Kapittel 2

311 5 0
                                    

Sara pov

Det er storefri/mat pause... Betyr bare att skolen slutter om 3 timer! Som betyr at Mette henter meg! Som betyr at jeg skal på fly! Som betyr at jeg skal til Bradford! Som betyr at jeg skal bo med min nye foreldere!

Mille og jeg gikk i gangen. Folk sendte meg valpeblikk hele tiden! "Sara har fått fosteforeldre..." Hørte jeg fler hviske. "Hun skal flytte til england ett sted..." "Hun slutter på skolen idag..." "Idag er det siste skole dagen hennes..." Jeg hørte flere sånn hvsiking.

Jeg gikk ut og jeg gikk forbi Mikkel som jeg har likt i 9 år!

Vi stoppet en stykke unna og så mot Mikkel. "Husker du hva du skulle gjøre? Dealen vår?" Mille heva øyebryna sine og så mot meg. "Kan vi ikke vente til jeg skal dra da? Så jeg slipper å bli så flau!" Jeg så på Mille med valpe fjeset mitt. Hun hater at jeg gjør det.

Mille beit seg underleppa. Hun ristet på hode og pekte mot Mikkel. Jeg pustet hardt ut og gikk mot Mikkel.

"Hei Sara!" Mikkel ga meg en klem. "Ehm hei..." Jeg vil bare ikke gjøre det... Spesielt når kompissene hans sto her! Det var 5 av dem rundt han. Jeg kan ikke... Jeg snudde meg mot Mille som hviste tommel opp.

Jeg himlet med øyene og snudde meg mot Mikkel. "Noe du lurte på?" Mikkel så på meg og smilte. Aww! Han er så søt når han smiler!

Jeg ristet på hode for å få vekk tanken. Jeg tok hånda mi på kinnet hans og lente meg mot han og presset leppene mine på hans. Det som var rart, var at han kysset meg tilbake!

Kysset varte helt til jeg mistet pusten, så jeg trakk meg unna. Jeg smilte skjeft og snudde meg og gikk til Mille.

"ÆÆÆÆ!!!!" Vi hoppet som to tullinger. Jeg så mot Mikkel som sto å stirret i lufta. Jeg smilte og vi gikk inn til timen da det ringte inn.

***

Skolen.. Er over... "Da må vi ønske Sara lykke til med nye familien hennes! Hun skal sende brev til skolen hver uke, som jeg leser opp for dere!" Læreren min, Bjørg, smilte. Skoleklokka ringte og jeg subbet meg ut mens alle sammen løp ut.

Jeg og Mille gikk stille til der Mette hadde parkert.

Vi sto foran bilen til Mette. Jeg ga Mette en kjempe kos. Når jeg gikk vekk fra klemmen så hadde hun tårer i øyene. "Tekst meg hver dag!" Hun smilte og jeg nikket. "Jeg vil ikke si farvell.." Mille så ned på bakken. "Hey! Det blir ikke farvell! Du kommer å besøker meg i ferien viss det er greit for de andre." Jeg smilte og hun nikket og ga meg enda en klem.

Jeg skulle akkurat åpne døren før noen ropte opp navnet mitt flere ganger. Jeg snudde meg og så Mikkel kom løpene.

Mikkel ga meg en kjempe kos. Vi gled fra hverandre mens vi holdte hverandre i hendene. Mikkel smilte og kom i mot meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre! Jeg så rundt med øya. Mikkel lukket igjen øyet og presset leppene sine på mine. Vi holdte kysset lenge før vi gled fra hverandre igjen.

"Jeg har alltid likt deg Sara! Men aldri tørt å fortelle deg det... Jeg har likt deg fra den dagen jeg så deg for 9 år siden... Og nå skal du dra! Jeg skulle ha sagt det før..." Mikkel smilte, men den forsvant fort.

Jeg slapp ene hånden hans og tok han på kinnet. "Kutt ut da... Du gjør så det blir enda vanskeligere for meg å dra... Jeg har også likt deg fra første sekund... Derfor jeg kysset deg i sta, for Mille og jeg hadde en deal at jeg skulle kysse deg siden jeg har vært forelsket i deg i 9 år og skulle dra..." Jeg så opp på Mikkel som smilte veldig.

Han ga meg en enkel kyss før jeg åpnet opp bildøren og satt meg inn.

Mikkel holdte rundt Mille og begge hvinket til meg.

My New Family!<3Where stories live. Discover now