Kapittel 25

163 5 1
                                    

Sara pov

Niall strøk hånden sin i håret mitt. "I love you fuckings much..." Niall kysset meg svakt, men deilig. "I love you!" Jeg smilte. "SARA! TIME TO GO TO BED!!!!!!!" Hørte jeg noen skrike fra rommet mitt. "Come.." Jeg tok på meg undertøy og t-skjorten min. Når jeg snudde meg så jeg Niall satt i sengen med bokseren min. "I can go home now?" Sa han som en spørsmålstegn. "You can sleep over?" Spurte jeg og smilte. Niall nikket og vi gikk til rommet mitt.

***

"Wake up." Jeg kjente noen lepper kysset meg på kinnet.

Jeg åpna øya mine sagte. "Good morgning Niall..." Jeg kysset han på nesen. "Dress you up. You will go to job now." Sa han og lukket igjen øyene. "What about you? Will you sleep?" Jeg sleiket kinnet til Niall. "Nasty..." Mumlet Niall og tørket kinnet hans. "But yes. I think so. Harry will drive you so..." Sa Niall veldig trøtt. "Okay." Jeg reiste meg opp og kledde på meg.

Jeg busset tennene mine og tok på meg maskara og tok håret i en dott. Jeg gikk ut av bade og fikk høre Niall snorke. Jeg fniste og ristet på hode. "Are you ready?" Harry kom inn. "Hush, Niall asleep.." Hvisket jeg.

Harry tok hånden min og vi gikk ned. "I'm ready!" Mona sto midt i stua og smilte. "Kom, så går vi!" Jeg og Harry slapp hverandre og vi holdte hendene til Mona og gikk ut.

***

"Have a Nice day." Harry kysset meg på pannen og tok ned Mona. "Bye!" Jeg rufset håret til Harry. "Bye you to!" Han ordnet håret sitt og gikk.

Jeg og Mona gikk inn til avdelingen. "Hey Madelen!" Jeg smilte. "Hey!" Hun skrev ned at Mona var her. "Da er alle her." Madelen lukket igjen boka. "Unntatt Mille." Madelen snudde seg mot meg. "Stemmer det. Hun har fri i dag." Jeg nikket og gikk til de andre.

***

Harry bærte Mona opp fra barneseten og lukket igjen døren. Vi gikk inn til de andre. "Niall isn't here!" Jeg fniste.

Jeg tror faktisk at dette er første gang at han ikke har vært her siden vi ble sammen. "He still sleep." Zayn fniste. Trodde jeg...

***

Jeg gikk ned. "Good mornings!" Jeg smilte og bærte opp Peter som smilte til meg. "Good Morning!" Perrie kom ut av kjøkkene med kaffekopp og hun satte seg ned i sofaen.

Harry pov

Jeg hadde overnattet på sofaen til Perrie og Zayn i natt.

Jeg tok av meg klærne og satte på dusjen. Når det ble passe varmt, hoppet jeg i dusjen.

Vannet rant nedover ansiktet mitt.

Det banket på bade. "Who there?!?" Skrek jeg så den personen kunne høre det. "Sara!" Hun får vel komme inn.. "Come in!!" Inn kom Sara.

Hun lukket igjen døren bak seg. Sara snudde seg mot meg og lukket igjen øyene. "Hello.. You can see.. You've seen a boy naked before...." Jeg himlet med øyene.

Sara åpnet øyene og nikket. "Wondered you something?" Jeg fant fram sjampo og tok det i håret og skylte det ut av håret.

"I don't remember.." Sara så på meg og klødde seg på bakhode.

***

Sara hadde stått og sett på meg veldig lenge. Sykt irriterende å se ei jente som jeg har likt ganske lenge står å ser på deg naken mens du dusjer!

Jeg fant fram håndkle jeg ordnet fram i sta og tok den rundt hofta mi. Jeg så på Sara. "Is everything okay?" Jeg klødde meg på bakhode. "Jeg så deg naken..." Mumlet hun.

Hun har Mumlet det hele tiden.. Sykt irriterende..

"Yes... You did..." Jeg himlet med øyene og tok på meg de nye klærne mine.

Jeg heiv hånkle til vask og tok armen min rundt Sara og vi gikk ut. "Hvorfor kom jeg?" Sara beit seg i underleppa. "Who knows?" Fniste jeg mens vi gikk til stua.

