Kapittel 8

193 8 0
                                    

Tøft å skrive med en hånd som ikke fungerer så bra siden jeg har skrevet siden 10 idag på historiene mine...?

-------------------------------------------

Sara pov

Jeg satt i sengen med Finn, inn i DEN rommet. Jeg så på Finn og han så på meg og smilte. "You are nice!" Han kysset meg på hode. "Thank! You to!" Jeg smilte og lente hode mitt på skulderen hans.

"Sara! It's dinner! You to boy if you will!" Perrie ropte fra tunnelen. Jeg så på Finn og spurte om han ville ha middag. Han nikket og vi gikk ned.

Vi satt oss ned vedsina hverandre og jeg hadde Mona på fange mitt og mata henne. "Her kommer en til!" Jeg tok gaffelen og stappet den i salaten og lekte fly med den og puttet det i munnen. "You are good with children..." Finn tok på låret mitt og smilte. "Thanks." Jeg kysset han svakt på munnen.

"What will Puck say to this?" Jeg så rart på Finn mens jeg pirket i salaten. "Maybe I lose him as a friend since I'm girlfriend with her we slush on." Han trakk på skulderen. Jeg smilte falskt. "Jel el feldig! Tan el då å lete?" Mona smilte stort. "Can she go to play?" Jeg så på Perrie som nikket.

Jeg tok Mona ned og hun løp til stua.

***

"Finn is here!!" Jeg løp ned og kysset Perrie og Zayn på kinnet og gikk til Finn og kysset han mykt på leppa. "Hey my girl..." Han strøk hånda si gjennom håret mitt. "Hey... FIrst meating with Glee club for you today!" Jeg smilte stort og tok på skoa og vi gikk ut etter jeg hadde sagt hade til Perrie og Zayn og forsvant ut døren.

Vi gikk inn i skolen mens vi holdte henner.

Folk så rart på oss. Det var jeg da vant til! Jeg beit meg i underleppa. Finn stoppet meg opp og snurret meg mot han. "Are you okey?" Han plaserte hennene sine på ryggen min. Jeg nikket og smilte. Han kysset meg mykt på leppene og smilte. Jeg nikket nok en gang og vi gikk videre.

Finn slapp hånden min. Jeg snudde meg mot og han mot meg og smilte.

"Finn! Slush her!" Puck ga slushen til Finn. Jeg så rart på Finn og kneip igjen øyene.

Finn tok hånden min og slushen i den. "Here..." Jeg åpnet opp øya og så Finn smile. "Thanks!" Jeg smilte og drakk slushen.

Jeg så på Puck som så sjokert ut. Håhå! Nå skal jeg så gjøre så han får enda mer sjokk!

Jeg gikk nærmere Finn. Jeg tok hånden min rundt nakken hans og han tok hendene på ryggen min og presset meg inntil han. Han kom nærmere og kysset meg hardt på leppene.

Etter 2 minutter trakk jeg meg unna og så på Puck. Han hadde en munn som en stor O! Det var bare så kult.

Finn pov

"I have class..." Sara kysset meg mykt på leppene og gikk.

Jeg er bare så forelsket i henne! "What the hell?!?" Puck så på meg og rynket pannen. "She saw me naked yesterday... I followed her home and was with her in... Did you know that she has a room where she can have sex?" Jeg smilte stort.

"You guys did it?" Puck pekte på meg og så rart på meg. "Just kissing in the bed." Jeg smilte enda større.

"You like her?" Han så på meg enda rarere og jeg bare nikket. "I love her!"

My New Family!<3Donde viven las historias. Descúbrelo ahora