6

532 17 0
                                    

Lily
Dnes sa vydávam, skvelé. Akosi som však radosť nepociťovala. Veď ako by som aj mohla? Moje ,,zásnuby,, trvali týždeň, takže si o mne celý Londýn myslí, že ma Sebastian nabúchal a súcitne sa na mňa pozerá. Oh, aká irónia, že som ešte s nikým nespala. Prečo ma len musel oslobodiť vojvoda, ktorého život je verejne známy a sledovaný? Prečo to do pekla, nemohol urobiť obyčajný sedliak, ktorý je každému ukradnutý? Vraj by som sa mala tešiť, že sa mi podarilo chytiť krásneho vojvodu. Ale ja nie som lovkyňa na manžela! Toto je tak odporná doba-keď váš nachytajú samú v prítomnosti muža(nie vášho príbuzného) a on si vás nezoberie, môžete sa ,,tešiť,, na život starej panny, lebo vas už nikdo nebude chcieť. Niekto zrazu zaklopal na dvere:
,,Môžem ďalej Lily?" ach, bola to Caille, moja jediná kamarátka, ktorú som si tu našla a zároveň manželka Sebastianovho kamaráta, ktorý je tiež špión. Takže ma môže Sebastian mať neustále pod kontrolou.
,,Samozrejme, poď dnu," usmiala som sa, keď som zbadala jej ryšavú usmievavú hlavu ako nakukuje dovnútra izby v jej dome. Nemohla som bývať v jednom dome s mojím nastávajúcim, aby nevznikol škandál. Ako keby to už nebolo jedno.
,,Myslím, že by sme sa mali porozprávať o dnešku."
Oh bože, len nie sladké rečičky typu: všetko bude skvelé, alebo nedajbože sexuálna výchova-o to sa už postarali učky v škole, rodičia a- bez mučenia sa priznávam- aj porno.
,,Uhm" zamrmlala som a dúfala, že nič z tohoto, mi z jej strany nehrozí. Ale zmýlila som sa.
,,Viem, že vaše zásnuby so Sebastianom neprebehli za najlepších podmienok, no určite ti bude dobrým manželom. Neviem, či ti niekto hovoril, čo sa bude diať počas svadobnej noci-" musela som ju už prerušiť.
,,Pozri Caille ja toto naozaj nepotrebujem počuť. Viem čo sa bude diať-"
,,Oh drahá, chápem, že si v rozpakoch a viem, že nočné hry sú obľúbenou témou medzi debutantkami, no často majú mylné informácie,-' prosim, už nie.
,,-preto ťa nebudem zbytočne desiť a so Sebastianom si to určite užiješ."
Teraz som už vybehla čo najrýchlejšie z izby. V mojich neforemných šatách sa išlo podľa mňa slimačím tempom. Kto by si ale za takú krátku dobu zvykol na metre a metre látky, ktoré musíte na sebe vláčiť? Rýchlo som vbehla do najbližších dverí a vrazila do niekoho.
,,Drahá, už sa ma nevieš dočkať?" úlisne sa na mňa usmial. Len on nie! Ale vidieť jeho podmanivé čierne oči s takou hĺbkou. Raz sa do nich ponoríš a si stratená. Musím byť naňho naštvaná-on za toto všetko môže.
,,Jedine na to, keď ťa pochovám pod čiernu zem," odvetila som naštvane a zabodla som mu prst hrude. Áu, to bolelo, má naozaj pevnú hruď. V tom mi schmatol celú ruku a pritiahol ma k sebe, pričom mi druhú ruku ovinul okolo pasu.
,,Zlatko, keď si s tým dáš takú námahu a sama mi vykopeš jamu," jemne a zároveň pevne ma chytil za pás a rukou putoval k môjmu zadku a nežne mi ho stlačil. Svojou krásnou tvárou sa priblížil k tej mojej a jemnými bozkami putoval od mojej kľúčnej kosti až do kútiku mojich úst. Všade, kde sa ma dotkol zanechával za sebou žeravú cestičku. Potom konečne priložil jeho pery na moje. Boli teplé, mäkké a niesli chuť červeného vína. Zavzdychala som a pootvorila ústa, čo hneď využil a svojim saténovo hladkým jazykom mi hladil ten môj. V tej chvíli mi ani na myseľ neprišla myšlienka, že by som ho mala odtlačiť. Neovládla som sa a jazykom som ho začala hladiť tiež, na čo mi zastonal do úst. Nebozkávala som sa prvý krát, no Sebastian bozkával ako kráľ. Ak bol v posteli aspoň z polovice taký dobrý ako sa bozkával, mohla som s istotou tvrdiť, že na nikoho iného do smrti nepomyslím. Ale jeho ruky tiež nezostali na svojom mieste. Pomaly putovali z môjho pozadia vyššie, až na moje prsia. Keď mi začal cez šaty trieť bradavku, myslela som si že omdliem od blaha. Nevedomky som vzdychala. Nechcela som nikdy prestať. Žiaden muž ma nikdy nevyviedol z miery tak, že by som prestala vďaka jeho bozkom vnímať okolie.
Zrazu nás vsak niekto vyrušil hlasným odkašľaním:
,,Čo si myslíte, že tu robíte? Chápem, že sa neviete dočkať, no svatba je za necelé 4 hodiny a Lily nie je ani náhodou prichystaná."
Samozrejme, kto iný ako Callie.

