Simone weer terug?

553 23 5
                                    

-Fenna-

We moeten zo snel mogelijk een plan bedenken om Simone terug te krijgen en ook nog Han op te pakken. Hoe gaan we dit in hemelsnaam doen? We hebben helemaal niks van die jongen! Ik zie iemand het gebouw binnen lopen met een brancard. Daarop ligt een lijkzak met iemand erin. Waarschijnlijk is het Lisa. Liselotte wil er al heen gaan maarja, dat gaat lastig. "Lies, het komt wel goed hoor, waarschijnlijk mag je er straks wel heen van Carla." "Ja, oké, je hebt gelijk!" We gaan weer even aan het werk en even later krijg ik een fantastisch idee om Simone terug te krijgen. "Ik weet het! We spreken met Han af op een plek. We zeggen dat we ervoor kiezen om Simone terug te krijgen. Dan gaan we daar staan met het AT en dan hebben we twee vliegen in één klap!" "Ja! dat gaan we doen!"

Als we koffiepauze hebben leg ik alles even uit aan Carla en die vindt het een fantastisch idee. We maken gelijk een plan en we zoeken een telefoonnummer waarmee we hem kunnen bereiken. Al snel is die gevonden en neem ik Han aan de lijn.

H=Han F=Fenna

H: Met Han

F: Fenna Kremer, recherche

H: Wat moet je van me?

F: Wij hebben je briefje gekregen en we hebben er met het hele team voor gekozen om Simone terug te nemen en jou vrij rond te laten lopen.

H: Goed, heel verstandig. Waar en hoe laat?

Snel moet ik een veilige plek bedenken zodat Han ons niks aan kan doen als we Simone terug nemen.

F: Voor het gemeentehuis, vandaag om 6 uur stipt!

H: Afgesproken. En alleen wij en niemand anders.

F: Ik ka na omstandigheden helaas niet komen, een collega van mij zal er om 6 uur staan.

H: Oké


Hij legt de telefoon op en ik vertel wat we hebben afgesproken. "Goed! Dan sturen we Bram er heen en het AT achter hem aan.


-Evert-

Wij zitten net bij een man in huis die wat heeft gehoord als mijn telefoon gaat. "Sorry, misschien hebben we nieuws over de zaak dus deze moet ik even nemen!" Ik loop even naar de gang en neem de telefoon op.

E=Evert F=Fenna

E: Hey lief, met mij

F: Hé lieverd, we hebben een plan om twee vliegen in een klap te vangen. Bram moet om stipt 6 uur voor het gemeentehuis staan. Het AT gaat met hem mee voor Han.

E: Is goed. We komen er straks aan, we zitten net bij iemand in huis die iets heeft gehoord.

F: Oké, tot straks!

Ik wil teruglopen naar de kamer maar de deur gaat open. Bram zegt dat we gaan. We stappen in de auto en ik vertel Bram alles wat er vanavond gaat gebeuren en hij vind het een top idee. "De man hoorde een harde gil en verder nog wat geschreeuw. Het leek van kleine kinderen. Hier kunnen we dus niet heel erg veel mee.


-Bram-

Ik sta voor het gemeentehuis en zie Han staan. Simone is nergens te bekennen. Ik loop naar Han toe en dan wenkt hij me mee. langzaam loop ik achter hem aan en zie Simone bewusteloos op de grond zitten. Het AT wil net in Han zijn been schieten maar opeens...

Moordvrouw - vermistWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu