7

472 17 2
                                    

Sebastian
Kopol som do seba ďaľšiu whisky. Prstom som kývol na dievča, ktoré bolo najbližšie pri mne a išiel za ňou do izby. Užil som si s ňou, no stále mi behala po rozume moja žena.
Na prvý krát som to trošku posral. No dobre-trošku dosť. Kto vie, ale v čom všetkom mi ešte klamala?  Tesne pred tým, než mi zabodne nôž do srdca mi povie, že patrí k tým potkanom? Najradšej by som ju zabil a nech sa zajtra neopováži ľutovať. Sama si za to môže, pretože to, čo ma najviac vytáča je, keď mi niekto klame so očí. Tichý hlások v hlave mi hovoril, že sa ani poriadne nepoznáme a nemal by som Lily hneď odpisovať.  Radšej idem domov, aspoň sa vyspím.

*Ráno po...
Tá malá žaba sa mi asi vyhýba. No počkaj, veď ty uvidíš. Lilynej komornej som povedal, nech ju dovedie do hudobného salóna.
Vrazil som doň a ona tam už stála. Bože, len čo som ju zbadal, hneď sa mi postavil. Nakoniec, mohli by sme si zopakovať včerajšiu noc, s tým rozdielom, že tentokrát by sme ai to užili obaja.
,,Čo odo mňa chcete? Ste strašný hajzel! Ja vás tak nenávidím!" vrieskala o mne. Čo jej hrabe? Ona si za toto všetko môže svojím klamstvom.
,,Ale ale, prečo mi zrazu vykáš? Hádam sme sa včera nespoznali dosť intímne?"
,,Ja vás nepoznám a ani nechcem. A radšej by som umrela, než by som si mal zopakovať včerajšiu noc" toto ma naozaj naštvalo.
,,No stalo sa a ja mám chuť si to zopakovať" prekvailo ma ako kľudne som to povedal.
,,Vy nie ste normálny? Ako si môžete myslieť, že po včerajšku si to budem chciet zopakovať?" už sa viac vrieskať tuším ani nedá.
,,Mňa nezaujíma, čo ty chceš alebo nie. Povedal som a hotovo!" teraz som kričal aj ja.

Lily
Ten chlap nie je normálny! Je to jedno nechutné bezcitné prasa, ktoré nemá chrbticu.
Je retardovaný alebo ako došiel v tej svojej hlave s kuracím mozočkom na to, že chcem byť znova znásilnená?
A vtom som to pochopila. Veď tu si chlapi môžu robiť, čo chcú. Povedia skoč a žena skočí. No milej-zlatej-anglickej, pri mne si sa poriadne sekol.
,,Mne tu nebudeš nič prikazovať, dobre?! Včera som len nechcela vstúpiť zlou nohou do nanúteného manželstva. Keďže som teraz pani tohto tomu, tak hovorím, že tu bude vládnuť rovnoprávnosť-"
,,Ty si úplne pomiatnutá? Kto ti do hlavy nasadil takéto myšlienky? Všetci dobre vedia, že žena je VŽDY podriadená mužovi a ten kto si myslí opak by sa mal ísť dať liečiť-" neviem, čo chcel povedať, no napriahla som sa, aby som mu poriadnu strelila. Nanešťastie mi ruku chytil a zazeral na mňa svojím najnenávistnejším pohľadom. Chcela som Sebastianovi streliť druhou, no aj tú mi chytil tak som mu napľula do tváre a v nepozorovanej chvíli som ho kopla celou silou kolenom do rozkroku. Okamžite ma pustil a chytil si svojho vtáka.
,,Vylíž si prdel, ty hajzel!" pokojne som povedala a odišla z miestnosti.
Vybehla som z domu a letela som ulicou nevedno kam, nechávajúc všetko za sebou.

* O pár hodín neskôr

Sebastian
Kde do pekla je?
James na mňa spoza stola zazeral a prstom otáčal v hrdle fľašky od whisky.
,,Prečo utiekla?", nasucho som prehltol. Čo som mal povedať? Že som sa choval ako totálny nadržaný kokot? Že mi vadilo, že mala vlastný názor a nebola ako všetky tie hlúpe husičky v jej veku, ktorým ste mohli nahovoriť, aké majú fialové vlasy, pričom to nie je pravda a oni vám to celé zhltnú? Nebezpečne ma priťahovala a chcel som ju za to potrestať-jednoducho sa mi  nepáčilo, že ma príliš vzrušovala. Zniem ako totálny idiot.
,,Pohádali sme sa a ona odišla."
,, Ty nie si normálny? O čom ste sa mohli hádať? Mám tí snáď pripomínať, že si si ju zabral na to, aby si ju chránil a nie na popud veľkej vášne?"
Jeden by ani neveril, koľko ľudí, za deň naňho bude kričať.
,,Teraz to nie je podstatné, hlavné je, nájsť Lily."
Odvetil Andrew, môj najlepší priateľ a zároveň mysliteľ nášho spolku.

Čo myslíte, kde je Lily a ako to bude pokračovať?

Ja vás taaaak ľúbim a ďakujem za toľko reads!

Kaja

A long time to loveWhere stories live. Discover now