12

476 17 0
                                    

Sebastian
Kľačal som na posteli už dávno oblečený a jemne som zatriasol spiacou Lily: Zobuď sa, potvorka."

Otvorila jedno oko, a zazrela na mňa.

,,Nie," prelhlásila urazene a otočila sa chrbtom ku mne.

Neveriacky som sa na ňu pozeral. Toto nemyslí vážne? Zatriasol som ňou ešte raz, ale ona ma statočne ignorovala. Fajn drahá, chcela si vojnu, máš ju mať. Nehlučne som prešiel k oknu a rozhrnul ťažké  závesy. Dovnútra sa dovalilo ostré ranné slnko, až som si ja sám musel zatieniť oči. Lily si dala vankúš na hlavu, aby nevidela to svetlo a spala ďalej.
Preboha- veď to je horšie ako s malým dieťaťom! Zdá sa, že som došiel na jednu z vecí, ktoré moja žena nemá rada. Ale nič iné jej neostáva.
Pristúpil som k nej a strhol jej nahor vankúš a potom prikrývku.

,,Povedal som vstávať," vyhlásil som nahlas.

,,Choď do riti!" ozvala sa rozospatým, no rozhodným hlasom.

Nahlas som vyfúkol vzduch a vypleštil na Lily oči. Kto si myslí, že je? Je moja manželka a jej povinnosťou je ma poslúchať!

,,Okamžite vstaň, si moja manželka a budeš ma poslúchať. Máš hodinu na to, aby si sa umyla, obliekla a najedla, potom odchádzame. Ver, že mi je jedno, či pôjdeš polonahá alebo hladná." vyštekol som na ňu.

Okamžite sa posadila, a tým vystavila môjmu obdivu jej nádherné prsia, s ktorými sa teda včera diali veci! Zabudol som na môj hnev a nasucho prehltol, keď som pohľadom jazdil po jej dokonalých tvaroch.

,,Tak ma tu nechaj samu a pošli mi niekoho, kto mi pomôže sa obliecť, pán neurvalý," jedovato odvetila a zabíjala ma pohľadom celou cestou k dverám.
V duchu som sa uškieral, lebo som konečne našiel niečo, čím ju môžem dráždiť.
Nebudeš jediná, kto môže srať toho druhého, milá Lily, pomyslel som si a v duchu sa zasmial.

Lily
Zazerala som na borovice a smreky, ktoré lemovali cestu. Nie, že by tie stromy mohli za moju zlú náladu. Len som sa nechcela pozerať na vyškierajúcu sa príčinu môjho podráždenia sediacu v koči naproti mne. Išla som s tým debilom už asi dve hodiny a nevenovala som mu ani jeden pohľad. Radšej som sledovala medzerami medzi stromami domčeky, roztrúsené pozdĺž polí, ktoré boli postavené čoraz viac nahusto, čo bolo znakom, že sa blížime k Londýnu. To ma však nedokázalo zabaviť nadlho, a tak som si v duchu vytvorila zoznam, prečo som tak strašne naštvaná na Sebastiana.

1. Ráno ma budil-čo nenávidím, ťažko som doma znášala aj budíky.
2. Budil ma o desiatej, a pritom som išla spať okolo jednej, ak počítam aj včerajší sex a v noci som sa ešte zobudila.
3. Povedal, že ho mám poslúchať-čo som jeho pes?!
4. Teraz sa tvári, akoby sa nič nestalo.
5. Všetko ma bolelo, no dobre za to on nemohol, ale bola som tak vytočená, že som ho za to vinila
6. Budil ma!

,,Čo ťa to vonku tak vyviedlo z miery, že už tri hodiny zazeráš von oknom?" Spýtal sa Sebastian nevinne, akoby to sám nevedel.
Tvárila som sa, že som ho nepočula a ďalej som študovala prírodu. Zrazu som pocítila ako ma niečo stiahlo na sedačku a niečo ťažké na mne.
Sykla som od bolesti, ktorá sa mi rozliala po celom tele. Aj keď ma zhodil veľmi nežne, boleli ma rany z Barrywoodu. Nemohla som sa dlhšie ľutovať, lebo som zbadala Sebastianovu vysmiatu tvár nado mnou.

,,Ani nevieš aká si rozkošná, keď sa ma tak detinsky pokúšaš nevnímať,"
povedal a nosom mi prechádzal po líci. Odvrátila som tvár a oči som upierala na vedľajšiu stenu.

,,Neviem, kto sa tu po kom váľa ako malé dieťa a zúfalo sa snaží upútať pozornosť toho druhého."

Strelila som po ňom pohľadom a videla som jeho prižmúrené oči.
Tvrdo pritisol pery na tie moje a dožadoval sa vstupu do mojich úst. Držala som ich pevne zatvorené a jeho ruka mi silno stlačila sánku. Zastonala som od bolesti a jeho jazyk to hneď využil. Nemohla som odolať hodvábnym pohybom jeho jazyka a pridala som sa k nemu.
V bruchu som cítila šteklenie spôsobené rojom motýľov, ktorí mi tam lietali.
Ruku som ponorila do havraních vlasov môjho muža a silno ho potiahla. Pozrel na mňa a ja som si ho pritiahla späť. Sebastian však uhol a obsypával horúcimi bozkami moje hrdlo a mieril k prsiam. Pomaly sa posadil a mňa dal na neho. Dlhými prstami mi začal rozopínať gombíky na šatách a celú dobu sa hral s mojím hrdlom. Zaklonila som hlavu a nahlas zavzdychala.
,,Sebastian, prosím."
,,Pššt Lily, nech nás nepočuje kočiš v predu," musela som sa zasmiať nad predstavou milého starého kočiša, ktorého Sebastian najal ako v predu zhrozene pozerá na kryté vnútro koča, z ktorého sa ozývajú výkriky rozkoše. Smiech ma prešiel hneď ako som pocítila Sebastianove ruky ako mi kĺžu po chrbte. Celá som sa prehla a vlasmi si zakryla znak vypálený Anthonym, ktorý ma síce,  pálil, ale nepotrebujem to Sebastianovi vysvetľovať.

