Kapittel 3

237 8 0
                                    

Sara pov

Jeg satt meg ned i stua. Heldigvis var ingen i nærheten, så jeg satt her alene. Jeg tok opp telefonen fra lomma og tasta inn nummeret til Mille og trykket på ring. Det tok ikke så langt tid før hun svarte.

(S=Sara og M=Mille)

M=Hey Babe! Åssen er det nye huset og familien?

S= Huset er helt fantastisk! Jeg har den digre rommet med trippelseng i!! Min egen bad som er like stor som soverommet mitt. Jeg har en hemmeligdør på rommet mitt som jeg må krype inn i en tunnel til jeg kommer til en kose rom. Jeg åpnet skuffen som var der og det var utrolig masse kondomer! På en av de var det en lapp. Det sto at jeg måtte se til venstre for skuffen, så jeg gikk til hjørne og så en dør der som var vanskelig å se! Når jeg åpnet der så var en diger seng, større enn jeg har på rommet mitt! På veggen sto det med svart skrift, "Saras koserom!" Jeg begynte å le litt når jeg skjønte at det var her jeg skulle ha sex! Og mannen hennes vet ikke om rommet i det hele tatt! Og ja.. Jeg kjenner ikke familien så godt! Du vet jeg har bare vært her i 2 timer, ikke sant?

M=Så koselig å høre! Nei, det gjorde jeg ikke!

S=Men uansett... Gjett hvem som er fosterfaren min!

M=Eh... Hvordan kan jeg vite det?

S=Du kjenner kanskje Zayn? Det er han!

M=ÆÆÆÆÆÆ

"You sayed my name!" Jeg så mot Zayn som gikk forbi meg og satt seg ned vedsina meg. "Yeah! Just talk with my friend!" Jeg nikket og smilte. "Say Hey from me!"

S= Zayn sier Hei.

M=ÆÆÆ!!! Kan jeg snakke med han? Please!!

S=Nei!

M=Pliiis!!!!

S= NO!!

M=Kom igjen da!

S= No!

M=Please!

S=I sayed No!!

M= Come on!

S=OKAY!!! Bare slutt å mas!!

M= YAY!!!

Jeg ga telefonen til Zayn.

"Yeah, its Zayn Javadd Malik?" Jeg hørte så godt Mille skreik. Han tok telefonen unna øret sitt og la på. "Hey! I talked with here!" Jeg tok telefonen fra Zayn og så på den. "I'm Sorry. But.. Is she a fan?" Han så på meg og smilte. "Yeah. She love you so fuckings much!" Jeg himlet med øyene og Zayn lo.

Jeg så på bilder av Mona og meg og begynte å grine. "Hey... Are you okay?" Zayn satt seg nærmere og holdte seg rundt meg. "I just.. Miss her..." Jeg hviste Zayn bilde. Han bladde gjennom albummet jeg hadde om Mona og jeg. "Who is she?" Zayn ga meg en klem og holdte meg i klemmen. "Mona. She is two years old. I love her so much! She is like.. A sister! We shared a room when I stayed with the child welfare..." Jeg snufset.

"Oh.. I have to just.. Ehm.. Do something before Niall, Liam, Harry and Louis come over!" Zayn ga meg telefonen og løp av gårde. "PERRIE!!!!" Det var det eneste jeg hørte før han forsvant.

Jeg ristet på hode og tørket bort tårene.

Dørklokken ringte. "Sikkert gutta..." Jeg snufset og reiste meg opp og gikk for å åpne døren.

"WÆ! A FAN!!" Harry hoppet bakover. "No! WTF! I'm not a fan! My best friend is! Omg! I don't like 1D, sorry guys!" Jeg bjeffet på dem. "Åh! You most be Sara!" Niall ga meg en kjempe stor klem. Wow wow! Den lukta og den klemmen! "Come in before fans see you!" Jeg gikk til stua og fortsetta å se på bildene.

My New Family!<3Where stories live. Discover now