27.

1.5K 83 19
                                    

*Louis' POV 3 dagen later*

Ik wist het wel! Toen Lisa zei dat het goed ging loog ze! Ze ligt al drie dagen in haar bed. Ze is steeds duizelig en moe. Ik denk dat ik toch maar naar het ziekenhuis gaat. Het zekere voor het onzekere. Ik sta op en ruim mijn spullen op. ''Gezellig! Ga je weg?'' Zegt Rosa droog en ik zucht. ''Ja heel ver weg!'' Zeg ik sarcastisch en ik rol mijn ogen. ''Ongesteldsheid problemen!'' Grinnikt Yrza en ik geef haar een vijandige blik. Ik loop naar boven en ga naar Lisa's kamer. ''Wakey wakey babey!'' Zeg ik zacht. Lisa opent haar ogen en glimlacht. ''Hi!'' Zegt ze droog en ik grinnik. ''Hoe voel je je?'' Vraag ik en ze haalt haar schouders op. ''Mhh... Wel oke... Geloof ik....'' Zegt ze en ik zuccht. ''Lisa ik wil toch even voor de zekerheid langs Selma!'' Zeg ik zacht. ''Waarom? Dat is helemaal niet nodig!'' Zegt Lisa protesterend. Ze zucht maar staat dan toch op. ''Eerst douchen!'' Zegt ze en ze strompeld naar de badkamer. Ik laat me schter over vallen op Lisa's bed en scroll over mijn time line op Twitter.

Lisa komt aangelopen en ik glimlach. ''Ready?'' Vraag ik en ik sta op. ''To run!'' Zegt ze grinnikend en we schieten beide in de lach. We lopen naar beneden. Op naar duidelijkheid. Hoop ik...

Selma heeft besloten dat Lisa bloed moet laten afnemen. Dus we zitten nu in de wachtkamer. Lisa is stiknerveus. Ze is bang voor bloed EN naalden. Dus dat word lachen. Oke nee dat is gemeen. Ik krijg een berichtje in de groeps app en zucht.

Zayn: Zo pedo waar ben je?

Rosa: Hoho! >:-(

Niall: Zaynie gonna dieeee! >:-D

Ik: Hzo nou weer pedo?

Harry: Lisa is minderjarig... :'D

Lisa: Omg wtf!

Chinouk: Sukkels... -_-

Harry: Love ya to... :'(

Chinouk: Weet ik toch! Hou ook van mezelf.

Yrza: Hahaha steek die maar in je... Hazz!

Liam: 0.o

Lisa: Viezerikken....

Danielle: Nee ff srs waar zijn jullie?

Ik: In t ziekenhuis. :)

Lisa: :(*

Ik: :)*

Lisa: >:-(*

Ik: hahhaha sukkel....

Perrie: Wat waarom? Gaat alles goed!?

Lisa: ja alleen een opdringerige vader die me uitlacht! :'(

Rosa: ???

Ik: Selma wilt bloed laten prikken. :')

Lisa: Oke aan jou heb ik ook niks.

Zayn: Ik kom al! :)

Lisa: :)

Niall: Maar wat is er zo erg aan bloed prikken?

Ik: Ja Lisa!

Lisa: Tssss..... Bloed en naalden zijn eng....

Liam: Awww

Ik: We zijn aan de beurt byeeeeee


Ik stop mijn mobiel weg en Lisa kijkt me boos aan. ik grinnik en stel me voor aan de dokter die het bloed gaat laten prikken.

*Lisa's POV*

Ik slaak opgelucht een zucht als de naald mijn lichaam verlaat. Ik kijk naar Louis die knipoogd. Ik glimlach zwak en sta op. ''We bellen u zodra de uitslag er is. Dit kan enkele dagen duren, maar het kan ook al zijn dat het er vanmiddag is!'' Zegt de dokter tegen Louis die knikt. ''Oke! Dankuwel.'' Zegt Louis. Ik zeg gedag en loop met Louis mee terug naar de auto. ''Zo wilt kleine Lisa nu een ijsje als beloning?'' Vraagt Louis lachend en ik rol met mijn ogen. ''Ik ben bijna 16 pap! En nee ik ben misselijk!'' Zeg ik en we stappen in de auto. ''Bijna 16 ja! Nog twee weken!'' Zegt Louis blij en ik grinnik. We parkeren thuis en ik stap uit. ''Lisaaaa!'' Gilt Zayn blij die naar buiten komt gerend. Hij tilt me op en draait me in het rond. Hoe doet ie dat? ''Wow waar komt die vrolijkheid vandaan?'' Vraag ik lachend en Zayn zet me neer. ''Van mijn vriendin!'' Fluisterd Zayn in mijn oor. ''OMG ZAYN GEFELICITEERD!'' Gil ik blij en ik vlieg hem om de hals. ''Dankje!'' Zegt hij blij. Zo te zien is hij helemaal in de wolken. ''Ik heb het alleen nog niemand verteld... Alleen jij! Ik ben bang dat Dani boos word...'' Zegt Zayn ineens verdrietig. ''Vanwegen Perrie enzo?'' Vraag ik en Zayn knikt. ''En als ik nou stiekem Dani uithoor over wat hij ervan zal vinden ALS je een nieuwe vriendin hebt. Maybe kan ik het hem vertellen voor je!'' Zeg ik en de lichtjes in Zayns ogen beginnen met twinkelen. ''Wil je dat echt doen?'' Vraagt Zayn en ik knik. ''Of course! We zijn toch beste vrienden!'' Zeg ik en Zayn glimlacht en omhelst me. ''Dankje Lies! je bent de beste!'' Zegt hij blij en we lopen naar binnen.

Vandaag was het opzich wel gezellig. We zitten met zijn allen in de tuin. ''Dani zullen we op de trampoline?'' Vraag ik en ik kijk onopvallend naar Zayn hij kijkt me lief aan. ''Ja is goed!'' Zegt Dani zacht en we lopen naar de trampoline. Dani is de laatste tijd zo afstandelijk. Nu ook normaal is hij vet gezellig en lief tegen me, maar nu? Nee hoor... We gaan op de trampoline liggen. ''Lisa... Ik moet je wat vertellen...'' Zegt Dani zacht en ik kijk hem aan.''Ik euhh... Ik euhhh...'' Stottert hij en ik frons. Wat heeft die nou weer?

---

Bedum tssss. Nieuw hoofdstuk! Yaaay!

Hoop dat jullie het leuk vonden!

Lol!x

Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu