7.Bölüm

347 22 2
                                    

BÖLÜM ŞARKIMIZ MEDİADA


*****

Vakit geçtikçe Demir'in karmaşık hali daha da yoğunlaşıyordu. Evi almışlardı. Ama hala yapacağı şeyden emin değildi. Nasıl emin olsun ki? Hasta babası ile yalnız kalan bir kadın. Onları dışarı atsa nereye gideceklerdi? Melek ne yapacaktı? En çokta bunu merak ediyordu.

Demir şirketin kokteyline Fatih'i çağırdı. Ve onu bir sürpriz hazırlamadan duramadı. Fatih defalarca Demir'i reddetse de yıllardır ona yapışmış olmasından daha da korkuyordu. Eğer gitmezse daha da şüphe çekeceğini biliyordu.

Melek saatlerce iş arıyordu. Tam buldum derken daha önce mahkûm olması tüm kapıları yeniden kapatıyordu. Melek artık umutsuzluğa kapılmıştı. En son girdiği mekândan hızla çıkarken çalan telefonunu cevapladı.

Murat dev pencereden Melek'e bakıyordu. Demir'in emri üzerine Melek'i kokteylde garsonluk yapmaya çağırdı. Melek telefonu kapattığında havalara uçmuştu. Koşarak kokteylin yapılacağı yere gitti. Dev şirket binası çok gösterişliydi. Melek şaşkınlıkla bakarken buranın Demir'e ait olduğunu bilmiyordu. Melek çalışmak için girdiğinde Ekin'i gördü. Bir zamanlar beraber çalıştığı can arkadaşını. Sevinçle iki arkadaş sarıldı. Birbirlerine yaşadıklarını anlattılar.

Ne çok zaman geçiyordu geçmişin üzerinden. Ama bir sorun olunca öyle kendini belli ediyordu ki kurtulamıyordun. İnkâr edemiyordun. Demir hazırlanmıştı. İrem ile beraber adımladı koridoru. Artık İrem onun resmi nişanlısıydı. Çoktan duyuru yapılmıştı. Demir sahte nişanlısı ile koridorda yürürken aynı anda Fatih gelmiş, Melek'i fark etmişti. Demir görmeden koşarak Melek'i elinden tutup çekeledi. Çok utanmıştı. Onun için hayatını feda eden kadından utanmıştı. Ne insafsızdı bu hayat. Ne çok kirletirdi ruhları. İnsanlar ne kadar çabuk paranın esiri oluyordu.

Melek karşısında Fatih'i görmeyi beklemiyordu. Fatih onun garson kıyafetini süzünce ''Burada mı çalışıyorsun?'' dedi. Melek üzerine bakıp ''Evet, ama geçici iş... Sen burada ne yapıyorsun?'' dedi.

''Ben davet edildim.''

Melek kendini rahatsız hissetmişti. Fatih'in gerilmesini durdurmak için ''Şey, babam evde yalnızdı. Ben en iyisi hemen gideyim.'' Dedi. Tam dönüp giderken Fatih'in seslenmesi ile dönüp ona baktı.

''Teşekkür ederim Melek. Söz sana daha iyi bir iş bulacağım.''

Melek gülümsemekle yetindi.

Demir her yerde Melek'i arıyordu. Kimsenin konuşmasını dinleyemiyordu. Aklı fikri Melek'ti. Fatih'i utandırmayı çok istedi. Onun canını yakmayı, Melek ile hala oyun oynadıklarında yüzlerinde ki afallamış halleri hoşuna gidiyordu.

Fatih salona döndüğünde Demir onu bazı ünlü avukatlarla tanıştırdı. Ukala gülümsemesi ile de Fatih'e yaklaşıp ''Gelirsen pişman olmazsın demiştim. Arkadaşım...'' son sözü üstüne basa basa söylemişti. Fatih'in rahatsız oluşlarına içten kahkaha attı. Etrafa yine bakınıp Melek'i göremeyince Murat'a yaklaştı.

''Yedek sürücü nerede?''

''Bilmiyorum efendim.''

''Bul onu Murat. Neredeyse bul.''

''Peki efendim.''

İrem heyecanla Demir'e yaklaştı. Son zamanlarda fark ettiği aşk onu inanılmaz heyecanlandırıyordu. Evliliklerini gerçek yapma isteği Demir'e her şeyi itiraf etmesine onu itiyordu. Fatih günlerce tesadüfen karşılaştığı İrem'i görünce gülümsedi. Elini uzatıp ''Merhaba...'' Dedi. İrem'de ona sıcak bir tebessümle ''Merhaba'' dedikten sonra Demir'e döndü.

SIR (ACI AŞK...)Where stories live. Discover now