Kapittel 24

186 7 0
                                    

Sara pov

"Just what?" Jeg rynket pannen. "Can I talk with you alone?" Harry beit seg i underleppa. Jeg nikket.

Harry tok armen min og dro meg ut. "Are something wrong Hazza?" Jeg så opp på Harry og holdte ene hånden hans og strøk tommelen. "It's just that... I know we are friends..." Harry tok ledige hånden sin gjennom håret. "Yeah?" Jeg så i øyene til Harry og han i mine.

"I.. I.. I think I like you..." Mumlet han. "What you say?" Jeg tok også andre hånden hans. Jeg visste godt hva han sa, men jeg må være på den riktige siden. "I like you Sara. I'm in love with you..." Harry holdte hånden min hardt. Han sjelva. "I know it's going never to be we to..." Harry beit seg i underleppa. "Thanks for you saying this. You are realy good.." Jeg slapp hendene til Harry og slang armene rundt nakken til Harry. Harry tok armen sin rundt hoftene mine. Jeg smilte og ga Harry en kjempe kos.

"Still bestfriends?" Hvisket han i øret mitt. "Still bestfriends..."

***

Jeg og Harry gikk hånd i hånd hjem. "Again?" Jeg så Niall i sofaen. Han smilte. Harry bøyde seg ned og hvisket i øret mitt, "Don't tell anyone..." Jeg så på Harry. "No..." Hvisket jeg.

Jeg og Harry slapp hånden. "Wait..." Jeg dro med meg Harry inn på bade og lukket igjen døren. "How knows Justin about it?" Jeg så opp på Harry. "He read my diary." Harry beit seg i underleppa. "You have diary?" Jeg smilte og Harry nikket. "My boy is big!" Fniste jeg og gikk ut av rommet.

"It's not funny!" Harry løp etter meg til stua. "I know that. It's just that... You are funny!" Jeg smilte stort til Harry før jeg satte meg ned i armkroken til Niall og Harry vedsina meg.

"Remember that you will be at work tomorrow?" Perrie smilte. Åh! Stemmer! Jeg skal begynne å jobbe som barnehagetante i morgen! YES! Gleder meg. "Sure!" Jeg smilte stort.

Inn til stua kom Mona som holdte hånden til Zayn og Zayn som hadde Peter i armen. "So cute!" Jeg smilte stort. "Thanks sweetie!" Zayn ga meg en sleng kyss. Jeg ristet på hode og fniste.

***

"JOB TIME!!" Yes! Fri fra skolen for å jobbe! Bitches ^^

"COMMING!!!" Ropte jeg tilbake og satte meg opp. "Sara!" Mona kom inn mot rommet mitt. "R'en din blir bare bedre og bedre!" Jeg smilte stort og gikk til skapet og fant noen randomme klær. "Skal du jobbe på barnehage?" Mona satte seg på sengen min. "Ja vennen." Jeg smilte og lukket igjen skapet.

Jeg gikk til sengen og slang ned klærne der. Jeg tok av meg t-skjorten jeg bruker som pysj "Skal du jobbe der jeg går?" Mona smilte stort. Før jeg fikk svare kjente jeg at to armer var rundt hoftene mine og kysset meg på halsen. "Who there?" Jeg prøvde å se hvem det var. "Just me." Han kysset meg på halsen igjen.

Jeg snudde meg mot Niall. "Niall..." Jeg smilte og kysset han. "Jeg venter ute på deg." Sa Mona og løp ut. Jeg fniste og ristet på hode.

Niall slang oss ned i sengen. "I will go to work baby." Jeg kysset han på nesen. "Can we later then?" Han strøk meg på kinnet.

Jeg smilte og nikket. "But not her. In the another room." Jeg kysset raskt på munnen til Niall før han reiste seg opp. "Okay. I will be here with Harry and you parents." Niall smilte og gikk ut av døren. "Men, de er ikke foreldra mine? Justin og Selena er det..." Mumlet jeg for meg selv og skiftet.

***

Jeg hadde bare tatt på maskara og tatt håret mitt i en dott.

Jeg gikk ned til de andre. Mona lekte med Peter. "Mona, for å svare på det du spurte i sta..." Starter jeg. Mona så opp på meg. "Ja, jeg skal jobbe der!" Jeg smilte. Mona smilte stort. "YAY!" Ropte hun mens Peter gliste stort. "Peter is going to learn Norwegian." Jeg smilte stort. "Okay okay. You guys have to go no!" Perrie reiste seg opp og tok opp Peter og gikk til Zayn og ga han Peter.

My New Family!<3Where stories live. Discover now