Šaty mi spadli k ramenám a Sebastianove pery sa okamžite prisali na moje prsia. Skúšala som tlmiť moje vzdychy, no nedalo sa mi to, a tak som sa zahryzla do Sebastianovej košele na rameno.
Rukami som zišla z jeho vlasov, cez tvár, ktorú som pohladkala až ku gombíkom košele. Rozopínala som ich veľmi pomaly, lebo som sa len veľmi ťažko dokázala sústrediť, keď sa  mi jeho jazyk hral s bradavkou.
Odopla som všetky gombíky a víťazoslávne rozhrnula košeľu. Rukou som skúmala jeho pevné svaly na hrudi a bruchu.

Neuveriteľne zbožňujem vypracované svaly na mužoch, nie však také, kde by som videla skôr žily. Sebastianove telo bolo celkom ako skala, no stále tak dokonalé pre mňa. Jedna jeho časť bola ale teraz úplne najtvrdšia a hrdo sa hlásila v pozore.

Sebastian
Nemohol som odolať Lily, ktorá tak rozkošne zvierala pery celú cestu. Neustále som musel myslieť na to, čo tie pery len včera zvierali.
Jednoducho som sa na ňu vrhol a začal ju tvrdo bozkávať, v duchu som sa smial, keď mi odporovala. Premohol som aj zdatnejších súperov, tak snáď si dokážem poradiť s jednou ženou.
Rozopol som jej šaty a bozkával ju na prsiach. Jazykom som krúžil po bradavke, ktorou by sa teraz dali rezať diamanty. Lily mi zatiaľ nemotorne odopla košeľu a rukami blúdila po mojom bruchu.

,,Páči sa ti čo cítiš,že?" spýtal som sa samoľúbo.
Len spokojne zahmkala.

Rukami som sa dostal až k jej sukni a vyhrnul som ju aj so všetkými spodničkami- ako nespočetne veľa krát- až ku kolenám. Cez nohavice hladila moju pýchu, vďaka čomu moje vzrušenie rástlo. Vyvalila na mňa oči a moje ego rástlo. Malými rúčkami po mne prechádzala a hladila ma. Chcela sa ku mne skloniť, aby ma vzala do úst, no ja som ju zastavil. Predsa len sme boli v
natrisajúcom sa koči, kde som Lily nechcel nejako nechtiac ublížiť.
Svojimi očami plnými vzrušenia na mňa pozrela, na čo som zakrútil. Bol tu ešte jeden dôvod-včera ma nedokončila a to som teraz nemienil riskovať. 

Nadvihol som ju a jemne ho do nej naviedol. Prilepil som svoje pery na jej, aby som stlmil naše vzdychy. Panebože, je tak úzka a ja tak dlhý.
Prestalo ma to takto baviť a tak som ho z nej celého vytiahol. Nie nadarmo mám u žien prezývku barbar.
Vrazil som ho celého do nej a jazykom som krúžil v jej ústach. Rukami som pomáhal Lily hýbať sa v mojom šialenom tempe.

,,Sebastian," zašepkala a zvrátila hlavu dozadu.
Pri každom nadskočení koča, som vrazil do nej tak hlboko, až som sa divil, že ju neroztrhnem napoly.
Tej malej Amazonke. Sa to zrejme páčilo, lebo mi neustále ťahala vlasy a vzdychala. Cítil som, že už je tesne pred a tak som ešte pridal. Vybuchla a zvierala mi moju pýchu silno, až som myslel, že sa ani nepohnem.
Za pár prírazov som sa spravil aj ja a bolo mi jedno, či jej spravím dieťa.

V jeden prchavý moment som si dokonca predstavil Lily ako by nosila moje dieťa pod srdcom. Ako by som mal rodinu a dieťa, ktoré som vždy chcel.
To však ale nebolo možné, lebo členovia našeho kultu boli stále na misiách a málokedy boli doma,ak nejaký domov teda mali. Väčšina boli samotári, ktorý síce mali aj viacero domov m, no žiaden nebol domovom.
Ďaľším nezanedbateľným faktom je, že väčšinu z nás zabijú na rôznych vražedných akciách. Nie, že by sme boli neschopní, no po toľkých vydarených misiách musí prísť jedna, ktorá sa nepodarí.

Pomohol som Lily sa obliecť a ďalej som neprehovoril ani slovo. Síce na mňa zvláštne pozerala, no celou cestou som sa snažil presvedčiť, že rodinu nepotrebujem a nechcem.
Zrazu sme zastavili.

Ste brutálni a ja vás táák ľúbim! Toľko reads!! Mimochodom krásny deň detí, všetkým deťom, ktoré poznáte(dúfam, že vy sami detí nie ste :o)

Love U

Kaja

A long time to loveWhere stories live. Discover now