5. Gevallen? Letterlijk en figuurlijk

9.4K 321 46
                                    

Bo pov. Volgende ochtend.

Ik kreun en open mijn ogen. Ik herinner me gister avond nog heel goed. Ik kwam op het feest voelde me op een gegeven moment niet lekker en toen heeft Bastiaan me naar huis gebracht. Of niet. Hij heeft me gewoon mee genomen naar zijn huis. Ik sta op en pak een joggingsbroek en trui van Bastiaan, uit zijn kast. Ik loop naar beneden en zie dat Bastiaan vredig op de bank ligt te slapen. Wat lief, hij liet mij gewoon in zijn bed liggen en ging zelf op de bank. Hij is best schattig als hij slaapt. Wat nee! Niet verliefd worden, hij doet dit alleen omdat hij je wilt breken! Ik kan wel wat liefs terug doen. Ik loop naar de keuken en maak 2 tosti's. Ik leg ze op borden en loop naar de woonkamer. Bastiaan is wakker en is bezig op zijn telefoon. "Hier" zeg ik en geef hem een bord. Hij pakt hem aan en kijkt verbaasd naar me. "Je hebt voor mij op de bank geslapen. Ik kon wel iets terug doen vond ik" leg ik uit.

"De bank ligt best lekker hoor, en dankje" grijnst hij. "Heb je al een payback?" Vraagt hij.

"Ja" zeg ik blij. Hij knikt en gaat eten. Als ik het op heb zet ik het bord op de tafel en wil naar boven lopen maar Bastiaan pakt mijn pols. "Wat is er? Ik moet Max appen anders maakt hij zich straks nog zorgen" zeg ik.

"Dat maakt mij niet uit" zegt hij. Ik kijk niet begrijpend. "Ik wil iets proberen" zegt hij.

"Wat?" Vraag ik. Hij trekt me bij hem op schoot en hij zoent me. Ik schrik maar herstel me en zoen terug. Een bom van vlinders ontploft in mijn buik. Oh nee, Max had gelijk. Ik ben verliefd op hem. Onze tongen spelen een vurig spel. Dan gaat de voordeur open. Bastiaan en ik negeren het en zoenen verder. "Gaat lekker" hoor ik de stem van Cameron zegen. Ik laat meteen los. Waarom liet ik niet eerder los? Misschien omdat je hem leuk vind! Nee, misschien ook wel.. Geen gesprekken voeren in mijn hoofd! "Moet je nou altijd alles verstoren, ik had haar bijna zover" zegt Bastiaan geirriteerd. Hij wil me dus toch gebruiken! De lul. "Ik kwam racen" zegt Cameron dan. "Weet je nog. Ons mannen dagje" vult hij zichzelf aan.

"Kunnen we dat een andere keer doen?" Vraagt Bastiaan.

"Ik ga Max maar even bellen" zeg ik en sta op en loop snel naar boven. Ik pak mijn mobiel en toets het nummer van Max in.

M: Heey zusje.
B: Heey. Bastiaan heeft me gister bij hem thuis in zijn bed gelegt en hij is zelf op de bank gaan slapen. En vanochtend zoende hij me. En toen kwam Cameron en die verstoorde het. En toen zei Bastiaan de woorden die mijn hart braken 'Moet je nou altijd alles verstoren, ik had haar bijna zover'. Hij gebruikt me echt. Ik dacht dat de zoen anders was" zeg ik snikkend.
M: Rustig, niet huilen. Hij zoende je? Voelde je iets bij die zoen?
B: Ja. Een bom van vlinders ontplofte.
M: Sorry, maar hij gebruikt je echt. Ik dacht heel even van niet. Kom je naar huis? Dan maak ik pannekoeken.
B: Ik kom eraan

Ik hang op en pak mijn jurk en tas.

Ondertussen Bastiaan pov.

Bo loopt snel naar boven. "Dude, ik heb een probleem...." zeg ik.

"Wat is er? Wil ze niet met je neuken?" Grinnekt Cameron.

"Nee man, ik denk dat ik verliefd ben" zucht ik.

"Wow dude. Verliefd in lief heben? In om iemand geven?" Vraagt hij.

"Ja. Ik heb haar lief. Ik geef om haar. Die zoen net, 'boem' dat is wat mijn buik en hart deden. Ik kan haar niet gebruiken, ik kan haar niet breken" zucht ik.

"Dat is best wel een probleem. Vind ze jou ook leuk?"

"Nee, waarom zou ze. Ze is niet als die andere meisjes. Al die meisjes vallen voor me, ze zijn allemaal stom genoeg om te denken dat ik meer met ze wil. Maar Bo, nee" zeg ik. Dan gaat de deur open. Daar staat Bo met mijn kleren aan, haar eigen jurk en tas in haar hand. En zwarte vlekjes van de mascara onder haar ogen. En rode ogen. Ze heeft gehuild. "W-wil je me naar huis brengen?" Vraagt ze voorzichtig. Cameron geeft me een klopje op mijn schouder en neemt het woord "doe ik wel. Ik ga ook naar huis" zegt hij en geeft mij een knipoog.

Badgirl hate/love the badboyWhere stories live. Discover now