Gİ - 15

1.5K 77 0
                                    

Bölüm Adı : Sen!

"Allison?"

Fısıltıyla konuşarak kapıdan gelen kişiye baktım. Ben kimi bekliyordum kim çıkmıştı gene de kurtulacaktım.

Sessizce , üzerime doğru gelen Scott'un ensesine vurdu. Kaya kadar güçlü olduğu için hiçbirşey olmamıştı. Çevik bir hareketle arkasına döndü.

Geri geri en dibe doğru gelip durdum. Ağlamaktan helak olmuştum. Gözlerimden akan yaşları sildim. Yerde sürünürkenki halimi düşünerek üzerimi düzelttim.

"Sen de kimsin? Ufaklık"

"Kızı bırak"

"Bırakmazsam ne olacak?"

Allison'un üzerine yürüyordu. Onunla tam anlamıyla dalga geçiyordu.

"Son kez söylüyorum onu bırakacaksın"

"Haha"

Karşısına geçmiş gevrek gevrek gülerken ağzına bir tane Çakmak istedim.

"Deli" tam anlamıyla deliydi. Bu şekilde kurtaracaksa yanmıştım. Küçük bir çocuk gibi mızmızlanıp istiyordu. Bu gidişle buradan çıkamayacaktık en azından benim sağ çıkma olasılığım onunkine göre yüksekti.

Kendimi tutamadım ve allison'a seslendim.

"Beni çabuk kurtarır misin artık"

"Kate sen iyi misin"

Değildim iyi felan değildim az önce kafayı yiyecek gibi olmuştum. Ölüp ölüp dirilmek buydu. Çırpınışlarım fayda etmesede boğazının yırtıldığı düşünerek bağırmak başıma aniden giren ağrı yüzünden başımı elimle tutmama neden oldu.

"Ben çok kötü hissediyorum"

allison bu işi beceremeyecekti. En iyisi bayılmak yani numara yapmaktı. Kendimi yere atarken allisona bakıp göz kırpmıştım. Daha sonra scott düştüğüm şeyi fark edip yanıma yanaşınca işini beraberce halledebilirdik.

Kafamın önünde fır dönen biri ne kadar hoş olabilir eğer buram buram içki kokuyorsa midenizin bulunmasına daha çok yardımcı olur.

"Hadi Eğil ya amann"

Bir türlü eğilip kontrol etmedi. Derdi neydi bu adamın oturmada bir sorunu felan olabilirdi.
Beklediğim hareketi sonunda gerçekleştirdi. Allison boş anı kollayarak tekrar vurmak istedi. Kolunu sırtı dönükken havada yakalaması şaşırmama neden oldu.
Nasıl bir ileri görüşlüktür. Buradan çıkamayacağımız artık kesindi bari allison kurtulsaydı. Onun da canı benim yüzümden tehlikeye girmişti.

Aklım yavaş yavaş yerine gelirken kötü şekilde kafamı vurduğumu hatırladım. Neden böyle konuşuyordum tabiki bunun yüzünden uzaktan bakan biri kesinlikle sarhoş derdi. Icmeden sarhoş olmakta çok komik bir durum. Bayılma numara mı sonlandırarak ayağa kalktım. Allison'a vurmuş olacak ki kenara sinmiş boynunu tutuyordu. Gözü ondan ayrılmıyordu.

"Scott!"

"Uyandın mı"

Elini bana uzatarak gösterdiği yere oturmamı emretti. Elini iterek konuşmaya başladım.

"Seninle gelicem"

"Allison ne diyorsun" bakışını attı.

"Ama bir şartım var"

"Seni dinliyorum"

"Allison buradan sağ şekilde çıkacak"

Ona dönüp baktıktan sonra tekrar bana döndü. Isaret parmağıyla onu işaret etti.

Gücün İhtirasıWhere stories live. Discover now