10

575 15 2
                                    

Lily
Konečne som sa dostala preč z tej hnusnej diery. Stop! Už nad tým nechcem premýšľať, naplakala som sa dosť. Keď doniesli večeru, ani som nezaregistrovala, čo to bolo, taká dom bola hladná a aj tak som toho dala do žalúdka len veľmi málo. Odvykla som si jesť.
Po 2 týždňoch mučenia, prosenia o kvapku vody,....Pre mňa to bolo ako 10 rokov. Do oči sa mi znovu tisli slzy. Videla som, že Sebastian na mňa len bezradne pozerá a nevie, čo má robiť. Vďakabohu, že sa mu podarilo ma zachrániť. Začínala som si želať, aby ma zabili.
Chcela som poďakovať Sebastianovi, ktorý sedel oproti mne na posteli, že vďaka nemu znova uvidím slnečné svetlo. Možno je zvláštne, že z toľkých vecí, ktoré by mi mohli chýbať je práve slnko. Ale po tom, čo som bola v tej tmavej kobke a nevedala som, ani či je deň alebo noc. Nevedela som zo seba však dostať ani slovo. To, čo sa stalo pred týmto som mu už odpustila. Chápem, že si v našu svadobnú noc pripadal oklamaný a nahnevaný. Pravdupovediac, nedokážem sa naňho hnevať po tom, čo ma vyslobodil z toho pekla. Teraz si pripadám ako znovuzrodená, už viem aký je život krehký a netreba plytvať časom na hádky.
Chcela som aby pochopil ako som sa cítila.
Zrazu som dostala nápad. Pozrela som naňho a povedala: ,,Sebastian, prosím, pomôžeš mi zabudnúť?"
Vedel ako to myslím a jemne prikývol hlavou, pričom sa jeho nádherné havranie vlasy zavlnili.
Postavila som sa a aj v cároch šiat s ktorými som sem prišla a zamierila k nemu.
Cestou som zobrala dva pásy látky, ktorými za prevezujú závesy.
Pozeral na mňa zvláštnym a trochu neveriacim pohľadom.
,,Prosím," zašepkala som.
Zavrel oči a nastavil mi zápästia. Teraz sa do neho viem plne vcítiť, ale potrebujem zabudnúť.
Pevne som mu ich zaviazala dokopy a pripevnila k čelu postele. Pomaly som mu liezla po tele, až som si sadla na jeho rozkrok. Sebastianova hruď sa prudko dvíhala od vzrušenia. Ruky som pomaly ťahala po stranách jeho až na jeho ruky. Naklonila som sa k nemu a oblízla mu pery, na čo zastonal a ja som mu jazykom nenáhlivo vkĺzla do úst. Videla som na ňom ako sa mu veľmi nepáči, že sa ma nemôže dotýkať a frustrovane zamykal zviazanými rukami. Ja som si to nevšímala a ďalej hladila jeho zamatový jazyk. Zatiaľ som mu rozopínala gombíky jeho košele zašpinej od krvi ako dôkaz, že pre mňa riskoval svoj život. Rozhrnula som košeľu a rukami skúmala jeho pevné brucho. Spokojne zavrčal, perami som putovala od jeho úst, cez krk až na hruď a tam som ho uhryzla do jeho pevného svalu. Ublížené miesto som hneď pobozkala. Ruky som posúvala ďalej až na jeho tehličky. Sebastianov pohľad ma neuveriteľne vzrušoval a tak som sa začala trieť o jeho rozkrok, ktorý vyzeral, že každú chvíľu pretrhne jeho nohavice.

Sebastian
Spočiatku som váhal, či sa mám dať zviazať, lebo už od malička mi vtĺkali do hlavy, aby som niečo také nikdy nepripustil. Pohľad do Lilyných sivých oči, o ktorých som si myslel, že už ich nikdy neuvidím ma ale presvedčil, lebo boli plné bolesti.
Oddychol som si, keď mi ich zviazala len pruhmi látok zo závesov. Keby som chcel, vedel by som ich pretrhnúť. Bozkávala ma a rukami mi zvodne blúdila po tele. Pri tom uhryznutí som sa musel usmiať-jej malé zúbky by mi nikdy neublížili.
Peklo nastalo, keď začala na mne jazdiť cez oblečenie. Vtedy som sa nespokojne mykal. Rukami mi skĺzla k mojím nohaviciam a ja som sa nedočkavo nadvihol. Ona zo mňa však zliezla a vyzliekla mi ich. Na čo? Už som v nej dávno mohol byť.
Ale ona mala zrejme v pláne iné veci. Chytila mi nohu a priviazala ju ku kraju postele. To isté urobila aj s druhou.
Pomaličky sa vyzliekala a ja som na ňu mohol len vyhladovene pozerať. Opäť na mňa vyskočila, ale skoro ma porazilo, keď si začala hniesť prsia. Vzdychala pri tom a zaklonila hlavu dozadu. Potiahla si bradavky a tie ešte viac stvrdli-  tak ako ja.
Bol som mierne naštvaný, veď toto som mal predsa robiť ja, ale zároveň aj zvedavý, čo bude ďalej.
Pravou rukou si pomaly zamierila k mušličke a trela si ju, pričom ma úplne ignorovala. Strčila si do seba prostredníček a rýchlo pridala aj ukazovák. Vytiahla ich zo seba a nechala ich vysieť pred mojimi perami. Rýchlo som ich vsunul do úst, sal ich a hryzkal. Chutila tak sladko!
Lily ďalej vzdychala a robila sa tentokrát druhou rukou. Palcom si trela Venušin pahorok a prostredníkom v sebe pumpovala. Silno som ju uhryzol do ruky a v tej chvíli vybuchla. Vystrekli na mňa jej šťavy a ja som len frustrovane potiahol za putá. Keď odzneli v jej tele všetky kŕče, konečne si ma začala všímať. Ruku vytiahla z mojej pusy a ťahala ju vlhkou cestičkou smerom na juh, až k mojej pýche, ktorú tak dlho zanedbávala.
Pomaly mi vlhkým ukazovákom zakrúžila po špičke a obtočila okolo mňa prsty, ktoré ťahala od žaluďa až po koreň. Druhou rukou mi hladila semeníky. Takto to opakovala stále dookola a ja som myslel, že zošaliem.
Naklonila sa ku mne a svojím úžasným jazýčkom mi zakrúžila po špičke.
Sklonila hlavu na bok celého mi ho oblízla. Potom ma však zobrala do úst a ja som si myslel, že z tak úžasného vlhka a tepla explodujem tu a teraz. Zobrala ma do pusy a začala si ma brať. Hore-dole, hore-dole...
Aj keď som sa jej do úst nezmestil celý, stačil už len raz a ja by som bol, ale ona prestala. To si robíš kurva srandu!Vražedne som na ňu zazeral a ona sa smiala na celé kolo. Mne! Teraz som bol už vrcholne nasratý a chcel som ju zo seba zhodiť. Lily sa ma ale držala ako kliešť. Jediným prudkým pohybom som si uvoľnil ruky od čela postele. Úsmev jej zamrzol na perách. Silno som potiahol ruky od seba a potom som ju zo mňa zhodil. Prevalila sa a ja som zbadal jej úžasný zadok. Neodolal som a pleskol som jej po ňom.
,,Hej!" ozvala sa, no ja som si ju nevšímal a odväzoval som si nohy.

