Kapittel 31

113 6 4
                                    

Sara pov

"Sorry.." Jeg gikk tilbake til Puck og Harry. "Why are you her?" Jeg så på Harry.

Før Harry rakk å svare, hørte jeg noen fniste og tullet bak meg. Jeg snudde meg og så Finn og en jente. "Who is she?" Spurte jeg. "A New girl. Finn's girlfriend." Hvisket Puch.

Når dem kom nærmere så jeg på henne nøye. Hun har brun-rødt stritt hår, høy og slank, veldig pen.

Gud! Missunner henne. "Marte is her name..." Hvisket Puck.

"Hey guys. Where was you Sara?" Spurte Finn mens jeg styrderte jenta.

Øyefargene hennes er blanding mellom grå, grønn og brun. Hun er virkelig vakker...

Jeg hviste Finn hånden min mens jeg studerte hun jenta kaldt Marte. "What?" Spurte Finn. Jeg så raskt på hånda mi og så det var feil hånd.

Jeg tok ned hånden og tok opp andre. "What?" Spurte Finn og ga meg en kjempe kos. "Kommer til å savne klemmen din..." Sa jeg.

"You won't die..." Jeg så på Harry som himlet med øyene.

"Hvorfor er du her egentlig? Ikke at jeg vil ha deg her eller noe... Men jeg trodde du var sur på meg?" Jeg holdte hånden til Harry.

"Why?" Spurte han. Jeg hviste han ringen. "I'm not mad... I'm just sad... I'm mad at me, not you or Niall..." Harry så ned på bakken.

Jeg dro Harry inn i en klem. "Why?" Hvisket jeg i øret hans. "Because.." Mer fikk han ikke sagt før Niall kom inn. "Harry. We have to goo to studio..." Sa Niall og gikk ut. Harry gikk unna meg og fulgte etter Niall.

Jeg kjente arm rundt nakken min og klining vedsiden av meg. Jeg så dit og så Naya holdte rundt meg og klinet med Puck. "Kutt ut..." Jeg himlet med øyene. "Du er bare sjalu." Fniste Naya og så på meg.

"Husker du at jeg er sammen med en kjendis? Jeg er gravid... Jeg er forlovet!" Jeg himlet med øyene. "Å herregud! Gratulerer!!" Hun ga meg en kjempe kos. "Jeg trodde du hviste at jeg er gravid?" Sa jeg og tok på magen min. "Du er forlovet! Få se!" Sa hun ivrig. Jeg hviste henne hånden der ringen var. "Kan jeg være brudepiken?" Ba hun. "Hadde tenkt at du skulle være det med Mona ja." Fniste jeg. "YAY!" Skrek hun.

"Why she keep on her stomach?" Hvisket Marte til Finn. Det ringte inn og Puck og Naya gikk inn til Glee klubben. "I'm pregnant... Come Finn... We have to sing for the class..." Mumlet jeg og dro med meg Finn inn til Glee rommet.

***

"Du er sjalu!" Fniste Mona og Naya og sto på gulvet og danset rart og pekte på meg. "Jeg er ikke sjalu!" Freste jeg.

Peter hylte. "Åh..." Jeg reiste meg opp og gikk til rommet til Peter. Jeg bærte opp Peter i armene mine og vugget han fram og tilbake. "It's okay..." Sa jeg.

Jeg gikk til stua og satte meg ned med Peter på fange.

Inn kom Harry slangete. 1D og Little Mix er på fest nå, for Little Mix skal på turne i morgen, så når dem kommer tilbake fra festen får jeg hilse på Little Mix!

Jeg ga Peter til Naya og reiste meg opp og gikk til Harry. "Er dere hjemme allerede?" Spurte jeg. "Just me!" Harry smilte stort og dyttet meg ned i sofaen og la seg opp på meg. "Harry.." Jeg dyttet Harry av meg. "Ta Peter og Mona på rommet eller noe.." Sa jeg og satte meg opp i sofaen og Naya gjorde som jeg sa.

Jeg så mot Naya, Peter og Mona som gikk opp trappen og fort jeg ikke så dem lenger så jeg på Harry som reiste seg opp og satte seg ned ganske tett inntil meg.

"What are You doing?" Spurte jeg. Harry smilte lurt og kysset meg. Jeg trakk meg fort unna. "Will You se me naken again?" Spurte han og satte seg enda nærmere som gikk tydeligvis. "Harry..." Mumlet jeg. "WILL YOU SE ME NAKED AGAIN?!?!?" Skrek Harry.

"What?" Inn stua kom Niall slangete. "Have you seen Harry naked?" Spurte Niall. "She stared at me as I showered..." Sa Harry. "Thank you!" Sa jeg oppgitt og reiste meg opp så Harry datt ned på sofaen. Jeg gikk til Niall da jeg så Zayn og Perrie kom inn.

"Can we goo up?" Spurte jeg Niall. Han Bitch-blikka Harry og dro meg opp.


Niall slang meg ned i sengen og la seg opp på meg. "Niall.. Not now... You are drunk..." Sa jeg. Niall stønnet og la seg vedsiden av meg og sovnet. Jeg la hode mitt på brystet til Niall og lukket igjen øyene og sovnet ganske raskt.

My New Family!<3Where stories live. Discover now