo?" Vraag ik Lilly. Ze moet lachen en hangt hem terug. Na veel, héél veel, jurkjes gepast te hebben geef ik het op. De één was niet mijn maat, de ander was te chique, in de ander leek ik dik, de ander was te diep uitgesneden, de ander was weer net niet goed genoeg. Dan komt Lilly aan gelopen met een mooie jurk, witte bovenkant en onderant zwart wit gestreept. Simpel en leuk. Ik pak hem uit haar handen en loop het pashokje in. Ik pas hem, precies mijn maat. Ik loop naar buiten en draai een rondje. Lilly klapt in haar handen en loopt naar de sieraden afdeling, nog geen minuut later komt ze terug met een mooie ketting en een armband. Hakken heb ik thuis nig wel, dus die hoeven we niet te halen. Ik kleed me weer om en we rekenen af. We lopen nog wat door de stad en besluiten maar weer naar huis te gaan.

Thuis

"Ik ben thuis!" Roep ik. Geen antwoord, dan niet. Ik loop naar boven met de tas. Dan hoor ik Bastiaan zingen. Hij zingt just the way you are van Bruno Mars. Het klinkt echt prachtig. Ik blijf voor de deur van de badkamer staan en luister aandachtig. Nooit geweten dat Bastiaan zo mooi kon zingen. Hij draait de kraan uit maar stopt nog altijd niet met zingen. Ik loop snel naar onze kamer en gooi de tas op de grond en pak mijn mobiel en ga op bed zitten. Bastiaan komt de kamer in met enkel een handdoek om zijn middel. Ik begin te fluiten en hij moet lachen. "Hoelang ben je al thuis?" Vraagt hij me.

"Net een minuutje" lieg ik. Ik bedoel hij hoeft niet te weten dat ik hem heb horen zingen.

"Oke" zegt hij opgelucht.

"Hoezo?" Vraag ik hem.

"Mmw gewoon, ik heb best lamg gedoucht en ik zou het zielig vinden als je hier allang zat" zegt hij en hij lacht, een fake lach.

"En nu even eerlijk" zeg ik hem. Hij kijkt me niet begrijpend aan.

"Ik ben eerlijk" protesteerd hij. Ik knik enkel en kijk weer op mijn mobiel. Ik zie dat ik een berichtje van Luke heb.

Luke: We hebben een klein probleempje😁
U: Tell!
Luke: Nikki uuh.. Ze is zwanger....

Ik slaak een gilletje van.. ja van.. van schrik van verbazing.

"Wat is er?" Vraagt Bastiaan me. Ik gooi mijn mobiel naar hem die hij behendig vangt. Hij leest alles en zijn gezicht staat apart. Ik kan niet lezen of die blij, boos of wat dan ook is. Hij geeft me mijn mobiel en loopt de kamer uit. Ik kijk hem verbaasd na. Ik besluit Nikki eerst te bellen.

N: Hallo met Nikki" snikt de stem aan de andere kant.
B: Hey schat, zwanger?
N: J-ja, i-ik wil h-het niet" huilt ze.
B: En Luke?
N: Nee
B: Ga je het weghalen?
N: J-ja, ik denk het
B: Zal ik meegaan?
N: Nee, Luke gaat al mee, dus dat lijkt me niet slim.
B: Nee snap ik, succes
N: Danke doei
B: Dag

Ik hang op en loop de kamer uit opzoek naar Bastiaan. Ik loop de woonkamer in, geen Bastiaan. Ik loop de keuken in, geen Bastiaan. Ik kijk over de racebaan en zie de porche van Bastiaan er hard over heen gaan. Hoe kon het ook anders. Ik besluit weer naar binnen te gaan en plof neer op de bank. En besluit Luke te appen.

U: Luke?
Luke: Ja..?
U: Ik liet het Bastiaan lezen en zijn gezicht trok emotieloos weg en hij liep weg, hij is nu aan het racen, wat moet ik doen??!
Luke: Whut..? Uhm geen idee, jij kent hem beter dan ik hoor.
U: Ik verzin wel wat.
Luke: Succes!
U: Thx, jullie ook!
Luke: Dankjee

Ik loop de trap op en kleed me om, ik doe het jurkje aan wat ik vandaag gekocht heb, mijn Warte hakken, de bijpassende ketting en wat make-up. Ik loop de trap af en zie dat Bastiaan tv kijkt.

"Schat, ga je eens klaarmaken voor het etentje" zeg ik hem. Hij kijkt op en zijn mond valt open als hij mij ziet. Ik duw hem dicht met mijn hand en lach.

"Je ziet er prachtig uit" zegt hij.

"Kleed je om, dan kan ik dat ook over jou zeggen" grap ik. Bastiaan lacht ook en loopt naar boven.

Nog geen vijf minuten later staat Bastiaan voor me in een spijkerbroek en een wot shirt waar je zijn spieren erg goed in ziet. Simpel maar prachtig.

Na de gezellige avond.

Bastiaan en ik lopen lachend het huis weer in.

"Zag je die vent zijn kop toen eten naar mijn hoofd schoot met die lepel?" Lacht Bastiaan. Ik begin nog harder te lachen en knik.

"Of toen jij je shirt uitrok voor het gezicht van die serveerster, ze stond echt te staren" lach ik. We lopen lachend naar boven en daar komen we James tegen.

"Hebben jullie het gezellig gehad?" Vraagt hij. We knikken en barsten in lachen uit. Hij kijkt ons vragend aan en Bastiaan geeft hem een pa-dat-wil-je-niet-weten blik. Hij knikt en loopt naar zijn werkkamer. Hoe kan hij om half twaalf 's avonds nog werken.

Bastiaan gooit me over zijn schouder en rent -voor zover dat wil- naar zijn kamer. Hij gooit me op bed en zoent me. Ik zoen hem terug. Het is een zoen vol passie en lust. Bastiaan haalt zijn lippen van de mijne. "Mijn badgirl" fluistert hij.

Badgirl hate/love the badboyWhere stories live. Discover now