1. Tranen?

18.6K 406 62
                                    

Bo pov.

"Bo wakker worden sunshine" zegt Max mijn broer terwijl hij boven op me springt. "Tief op Max" zeg ik boos en duw hem van mijn bed af. Hij staat op en loopt weg. Ik doe een schone bh en string aan en pak een jeans met scheuren bij de knieen en een croptop. Ik pak mijn boekentas en mobiel en loop naar beneden. Ik maak ontbijt en plof naast Max neer op de bank. Ik heb mijn nieuwe rooster al gezien, ik zit in klas 4h1 en begin met gym. Oja kut gym. Ik zet mijn bord op de salon tafel en ren naar boven. Ik pak mijn gymtas en doe mijn gymkleren en deo enzo erin. Ik loop weer naar beneden en zie Max met mijn, nu lege, bord zitten. "Moest dat?!" Vraag ik geirriteerd. "Jupp" lacht hij. Max en ik zijn tweeling alleen heeft Max vorig jaar wel gehaald en zit hij dus in de 5de. "Gaan we samen naar school?" Vraagt hij. Ik begin te lachen en hij lacht mee. "Doei ik ga" zeg ik en doe mijn jas en vans aan en stap op mijn scooter. Als ik aankom zie ik Lilly en Jill al staan. Ik zet mijn scooter opslot en loop naar ze toe. "Jammer dat je het jaar over moet doen" zucht Lilly. "Ja maar daar is niks aan te doen" zeg ik zo blij mogelijk. "Ik ga vast, heb gym namelijk" zeg ik. Ze knikken en ik loop naar de kleedkamer, daar zie ik wat meiden staan. Ik begin me om te kleden als er een meisje tegen me aanloopt. "Kijk even uit!" Zeg ik bot. "S-sorry" stottert ze en loopt verder de kleedkamer in. Ik laat mijn kleren zo liggen en loop de gymzaal in. Iedereen zit al te luisteren naar de uitleg van meneer Brand. "Bo, waarom was je zo laat?" Vraagt hij geirriteerd. "Nou kijk-" begin ik.

Dan gaat de deur van de jongens kleedkamer open en komt Bastiaan eruit gelopen. "Ga verder Bo" zegt meneer Brand.

"Ik ben dus te laat omdat-" begin ik.

"-Omdat ik wat met Bo moest bespreken" zegt Bastiaan grijnzend.

"Nee! Ik was te laat omdat ik daar zin in had" zeg ik.

"Ga maar gewoon zitten jullie twee" zucht hij. Ik knik en ga op de bank zitten, Bastiaan komt grijnzend naast me zitten. "Zozo, alweer zo badgirl bezig?" Vraagt hij. Ik negeer het. Als we aan het inlopen zijn komen Cameron en Daan (de meelopers/andere badboys) binnen gerend. "Oke loop maar gewoon met de groep mee ik wil het niet eens weten" zucht meneer Brand.

Na de gym.

We lopen de kleedkamers in. Ik zoek naar mijn shirt maar kan hem niet vinden. Tijdens de gymles ben ik bevriend geraakt met Nikki ook een echte badgirl. "Wat is er?" Vraagt ze, als ze me gefrustreerd in mijn tas ziet zoeken. "Niks ben zo terug" zucht ik. Ik loop de kleedkamer uit en loop zonder schaamte die van de jongens kleedkamer in. Ik hoor een paar mensen zeggen 'wat doe jij hier' of 'waarom ben je hier' ik negeer het en loop naar Max, Cameron en Daan toe. "Mijn t-shirt graag" zeg ik en steek mijn hand op. "Niet zo brutaal en bovendien waar heb je het over" zegt Max.

"Geef me dat verdomde shirt gewoon!" Roep ik.

"Wat krijg ik ervoor?" Vraagt hij.

"Als je hem nu niet geeft trap ik je zo hard dat je nooit meer normaal kan lopen" sis ik. Hij kijkt me neutraal aan. "Dat geloof ik niet. Ik heb je veel zien doen, maar trappen nog nooit" lacht hij. "Oke ik snap ik je, ik weet al wat je wilt" zeg ik. Ik loop dichter naar hem toe en ga dicht voor hem staan. Ik hoor Cameron tegen Daan fluisteren "gaat ze het echt doen?!". Ik ga iets dichter met mijn gezicht naar dat van hem. Als onze lippen een paar centimeter verwijdert zijn geef ik hem een knietje in zijn ballen. Hij kreunt en grijpt meteen naar zijn kruis. "Geef me dat shirt en wel nu!" Zeg ik dreigend. "Nee" zegt hij.

"Wat zei je daar?!" Vraag ik bot.

"Je hoorde me wel ik zei nee" zegt hij.

"Bastiaan dat shirt nu!" Zeg ik nog bozer.

"Never!" Lacht hij.

Ik ren naar hem toe en spring op zijn rug. "Waar is dat verdomde shirt?" Vraag ik hem. Hij gaat in een snelle beweging naar voor en naar achter waardoor ik op de grond val. "Payback" lacht hij.

Badgirl hate/love the badboyWhere stories live. Discover now