3. Bölüm

368 24 3
                                    

MEDİADAKİ MÜZİĞİ DİNLEYEREK OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM :D

BAZEN HER ŞEYİN KABUS OLMASINI DİLERİZ. AMA MÜMKÜN OLMUYORDU. O BAZI ŞEYLER BAŞIMIZA BİR KERE GELİYORDU. VE MAALESEF O SIRRI SAKLAMALI VE BAŞIMIZA GELENİ ÇEKMEK ZORUNDA KALIYORDUK. MELEK; HAYATINDAN BİR ÇOK ŞEYİ KAYBEDECEĞİNİ BİLSE BU KARARI ALIR MIYDI?


******

''Durun! Benim kızın öyle bir şey yapmaz! Memur bey! Melek! Kızım! Melek!'' diye bağırdı. Melek polis aracında ilerlerken yaşlı babasının başını tutup sert zemine yıkıldığını gördü. O an dünyası başına yıkıldı. Cama her vurduğunda ''Baba! Babacığım! Babam!'' diye haykırıyordu.

                                                                                                                                                                                  

***** 

Ne kadar çabuk pes ederdi yaralı yürek. Umudunu, hayalini kaybedince ne de çabuk hayata inancı yok olurdu. Melek şoktaydı. Polisler ona bağırıyor, kızıyor, masaya öfke ile vuruyorlardı. Ama Melek kendinde değildi. O geceyi, Fatih'in bidona çarptık deyişini defalarca beyninde ve kalbinde tekrarlıyordu. Ama sonra kuşku denen illet kalbine giriyordu.

''Ya Fatih yaptıysa, ya Fatih biliyorduysa, ya Fatih o kıza yardım etmekten bilerek kaçtıysa, ne yapacaksın Melek?'' bu düşünceler onun hıçkırıklara boğulmasına neden oldu.

Dedektif Ali, artık konuşmayan bu kadından çok sıkılmıştı. 'Peki, öyleyse savcı bey birazdan burada olacak. Tüm derdinizi ona anlatırsınız.'' Dedikten sonra çıktı sorgu odasından. Öfkesi içini yaralarken çalan telefonunu açtı.

''Dedektif Ali, benim sekreter Murat.''

''Evet, buyurun Murat Bey.'' Dedi genç dedektif. Demir'in sekreteri Murat merakla ''Suçluyu buldunuz mu?'' dedi. Dedektif Ali her şeyi anlattı. Bu kızın yedek sürücü olduğunu ve ismini söylemesi Murat'ı şaşırtmıştı. Ve hemen o günü hatırladı.

****

''Efendim yüzüğü verdiğiniz kadın bir yedek sürücü.''

''Demek öyle. Daha iyi adı ne?''

''Melek YILMAZ.  Efendim.''

''Bu daha iyi... Bu gece bara gideceğim. O kızın yedek sürücüsü olduğu bar daha iyi. Sen de orada ol. Ben yedek sürücü istediğim zaman o kızı versinler.''

''Emredersiniz Demir Bey.''

 *****

Bu ne biçim bir kaderdi. Bu kızın defalarca yolu Demir ile birleşmişti. Ama bu kez en can alıcı, en acı bir şekildeydi. Sekreter Murat yanındaki Demir beye şaşkınlıkla döndü. Demir bir haber bekliyordu. Hayatını ona zindan edeceği katili bulmak istiyordu.

''Efendim vur kaç zanlısı bulundu.'' Dedi Murat. Demir Murat'ın renginin solmasından şüphelendi.

''Ne oldu?'' dedi tok sesi ile. Sekreter Murat derin nefes alıp ''Yedek sürücü Melek YILMAZ. Vur kaç zanlısıymış.'' Diyebildi bir solukta. Demir aniden koltuğundan kalktı. Gözleri öfke dolarken sağ elini sıktıkça sıkmıştı. Hiç konuşmadan çıktı odasından. Sekreter Murat hızlı adımları ile ona yetişti. Demir tek bir soru sordu.

''Emin misin?'' ne kadar çok diledi hayır demesini. Ama aldığı cevap tam tersiydi.

''Eminim efendim. Dedektif Ali arabayı servis dışı bir tamirciye götürdüğünü söyledi.''

SIR (ACI AŞK...)Where stories live. Discover now