Lily
Stále som sa v duchu smiala na jeho výraze, keď som sa na ňom urobila a on s tým nič nemal. Pravdou, však ostáva, že som sa urobila len vďaka jeho horúcemu pohľadu, ktorý som na sebe ustavične cítila- to sa ale on nikdy nedozvie.
Otočil sa ku mne a dal si ruky po stranách mojej hlavy. Naklonil sa ku mne až som cítila jeho horúci dych na mojich perách. Potom mi vkĺzol jazykom do úst. Tancovali sme spolu divoký tanec. Končeky Sebastianových vlasov ma šteklili na tvári. Rukami mi stláčal prsia a napokon sa odtrhol od mojich úst. Horúcou cestičkou sa blížil k mojej bradavke. Od očakávania som sa prehla v chrbte a pozrela do jeho nádherných čiernych očí. Na nič nečakal a poriadne sa mi na ňu prisal. Jemne mi ju hryzkal a to ma nútilo poriadne vzdychať. Rukami zatiaľ išiel stále nižšie až dorazil do mojej vlhkej kundičky. Prstami mi ju roztvoril, zozbieral zo mňa vlhkosť a poriadne mi ju všade porozotieral. Opustil moje prsia a cestou mi rozsypával bozky po celom bruchu až sa dostal sa k mojej kundičke. Jazykom mi prešiel od môjho otvoru až ku klitorisu a fúkol na mňa jeho horúci dych. Jeho vlasy ma príjemne šteklili na stehnách a ja som nezadržateľne vzdychala. Zaborila som ruku do jeho vlasov a silne som potiahla.
,,Sebastian, " zastonala som a on zrýchlil. Už..... Prestal! Odtiahol si odo mňa hlavu. Nahnevane som ho tlačila k sebe a bolo mi jedno či mu ublížim. Ale ani som s ním nepohla. Seriem na neho.
Pustila som ho chcela dokončiť ,čo začal, avšak chytil mi ruku a pritisol ju k posteli. Proti takej sile som nemohla bojovať. Uprel na mňa svoj pohľad a vyhlásil:
,,Nie je príjemné, keď ťa niekto nechá tesne pred, že, drahá Lily?"
Čo najviac pritisnutý na mne sa posúval, až sa dostal k mojej tvári. To trenie ma opäť vzrušilo. Tvrdo ma pobozkal a pustil mi ruky, ktoré som si dala na jeho vypracovaný chrbát. Penisom mi zľahka zakružil po klitorise a ka som mu zavzdychala do ucha. Potom, veľmi pomaly do mňa začal vstupovať a nežne ma roztvárať. Bol to nádherný pocit a obaja sme vzdychali. Keď bol vo mne celý, ihneď sa zase vysunul. Sebastian ho do mňa vrazil a začal pridávať na tempe. Vzdychala som tak nahlas, že to museli počuť všetci do okruhu 10 kilometrov. Sebastianove vzdychy len pridávali na mojom vzrušení, lebo stonal tak neuveriteľne eroticky.
Hromadila sa vo mne energia a v jednom nádhernom okamihu vybuchla. Prehla som chrbát ako luk a zvierala som mu penis tak silno, že za pár prírazoch sa s hlasným bojovým výkrikom spravil aj on. Cítila som ako do mňa prúdi jeho semeno a Sebastian sa oprel spoteným čelom o to moje.

Čo hovoríte na dnešný diel? Prvý krát som opisovala sex, takže dajte vedieť aké to bolo. Viem, že teraz sem pridávam 2krát, ale sa mi to nejak posralo a vymazalo mi to skoro celý diel, takže som musela všetko písať znova.
Dáme to na 350 reads?

Kaja

A long time to loveWhere stories live. Discover now