Gİ - 11

1.8K 87 2
                                    


Bölüm Adı : Kağıt

Multimedya Prens , Kate ve alis

~

Fısıltılar arasında Salon tamamen boşaldı. Prens , kate ve alis tek başlarına kalmışlardı. Prens bebeğe bakarken cildinin bembeyaz , kanlarının çekildiğini gördü. Masum bir bebekten ne istemişlerdi . Bu ne cürretti kendi sarayında Evladını öldürmüşlerdi.
Öfkeyle etrafa bağırırken Kate usulca yanına yanaştı. Gözlerini üzerine dikti ve bebeğe baktı. Göz Yaşları yanaklarından akarken yerde oturan alis doğrularak kate'in yanına geldi.

"Katil!"

Alis'in dedikleri karşısında öylece kalmıştı. Prense bakarak Hayır anlamında başına sağa sola salladı.

"Ben katil değilim"

"Sen Oğluma zehirli altını taktın"

"Ben birsey yapmadım"

Prens kaşlarını havaya kaldırdı. Onları sinirle dinliyordu.

"Kesin! Yeter!"

"Bunu her kim yaptıysa bizzat canını ben alıcam!"

Bebeği alarak odadan çıktı. Ikisi orada yalnızca kalmışlardı. Alis'in bakışları öldürmek için yemin etmiş gibiydi.

"Cevap vermeyecek misin?"

"ee-evet be-ben altın taktım ama zehirli altını ben takmadım hem niye takım ki!"

"Oğlum veliahtı çünkü ondan kurtulup kendin devleti yöneteceksin"

"Hayır ben cani değilim"

"Bunu sana ödedicem , elbet ödeyeceksin"

Kapıyı sert şekilde kapatıp çıktı. Kate yere oturarak aglamaya devam etti. O birşey yapmamıştı gene kimse ona inanmıyordu. Gelinliğiyle ortada kaldığına mı anlamalıydı yoksa bir masumun canına Kıyıldığına mı Kapının açıldığını duyunca göz yaşlarını sildi. Kenara gizlendi.

"Kate çık oradan"

"Hayır"

Bu Allisonun sesiydi gene bulmuştu onu kate'in yanına gelerek ayağa kaldırdı. Göz yaşlarını sildi başını göğsüne yasladı.

"Yapma böyle sen bişey yapmadın!"

"Gerçekten bana inanıyor musun?"

Gözlerini kocaman açmış allisona bakıyordu. Burnunu sıkarak "Tabiki" dedi. "Işte benim dostum" diye içinden gecirerek sıkıca sarıldı. Yüzündeki boyalar birbirine karışmış bi haldeydi allison yürüyemeyeceğini düşünerek kucağına aldı. Ellerini boynuna doladı. Mümkün olduğunca o anı düşünmek istemiyordu. Usul adımlarla odaya geldiler. Iceri girince Kate in kollarında Uyuduğunu gördü yavaşça yatağa bıraktı. Kafasındaki kırmızı tacı çıkararak kenera bıraktı.


*




Allison'dan;

Düğünü kaçırdığımı düşünerek koşarak gelmiştim ama kapıdan prens ve alis in kol kola çıktığını görünce birşeylerin kötü gittiğini anladım. Seri adımlarla içeri girdim kate kapının arkasına kıvrılmış ağlıyordu. Onun ağlaması nedense canımı yakıyordu. Bana bu sarayda insanmışım gibi davranan tek kişiydi ve ben onu asla kaybetmek istemiyordum. Ona seslendim küçük bir çocuk gibi mızmızlanması komiğime gitsede gülmedim çünkü o şuanda mutsuzdu. Ayağa kaldırıp sarıldığımda daha çok aglamaya başlamıştı. Hemen onu odaya götürmek gerek diye düşünüp kucağıma aldım. Odaya geldiğimizde ne ara uyumuş diye düşündüm mışıl mışıl uyuyordu . Uyandırmamak için yavaşça yatağına koydum. Gözüme bir kutu takıldı kutuyu açınca hatırladım onu zindana attıklarında bu kutuyla çıkmıştı içini karıştırdım bir tane resim ve arkasında not vardı.

"Sarı çiçekler açınca gökten yıldız düşer düştüğü yere bak"

Anlaması çok zor bişeydi. Sarı çiçek kıştan ilkbahara geçen dönemde açardı. Kendi kendime "Tabi ya" dedim çünkü şuan sarı çiçek açmıştı. Gökten yıldız düşer hemen sarayın bahçesine çıktım gökyüzüne baktım ne demekti bu...
Kuyunun yanına gittiğimde su çekmeye çalıştım o sırada yıldız düşmüş gibi görünüyordu. Bunu anlatmak istemişti. Düştüğü yere bak kalmıştı "ne yani suya mı giricektim" diye düşünürken kendimi suda buldum küçük bit kuyuydu ama içine beş kişi sığardı. Kovanın oturduğu yere bakarken az ittirince elime kutu geldi hemen suyun dışına çıktım. Su buz gibiydi ve ben titriyordum. Kutuya bakınca kilitliydi ne vardı bunda...
Taşla kilidi taşladım ne kadar onunla uğraştığımı bimeden devam ettim en sonunda açıldı. Icinden kağıtlar çıktı sudan birbirine yapışmıştı. Bazıları akmıştı ama bir tanesi ilk günkü gibiydi. Alıp açtığımda şok oldum ve öylece kaldım. Dünya tersine döndü

"Kardeşim hain bir plan içinde ancak şunu unutmasın oğlu sarayda köle...
Hatırlar mı bilmem ama katnees ın çocuğunu kabul etmemişti. O taht benim kızıma kalmadıysa senin oğluna da kalmaz gayrimeşru oğlun seni mahfedecek kardeşim...
Kraldan Allison a sevgiler..."

"BANA MECBURSUN adlı eserede bakarsanız çok mutlu olurum"

Vote ve yorum :)

Gücün İhtirasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin