Locatie gevonden

651 25 1
                                    

-Fenna-

De schaduw komt steeds dichterbij en ik gil zo hard als ik kan. Ik kan een beetje zien van wie de schaduw is maar ik kan link leggen met iemand. Na even zie ik dat de schaduw van Carla is. Ik hoef inmiddels niet meer te spugen. "Gaat het wel meid?" "Ja, nu wel weer, je hebt me dood laten schrikken, ik dacht dat jij Chiel ofzo was!" "Sorry Fenna, moest je weer spugen?" "Ja, ik heb ook heel erg buikpijn." "Ben je misschien zwanger?" "Nee joh, het lukt mij niet om zwanger te worden." "We kunnen altijd een test doen hè, je weet het maar nooit!" "Ja is goed, we kijken morgen wel even." ik loop weer naar mijn bed, gelukkig zijn de meiden niet wakker geworden, ze slapen eindelijk. Ik probeer een goede plek te vinden en val bijna in slaap als Carla binnenkomt. "Hier Fen, heb je een kruik" "dankje"antwoord ik en ik leg hem op mijn buik. Na even liggen val ik in slaap.

Het is 8:00 en mijn wekker gaat. Ik blijf nog even liggen maar dan bedenk ik dat ik eerder op het werk zou zijn omdat ik met Lies de locatie ging achterhalen. Ik spring uit mijn bed en ik kleed mij om. Carla en Frits hadden de tafel al gedekt. Na 5 minuten zitten we allemaal aan tafel. Frits gaat vanmiddag met Nynke en Brecht naar de speeltuin omdat ze vandaag vrij zijn. om half negen hebben we allemaal ons ontbijt op en rijd ik alvast naar het bureau. Liselotte staat al binnen. Ik hang mijn jas op en loop gelijk met Liselotte mee. "Hé Fenna, heb je een beetje geslapen?" "Ja, best." Ik wil niet dat ze zich zorgen om mij gaat maken dus ik besluit niet te vertellen van het spugen. We lopen het lab in en Liselotte heeft haar computer al aan staan. "Vertel, wat is het nummer?" Ik geef mijn telefoon aan Liselotte en ze toetst wat letters en cijfers in en al snel hebben we een locatie. Carla is ondertussen ook al op het kantoor en we rennen naar haar toe. "We hebben de locatie" Zeggen we tegelijk.


-Evert- 

Ik word wakker en ik heb geen idee hoe laat het is. Ik kijk naar buiten en op de klok staat 8:43. lekker vroeg dus. Ik zit te denken aan Fenna, zal ze al een locatie hebben? Misschien zie ik haar morgen wel en komt ze me ophalen. Ik probeer niet te veel te hopen, want het kan dan alleen maar tegenvallen. De zon is net opgekomen en schijnt recht op mijn kamertje. Het word ontzetten warm maar ik kan niet weg. Ik wil ook graag even douchen, ik voel me vies. Net op dat moment komt Chiel binnenlopen. "Je hebt 5 minuten om te douchen!" en ik krijg wat kleren in mijn handen gedrukt met een handdoek. Ik ren naar de douche en fris mezelf even op. Maar mijn ogen dicht doen durf ik niet meer. Ik droog mezelf snel af en loop weer terug naar mijn kamertje. Het voelt net een cel. Eigenlijk is Chiel nog nieteens zo erg. Maar wel echt een rare vent. De ene keer wil hij me dood hebben en de andere keer behandelt hij mij als een gewoon mens. De verveling loopt op. Wat moet ik doen?


-Fenna-

Liselotte en ik zitten bij Carla in haar kamertje. We zijn tot het besluit gekomen dat Lies en ik Evert op mogen halen. Als ik alleen ging zou het veel te gevaarlijk zijn. We mogen morgen vroeg al vertrekken naar Evert. Ik kan mijn geluk niet op, maar al snel ren ik naar de WC. Alles komt er weer uit. Na even loop ik terug naar Carla en vraag ik of ik naar huis mag. "Ja tuurlijk, maar ga je morgen wel Evert ophalen?" "Ja tuurlijk doe ik dat." "Als je maar goed om jezelf denkt!" IK loop naar te kapstokken en haal mijn jas eraf en loop naar de auto. Ik rij eerst langs de drogist om een zwangerschapstest op te halen. Ik kom bij Carla thuis en doe de deur open. Frits is nog weg met de meiden en heb ik lekker een moment voor mij alleen. Nu wil ik het weten ook. Ik loop naar de WC met de test en even later ben ik klaar. Ik moet even wachten dus leg hem op tafel neer. Ik zal wel weer niet zwanger zijn. Het lukt mij toch nooit. De twee minuten zijn om en ik kijk op de test...

Moordvrouw - vermistWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu