12. Verkracht?!

8.2K 278 21
                                    

Bo pov.

We zitten met z'n allen in de achtertuin van Bastiaan. Ik zit tussen Bastiaan's benen en rust met mijn hoofd op zijn schouder. Er staan een stuk of 100 shotjes in het midden. We zijn super druk geweest maar we hebben het er voor over, deze avond gaat te gek worden.

"Okey, iedereen weet hoe 'never have i ever' ofterwijl 'nooit heb ik ooit' werkt?" Vraagt Cameron. Nikki en Tom schudden hun hoofd.

"Oke, ik zeg bijvoorbeeld, never have i ever een jongen of meisje gezoend op een eerste date, als je dat wel gedaan hebt pak je een shotje" leg ik uit. Ze knikken en Daan gaat beginnen.

"Never have i ever getongzoend" lacht Cameron. Iedereen pakt een shotje en slaat hem achterover.

"Nu ik" zeg ik. "Never have i ever harder gereden dan 250 kilometer per uur in een auto" lach ik. Lilly, Jill, Tom en Nikki nemen een shotje.

"Never have i ever seks gehad" grijnst Daan. Bastiaan kijkt me schuldig aan en pakt een shotje net zoals Daan en Jill die keihard lachen. Ook Cameron en Lilly pakken een shotje.

"Never have i ever gerookt" zegt Nikki. Ik ben de enige die een shotje pakt en sla hem achterover. "Heb jij gerookt?" Vraagt Lilly verbaast.

"Ja, ik wilde het een keer proberen het is best lekker" zeg ik gemeend.

"Badgirl" fluistert Bastiaan in mijn oor.

"Never have i ever zelfmoord willen plegen" zegt Jill. En nu? Ik heb het weleens gewilt. Ik besluit het beste te doen en geen shotje te nemen.

"Never have i ever gedacht aan seks" zegt Cameron. Iedereen pakt een shotje en slaat hem achterover.

Na heel wat vragen zijn we allemaal behoorlijk dronken. Iedereen gaat naar huis en Bastiaan en ik gaan naar boven. Ik kleed me uit pak een shirt van Bastiaan en ga in bed liggen. Bastiaan kleed zich uit tot in zijn boxer en komt erbij liggen. Ik ga tegen hem aan liggen. "Ik hou van je" fluister ik.

"Ik ook van jou" antwoord hij. "Truste"

"Truste".

$Volgense ochtend$

Die kut wekker van Bastiaan maakt me wakker en ik kreun luid. "Volgens mij heeft iemand geen zin om op te staan" hoor ik Bastiaan naast me zeggen, maar zonder ochtendstem. Ik haal mijn hoofd uit het kussen en zie dat hij klaar wakker achter zijn laptop in bed ligt. Ik mompel wat onverstaanbaars en laat mijn hoofd weer in het kussen vallen. Ik heb echt koppijn. Ik hoor Bastiaan grinniken. "Nog nooit een kater gehad?" Lacht hij.

"Jawel maar nog noout wanneer ik de dag daarna naar school moét" zeg ik lichtelijk chagrijnig.

Max pov.

Ik pak mijn tas en open de voordeur, ik pak mijn scooter en rijd naar school. Op de scooterplaats zie ik de scooter van Bo staan, hij staat er al weken, op precies dezelfde plek. Ik zet mijn scooter neer en loop naar binnen. Eenmaal binnen lopen allemaal tieners door elkaar. Ik loop naar mijn kluisje en zie dat Mark er aan komt lopen. "Hey bro" zeg ik terwijl ik hem een boks geef.

"Hey man, hoe is het?" Vraagt hij me.

"Super" lieg ik. "Met jou?"

"Ook goed" lacht hij. "Maar even serieus hoe is het met je?"

"Slecht, ik mis Bo verschrikkelijk erg, terwijl ze mij waarschijnlijk al weer is vergeten" zucht ik.

"Ik vind het echt heel rot voor je. Ze is je vast niet vergeten" probeert hij me gerustvte stellen.

"Achja, ze wil me toch niet meer zien"

"Dat weet je niet, maar laten we maar naar het lokaal gaan" ik knik en we lopen rochting et lokaal.

Badgirl hate/love the badboyWhere stories live. Discover now