Kapittel 39

79 1 2
                                    

Sara pov

"Take a break." Sa Robert. Jeg tok av hettsettet (Åssen skrives det?) og hang den rundt mikrofonen. Jeg tok vannflaska mi og satte meg på stolen bak meg inntil veggen. Jeg lente meg på veggen og slappet av.

Niall gikk inn med Camila. Jeg tok håndkle og tørket av litt svette og tok en slurk av drikka, før jeg la det fra meg og gikk til Niall. "Hei Camila." Jeg kysset henne på pannen.

Jeg så på Niall. Han smilte og kysset meg. "Is everything Okay?" Spurte Niall. "Veldig sliten og litt sår av syngingen." Sa jeg. Niall så rart på meg. "Oh.. Right... I'm fine.." Mumlet jeg.

En månede siden jeg så familien min. En månede siden jeg var på jobb. En månede siden jeg var på jobb. En månede siden jeg så vennene mine. En månede uten Perrie og Zayn og Mona og lille gutten. En månede hos Niall og har så vidt sett Niall og Camila. Albumet slippes ut i kveld. I morgen skal jeg til skolen igjen. I morgen etter skolen skal jeg til Perrie og Zayn.

"Okay, Sara. We do it last time before We are Done here for today." Sa Robert som var tilbake.

***

Jeg ga Niall en rask kyss før jeg åpnet opp døren. "I will pick You up after school." Sa Niall. Jeg nikket. Jeg gikk ut av bilen og snudde meg mot Camila som satt i baksete. "Bye Camila." Sa jeg og vinket. "Bye!" Hun vinket tilbake.

Jeg smilte og lukket igjen døren.

Jeg snudde meg. Jeg så Naya som stoppet opp og så overrasket på meg, med en diger smil på munnen. Hun var litt langt unna.

"SARA!!!" Ropte hun og løp mot meg. Jeg løp mot Naya også. Vi ga hverandre en diger klem. "Åssen har du det?" Naya trakk seg unna meg. "Opptatt. I går ble første albumet sleppet ut." Sa jeg.

"I know. Jeg kjøpte CDen med en gang." Sa Naya. "Du er så god du." Jeg smilte. "Alt for lille jenta mi." Sa Naya.

***

(Hør på triste sanger. Anbefales)

Jeg slang meg ned i sengen vedsiden av Finn. Jeg skulle være med Niall og Camila, men de holdte meg unna, så jeg tok med meg Finn hjem.

Perrie kom inn i rommet og så på meg. "Don't make out now. You have a boyfriend, remember?" Spurte Perrie. Jeg himlet med øynene. "What will you?" Spurte jeg irritert. Perrie smilte.

"Tomorrow will Camila, Niall and you go to Norway. Niall will drive this time till Norway to." Sa Perrie. Jeg nikket.

(Begynner nesten å grine av tanken på hva som kommer til å skje, eller gjorde det i Sverige da jeg skrev de neste kapitlene)

"Where is Niall really?" Spurte Perrie. "I dont know..." Svarte jeg kort og enkelt. "Have fun. The dinner is ready about 10 minutes." Var det siste Perrie sa før hun forsvant ut døren.

*4 Hours Later*

Finn kysset meg på kinnet før han reiste seg opp fra senga. "Bye superstar." Finn snudde seg mot meg og rygget mot døren.

Jeg satte meg opp i sengen og smilte. "Bye." Sa jeg. "I love you girl." Sa Finn. Jeg smilte. "I love you more." Sa jeg. "If you say si." Sa han før han forsvant ut døren.

Kort tid etter, så jeg jakka til Finn var på kontorstolen min. Jeg reiste meg opp og gikk til kontorstolen og tok opp jakka hans. Jeg løp ut fra rommet og rett til stuen. Mona satt på gulvet og lekte med dukka, Molly. "Har Finn dratt?" Spurte jeg. Mona så på meg og nikket.

Jeg løp ut og så Finn gå over veien. "Finn! You forgot something!" Ropte jeg mens jeg vifta med jakka så han kunne se hva an glemte. Finn stoppet opp og snudde seg mot meg og så jakka.

"Right!" Ropte Finn og gikk mot meg.

Jeg så en bil komme i full fart mot Finn. Jeg fikk full panikk. "Finn! A car!" Ropte jeg. "What?!" Ropte Finn like før bilen traff han og han falt rett ned i bakken.

"FINN!!!!!!!!!!!"

-------------------------------------------------

Ødelegger jeg nå? Med sånn liten bedskjed under? Hahah

Jeg har tenkt til å begynne å svare på spørsmål.

Viss du har en spørsmål, så kommenter under her og/eller under der jeg svarer på spørsmålene :) Aner ikke om jeg skal ha eget innlegg til det, eller jeg tar under det jeg skriver.

Still så mange spørsmål som du vil :)

Takk <3

OG EN TING TIL!!!!

Når jeg dro til Sverige for 6 dager siden, så hadde jeg 2K lesere og når jeg kom hjem i dag, så da så jeg at jeg hadde 4K lesere!!!

TUSEN TAKK!<3 Jeg elsker dere<3

All The Love, H

My New Family!&lt;3Where stories live. Discover now