"Men jeg så..." Jeg avbrøt Sara. "Just... Just chill... We can talk about it after school. I will Pick you up, but Niall will drive you." Jeg kysset på hode til Sara og pekte på Niall som satt i sofaen.

Sara pov

"Okay... Men.. Jeg.. Vil.. Ikke?" Jeg klødde meg i bakhode.

Jeg vet ikke hvorfor jeg ble sånn liksom... Jeg har sett gutter naken før... Finn... Niall... Justin... Jeg har ikke vært sånn da!

"We have to!" Sa Harry strengt. Jeg stønnet og så ned på bakken.

***

"Bye sweetie!" Niall vinket til meg og kjørt av gårde.

Naya, Finn og Puck kom imot meg. "Jeg så han naken..." Jeg så rett fram. "Hvem?" Naya rynket pannen. "Harry..." Mumlet jeg.

"You saw Harry naked?" Naya fniste. "Shut up!" Sa jeg og gikk forbi dem og de løp etter.

***

"Darren is realy good!" Sa jeg til Finn. "Thanks!" Darren smilte og satte seg på stolen bak meg.

"Sara..." Inn kom Justin med fyll gang. "Again Justin? Again?" Jeg reiste meg opp og fant fram telefonen fra lumma. "Do not be on the phone at school!" Sa Will. "I have to.." Mumlet jeg og tastet inn en nummer.

"Hello?" Hørte jeg Selena si.

"Justin is drunk again..."

"I come!" Selena la på.

"You did not call Selena!" Sa Justin og kom nærmere meg. "Yes, I did! And you know! It can not be anything more between us!" Jeg himlet med øyene. "Why nor?" Sytet Justin. "You are fuckings my dad!" Skrek jeg i ansiktet hans. "We was togheter before.." Justin så ned på bakken.

Jeg så Selena gikk inn. "It was before I knew that.. You was my fuckings dad..." Mumlet jeg.

Selena dro Justin ut.

***

Harry kom inn i Rommet det vi i Glee har møtet. "Aren't school finish now?" Harry klødde seg på bakhode og så på meg. Jeg bare stirret på Harry.

"Det er han du så naken." Fniste Nays. "You told Naya?" Harry kom mot meg. "Forstår han Norsk?" Hørte jeg Naya si. "Yes!" Svarte Harry.

Harry satte seg ned på huk og holdte på låret mitt.

Jeg bare satt og stirret på Harry.

Harry pov

Nå.. Hun.. SLUTT Å STIRR!!! "Stop it!" Sa jeg og så Sara i øyene. Hun stirret enda. "Stop it!" Sa jeg igjen, men hun stirret enda. "I sayed stop it!" Men nei, hun stirrer.

Jeg la hode mitt på fange til Sara og stønnet oppgitt.

"Okay.. Than.. Bye..." Hørte jeg læreren si og det ringte på.

Alle sammen hadde gått ut, unntatt Puck, Finn, Naya og Sara. Og selvfølgelig meg. Jeg så på Sara og rister på hode.

Puck, Finn og Naya reiste seg opp. "Are everything okay with her?" Jeg pekte på Sara. "Jeg tror hun er i sjokk." Sa Naya. "Why?" Jeg så på Naya. "I don't know. Maybe she love you! I don't realy now... Maybe is the baby? Hhaha! Come guys!" Naya flettet hånden sin til Puck og gikk ut med Finn etter dem.

"Are you in love with me?" Jeg så på Sara. Ikke noe svar, bare stirrer...

Jeg reiste meg opp og bærte Sara over skulderen min. Hun reagerer ikke! Jeg gikk ut av skolen.

Det var utrolig mange som tok bilde. Utrolig mange!

Jeg satt Sara i bilen min og jeg gikk til andre siden og satte meg ned. "Is it true?" Jeg lente meg på andre siden av Sara og tok tak i belte. "I don't know..." Hvisket hun i øret mitt. Jeg tok på beltet hennes.

Jeg satte meg ordentlig og satte meg på belte. "You just saw me nakked.." Hvisket jeg. "I know.." Mumlet hun og så i hendene hennes og jeg kjørte av gårde.

Liker hun meg? Tror hun bare det? Eller er hun i sjokk? Hun kan da ikke være i sjokk for å se meg naken... Må høre med henne...

My New Family!<3Where stories live. Discover now