Kapittel 4

233 8 5
                                    

Jeg er en gleek, så det kommer til å ligne litt! Eller liksom.. Slush og sanggruppa! Skal jeg kalde det Glee? Vi sier det! Så når jeg kommer på noe annet. (Gi forslag) så sier jeg att læreren har byttet navn.. Jaja!

----------------------------------------------

*Første skoledag*

*Sara*

"Elsker deg vennen! Husk å være snille med barna!" Jeg bøyet meg ned og ga Mona en kos. Jeg leverte Mona på en norsk barnehage som man lærer engelsk i. "Glad i del Sala!" Mona vinket til meg når hun gikk inn.

Jeg gikk ut av barnehagen og tok telefonen inntil øret. "Nå er jeg her igjen Mikkel." Jeg smilte og snakket med Mikkel.

Vi hadde snakket til jeg var på skolen. "Love you! Er på skolen! Vi snakkes!" Han sa Love you 2 og jeg legget på og la telefonen i lommen.

***

Noen fotball gutter gikk mot meg og heiv slush på meg. Jeg så mot dem. "What the hell was it good for?" Jeg snudde meg mot guttene som heiv slush til meg. "For you are new on the school! And you are a looser!" Dem hviste fingerem og gikk videre.

Jeg gikk videre og alle lo av meg. Værste skolen EVER!!

En lapp på tavla ble hangt opp. Jeg tittet å se hva det var.

Øverst sto det "Glee!" med store bokstaver. Det var en søknad på hvem som ville være med. Jeg skrev ned navnet mitt. "Sara" skrev jeg ned. Jeg smilte og snudde meg. Med en gang jeg snudde meg fikk jeg slush i trynet igjen! Av noen andre gutter denne gangen! Jeg tørket vekk slushen på øyet mitt mens de lo og gikk forbi. Litt av en skole!

***

"Jeg fikk faen meg slush på meg hele tiden!" Jeg snakket med Mikkel på telefonen mens jeg gikk inn.

"Jeg skal så banke dem!" Jeg sparket av meg skoa og gikk inn i stua.

"Dem er fotballspillere!"

"Åh! Men I have to go! Guttene har kommet, vi skal på skatebanen! Snix!"

"Snakkes!" Mikkel la på og jeg sto helt opp og ned.

Jeg bestemte meg for å skifte før Perrie eller Zayn ser jeg er klissvåt. "What the...?" Zayn pekte på meg.

"Got just slush on me!" Jeg smilte og gikk mot Zayn. "W-What?!" Zayn tok meg på skulderen. "It's okey dad.. It was just 4 slush togheter!" Jeg smilte.

"What?!?" Zayn så strengt på meg. "Going to replace!" Jeg nikket og gikk opp trappen til rommet mitt og skiftet.

***

"DINNER!!!" Jeg satt på rommet til Mona. "Det er mat." Jeg smilte og tok hånda til Mona og gikk ned.

Vi satt oss ned ved borde.

"Sala? Du vet jel hal lelt mel dinnel itte sant?" Mona så på meg når vi eta litt. "Beklager." Jeg smilte og tok en bit av laksen.

"How was it today?" Perrie smilte. "Sara was sluiced down!" Zayn så strengt på meg. "I'm okay! I don't care dad!" Jeg himlet med øyene og så ned på maten. "And one more thing!" Perrie og Zayn så på meg. Bare så på meg!

"I volunteered at a group. A sing group!" Jeg smilte og så på dem. "ÅH! IT'S MY GIRL!!!" Zayn som satt vedsina meg ga meg en kos. Jeg ga han en kort smil før jeg spiste ferdig opp laksen.

My New Family!<3Where stories live. Discover now