Sebastian
Ja Marcovu manželku Callie asi raz zabijem. Navonok veľké neviniatko, no musela nás prerušiť v tom najlepšom. Konečne som cítil, že sa mi poddávala, ale musela tam vpadnúť práve vtedy. Nie, že by som to chcel dotiahnuť do konca, bola to len malá ukážka z toho, čo ju čaká dnes večer. Dúfam, že som ju aspoň trochu rozdráždil-nechcem tu byť len ja ako nadržaný králik....
Na našu svadbu sa prišiel pozrieť snáď celý Londýn. Všetci si chceli zblízka pozrieť ženu s ktorou sa idem ženiť.
Ozvala sa kostolná hudba a moja budúca manželka vstúpila dovnútra. Celkom mi vyrazila dych, mala krásne biele šaty, ktoré tesne obopínali jej krivky-príťažlivé kopčeky pŕs a jemnú oblinu zadočku. Hnedé vlasy mala zopnuté z čela a zbytok sa jej vlnil až k pasu.
Keď ju môj starý priateľ priviedol až ku mne a ona vložila svoju ruku do mojej ako na povel mi stvrdol. Rýchlo som sa pozrel dole, aby som sa uistil, že nie je nič vidno.
Skoro som prepočul tu významnú otázku, lebo som si ju predstavoval ako leží nahá v mojej posteli, no napokon som hrdo vyhlásil svoje áno.

*Neskôr večer v Sebastianovej spálni.

Lily
Nervy zo svadobnej noci na mňa predsa len doľahli. Preboha, ja to idem prvý krát robiť, a navyše s niekým, koho poznám sotva týždeň.
Svadba mi uvrhla ako voda-odrapkať sľub, najesť sa, zoznámiť a s polkou Londýna.... Akoby sa ma to vôbec netýkalo. Mrzelo ma však, že tam nebol nikto z mojej rodiny. Svadobné šaty som už odložila a teraz som tu čakala len tenkej košieľke a župane na môjho manžela. Je to divné o niekom hovoriť ako o mojom manželovi.
Vtom však zaštrkotala klúčka a Sebastian vošiel dnu. Zakaždým, ked ho zbadám mi vyrazí dych a ani teraz to nebola výnimka. S jemným úsmevom na jeho tak krásnych perách sa ako mne blížil ako nejaký predátor. Mám mu povedať, že teraz to bude prvýkrát? Určite áno-rozhodla som sa.
,,Sebastian? Musím sa ti s niečím priznať,"
ako som to dopovedala, zamračil sa na mňa a jeho hravá nálada bola razom preč.
,,Čo také drahá?" precedil medzi zubami.
,,Nebodaj si tehotná s niekým iným? Máš kvapavku? Alebo čo si si pre mňa prichystala ako príjemne prekvapenie?" Na brade mu naskočil tik a vyzeral, že ma chce zabiť. Nuž čo, málo sa poznáme, a tak mu to nemôžem vyčítať.
,,Zbláznil si sa? Nie, mám pre teba správu, ktorá sa ti bude určite páčiť. Som totiž panna."
Na moment sa zarazil, potom ma schmatol a narazil o stenu. Od bolesti na hlave som zakňučala.
,,Čo to na mňa skúšaš? Najprv nie a potom áno? Vyzerá to tak, že som si zobral na krk hada. Ťaháš sa s fliendmi, že? Si obyčajná zradkyňa-radšej sa priznaj teraz, kým to nikto nevie a neuvrhnú ťa do žalára."
Až mi vhŕkli slzy do očí nad jeho krutosťou.
,,To nie je pravda!" zúfalo som skríkla.
Jeho pery mi drsne narazil na tie moje a zúrivo mi prenikla do úst. Toto sa vôbec nepodobalo bozku z rána. Chcela som ho odstrčiť, no nedovolil mi to.
,,Prečo sa brániš? Máš snáď, čo skrývať?"
Nemo som pokrútila hlavou a hneď zo mňa strhol moje oblečenie. Hodil ma na posteľ a tvrdo vzal moju bradavku do úst. Medzitým si stiahol nohavice.
Oh my God! On ho má teda naozaj veľkého. Ak do mňa chcel toto vraziť, tak sa mu to asi nepodarí, lebo som nebola ani v najmenšom vzrušená. Jemu to bolo zjavne jedno, a tak ho do mňa celého vrazil. Pocítila som pálčivú bolesť, ale jemu to bolo zjavne jedno. Naďalej sa vo mne hýbal a namiesto stúpajúcej rozkoše som cítila stúpajúcu bolesť. Jemu sa to zjavne páčilo, pretože vzdychal ako pri maratóne. Po celú dobu som ticho plakala od bolesti. Nakoniec ho zo mňa vybral a postriekal posteľ vedľa nás. Bez jediného slova si dal nohavice a odišiel. Pozrela som sa na svoje stehná, zašpinené od krvi a radšej som zavrela oči.
Takto som si to teda nepredstavovala. Toto bolo znásilnenie. Ja ho tak nenávidím!

Tákže, máme za sebou dlhú časť, v ktorej nám Sebastian ukázal svoju zlú stránku (momentálne by som ho najradšej zabila). Lily si myslela, že ho to poteší a on sa zmení na monštrum. Ďakujeem za skoro 200 reads! :*

P.S.- nebojte, Lily mu to vráti!

Kaja

A long time to loveWhere stories live. Discover now