42. (2/2)

1.4K 85 11
                                    

*Lisa's POV*

Oke daar zitten we dan... In de limo die Louis heeft geregeld. Ik kijk uit het raam en zie de mensen massa al in de tuin staan. Ik pak Dani's hand vast. Ja Dani zit ook bij mij, Kim, Dee, Phoebe en Daisy in de auto ja. Als we stoppen doe de chauffeur de deur open. Eerst gaan de meiden daarna Dani en daarna ik. Ik glimlach als ik alle mensen zie. Iedereen ziet er super tof uit. Alle lichtjes in de voortuin staan al aan. Binnen brand er ook al licht maar daar gaan we nog niet heen. Eerst buiten en daarna gaan de voordeur en de achterdeur open en kan het beginnen. ''Dit is zo cool!'' Zeg ik blij en de meiden en Dani stemmen ermee in. Er zijn ook paparazzi en andere camera ploegen maar die staan achter een hek. We lopen de mensen massa in en ik maak een babbeltje hier en daar.


Als het tijd is loop ik het podium op en doe ik een speech achtig iets waar ik iedereen bedank voor het komen en dan gaan de deuren open en loop ik ook naar binnen. Rechtstreeks naar boven. Daar zit Lou al klaar en ik verwissel mijn kleding en make-up. Ik bedank Lou en ze glimlacht. Louis en de jongens en de meiden zitten samen met de kinderen boven zodat als er iets gebeurd ze er snel bij kunnen zijn.


@Lisa_Tomlinson: Thnx everybody for coming! Let's the party begin!


Ik loop snel nog even naar de rest toe. ''Veel plezier vanavond!'' Zeg ik lachend en ze lachen blij terug. ''Jij ook Lies! En genoeg is genoeg he!'' Zegt Louis waarschuwend en ik knik. ''Ja pap! Ik let goed op!'' Zeg ik en ik loop blij naar beneden en bekijk de tafel met cadeautjes die overvol is en dus staat er ook op de grond. Cool. Ik loop naar de tafel met eten waar ik ook nog praat met vrienden en pak eten en begin blij te eten. ''Hier!'' Gilt Kim boven de muziek uit en ze geeft me een glas cola. Ik wed dat er bacardi in zit. ''Er zit wel bacardi in!'' Gilt Phoebe en ik grijns. Weddenschap gewonnen.


Ik loop naar buiten en de lampjes geven een super gezellige sfeer. Ik zie dat een Rick Dave in het water duwt en iedereen lacht. Er springen al snel mensen achter aan. Oke dan als hun dat leuk vinden. Ik heb trouwens al flink wat alcohol op en tja ben al een beetje aangeschoten maar het gaat nog prima. Ik loop naar de voortuin en gelijk zie ik de flitsen van de paparazzi afgaan. Verpesters... Ik voel een hand op mijn rug en draai me om naar Dani. Ik glimlach. ''Hey Lies! Vermaak je je een beetje?'' Roept Dani lief en ik knik blij.''Ja hoor! Ik vermaak me prima! Jij ook een beetje?'' Roep ik blij terug. Ik sla mijn armen om Dani zijn nek en hij legt zijn handen op mijn heupen en onze lippen vinden elkaar. Ik negeer de paparazzi hun camera's en flitsen en vergeet even alles om me heen. Dit is mijn beste verjaardag ooit!


—-


Tada! This is the end... Het einde. Afgelopen. Klaar. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik had verwacht dat het feest langer zou worden maar ik wist niks meer het spijt me! Dankwoord komt eraan en ik ga denk ik wel een Q&A doen! Maar dat zal ik wel zeggen bij het dankwoord!

Hope ya like it!

Lots of love!

XX

Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu