29.

1.5K 80 12
                                    

*Lisa's POV *

"Sssshhtt rustig maar Lies, ik ben het Liam." Fluisterd Liam en hij hurkt naast me neer en slaat zijn armen om me heen. "Lisa doe normaal! Probeer je adem onder controle te krijgen schat!" Zegt Liam lief en ik doe hem na en word weer rustig. Ineens staat iedereen beneden. "Lies schatje wat is er gebeurd?" Vraagt Louis lief die zijn armen snel om me heen slaat. De tranen rollen over mijn wangen. "Dankje Li!" Fluisterd Louis zacht tegen Liam. "P-papa kan j-je buiten kijken?" Piep ik zacht en Louis kijkt me fronsend aan. "Als dat jou blij maakt..." Zegt Louis en hij staat op en loopt naar het raam. "Waarom is alles dicht?" Vraagt hij en hij kijkt iedereen vragend aan die hun schouders ophalen. "S-sorry..." Zeg ik zacht en ik loop voorzichtig naar Louis en hij schuift het gordijn opzij. "Wat moet ik zien?" Vraagt Louis en mijn ogen worden groot.

Ik ren naar de achterkant van het huis en schuif het gordijn opzij. Ze zijn weg! Hoe kan dat? "Lisa wat is er wat doe je raar!?" Zegt Zayn voorzichtig. "Ik... ik... Ze zijn weg! Ze waren hier! Ik zag ze! In de tuin! Ze... Ze keken me aan en..." Stotter ik en Louis slaat zijn armen weer om me heen. "Wie waren hier? Hoe kwamen ze in de tuin?" Vraagt Harry geschrokken. Louis blijkt ineens door te hebben wat ik zojuist zei en kijkt me ernstig aan. "Simone en David!" Zeg ik zacht. Iedereen kijkt me met grote ogen aan. "Je ouders?" Vraagt Liam voor de zekerheid en ik knik. "Lisa die zijn hier niet! Je hallucineert! Ga snel terug naar bed!" Grinnikt Louis en ik kijk hem boos aan. "Niet grinniken! Het is niet grappig. Ze.waren hier echt ik hallicuneer niet!" Zeg ik boos en ik loop snel naar boven. Dan niet. Ik ga op bed liggen en probeer mijn ogen open te houden, maar door die stomme rot ziekte lukt het niet en val ik in slaap...

Ik word wakker van alweer een overwelmende misselijkheid en ren weer naar de wc om alles eruit te gooien. Ik veeg als ik klaar ben mijn mond af en strompel naar beneden. "Goeie morgen!" Zegt Chinouk vrolijk en ik rol met mijn ogen. "Hoi." Zeg ik chagerijnig en ik loop naar de keuken. "Hey Lies. Sorry ik had niet mogen lachen!" Zegt Louis lief en ik knik dat het oke is en gaap. Ik pak een broodje en gooi er wat beleg op. "Chagerijnig?" Vraagt Louis zacht. "Nee ik ben super vrolijk!" Zeg ik en ik rol met mijn ogen. Alweer. Ik gaap. Alweer. "Sorry hoor!" Zegt Louis beledigd en hij loopt weg. Ik pak snel zijn arm en kijk hem aan. "Nee ik moet sorry zeggen... Ik... Ik voel me gewoon niet zo lekker door alles wat er is gebeurd, die vage ziekte, ik ben in de war van vannacht en ik heb gewoon slecht geslapen. Ik zit gewoon niet lekker in mijn vel." Zeg ik zacht en Louis glimlacht zwak en trekt me tegen zich aan. "Het is oke meisje. Het komt wel goed. Ik zal je helpen met het verleden los te laten, die vage ziekte daar kom je vanzelf wel van af, en dat je niet lekker hebt geslapen: tja dan moet je nog maar even lekker terug naar je warme bed. Als je niet lekker in je vel zit moet je hem uit doen schoon maken en opnieuw aandoen! " Zegt Louis lief en hij knipoogd. Ik snap precies wat hij bedoeld met het laatste... Misschien heeft hij wel gelijk. Naja eerst slapen... ''Ik ga eerst even slapen.'' Zeg ik zacht en ik stropel naar boven en plof neer op bed. 

---

Kort maar ik wou gewoon ff wat uploaden! 

Volg me op twitter: @Eline_Dreams

Add me on snapchat: elinexlienx

Volg me op insta: elinexlienx

en mijn gezamelijke account: mooiste_zinnen

IK ZIT IN  EEN FCKING SOLO DM MET NIALL HORAN OP TWITTER! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Freaking out over here! Omfg zo happy!

Oh ik hoop dat iedereen een fijne pasen heeft gehad! 

Lots of love! X (Lol!X)

Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu