03.

2K 87 12
                                    

*Louis' POV*

Als Lisa -eindelijk- gestopt is met huilen kijken we haar allemaal hoopvol aan. ''I-ik had zo een enge droom!'' Zegt ze zacht. ''Wat dan?'' Vraag ik zacht en ik kijk Lisa lief aan. ''N-nou ik weet het niet jullie zaten buiten in de tuin ik ging binnen wat drinken halen en toen was Dani op de bank aan het zoenend met weet ik veel wie en toen... toen ging ik weg en toen vroeg jij waarom ik huilde. Toen rende ik weg naar het park... en... en... daar was die dode man van de dag voor mijn achtste verjaardag maar hij leefde nog!'' Zegt Lisa en ze begint weer te huilen. Ik trek haar dicht tegen me aan. ''Dat zou ik nooit doen!'' Zegt Dani en Lisa schud haar hoofd. ''W-weet ik!'' Snikt ze zacht en ik streel haar haar en probeer Lisa te sussen.

Lisa slaapt eindelijk. Dani blijft bij Lisa slapen vannacht. Iedereen gaat weer naar bed dus ik ook. Ik kruip bij Rosa in bed en ze glimlacht lief naar me. 

*Lisa's POV*

Ik zucht. De laatste bel is net gegaan dus ik ben uit. ik haat vrijdag ze duren zo lang... ''Heeey Lies!'' Hoor ik iemand zeggen en ik draai me om en kijk in de ogen van Dani. ''Hey!'' Zeg ik blij terug en Dani glimlacht. ''Ga je vanavond ook uit?'' Vraagt Dani lief en ik haal mijn schouders op. ''Weet ik niet ik moet zo naar dansen en daarna moet ik nog huiswerk maken. Als ik tijd heb en het mag van papa, maar ik denk het wel want ik mag binnen kort misschien optreden bij waar we altijd heen gaan!'' Zeg ik en Dani pruilt. ''Awww! Waarom ben je altijd zo druk? Maar wel tof dat je misschien mag optreden! Is dat vanavond al?'' Vraagt Dani en ik zucht. ''Ik weet het niet... Nee niet vanavond maar vanavond moet ik nog wat dingen bespreken enzo.'' Zeg ik en Dani glimlacht. ''Ik hoop dat ik je vanavond zie dan!'' Zegt Dani blij. ''ja ik ook maar ik moet nu gaan anders kom ik te laat bij dansen! je weet hoe streng ze daar zijn!'' Zeg ik en ik druk snel een kusje op Dani's wang en loop weg. Ik pak mijn fiets en fiets zo snel als ik kan naar dansen. Het is echt zeker een half uur drie kwartier fietsen.

Na bijna een uur ben ik er. Ik ben sowieso al te laat. Ik dump mijn fiets in het fietsenrek en ren zo snel als ik kan door het gebouw. Ik kom hijgend de zaal in waar Simone me boos aankijkt. ''Lisa derde keer deze week!'' Zegt ze boos. ''Dat word je vader bellen!'' Zegt ze streng en ik zucht. ''Nee alsjeblieft niet! Ik werd opgehouden op school en het is super ver fietsen ik hem me rot getrapt alsjeblieft!'' Smeek ik. Ze zijn hier netzoals school: Na 3 keer te laat worden je ouders gebeld. ''Jaja smoesje ga staan en doe een warming up ik ben zo terug!'' Zegt ze streng en ik zucht en loop naar ons groepje. ''Wat n kreng!'' Zucht ik. ''Ja echt heel erg!'' Zegt Diana zuchtend. ''Vandaag komt een nieuwe!'' Zegt Daisy. Ja Daisy Louis' zusje. Leuk he we zitten samen op dansen! ''Echt? Hoe heet ze?'' Vraag ik. ''Cindy ofzo!'' Zegt ze en ik slik. Als het maa niet Cindy van school is. Wat een bitch. Ze is zo irritant en gemeen... ''Lies wanneer kom je weer eens langs of kunnen we bij jou afspreken?'' Vraagt Daisy en ik haal mijn schouders op. ''Ik heb het zo druk de laatste tijd!'' Zeg ik en ik zucht. ''Aww net zoals Lou!'' Zegt Daisy en ik knik. ''Jups!'' Zeg ik en Simone komt binnen gelopen. Ik bijt op mijn lip en sluit mijn ogen. Please laat dit een droom zijn. Laat het een droom zijn dat Cindy daar staat met een enge grijns. Ik open mijn ogen. En ja hoor daar staat ze... ''Oke jmeiden dit is Cindy en ze komt bij ons dansen!'' Zegt Simone simpel en we gaan klaar staan voor de dans. Ik rol met mijjn ogen als Cindy naast me komt staan. Ze kijkt me vals aan en ik slik.

Eindelijk de nachtmerrie is voorbij. ''Hey Liesje zullen we samen naar huis fietsen?'' Vraagt Cindy en ik schud mijn hoofd. ''Ehh.. nee dat kan niet!'' Zeg ik en ik ren snel het gebouw uit pak mijn fiets en fiets zo snel als ik kan ervandoor. 

''Hey jij bent snel terug!'' Zegt Rosa die de trap af komt gelopen met Matthew. ''Mattieee!'' Zeg ik blij. Matthew brabbelt wat en ik glimlach. ''Lisa!'' Hoor ik Louis uit de keuken roepen en ik slik en loop naar de keuken. ''Je concertkaartjes gaan er zo vandoor he als je zo door gaat!'' Zegt Louis en ik zucht. ''Maar papa... Ik kon er niks aan doen! Ik heb me rot gefietst!'' Zeg ik en ik zucht. Louis kijkt me fronzend aan. ''Ja dat zeg je elke keer!'' Zegt Louis. ''Maar papa het is echt zo!'' Zeg ik zeurderig. ''Lisa dit is de derde keer! In een week! Je gaat nu je huiswerk maken en je gaat vanavond niet uit!'' Zegt Louis en mijn ogen worden groot. ''Maar...'' ''Geen gemaar Lisa!'' Onderbreekt Louis me en ik stamp naar boven. Ik plof op bed en pak mijn mobiel.

Whatsappgroep. Dani, Kim, Daisy, Phoebe, Chayenne, Tim, Mike, Danny, Dee.

Ik: Ik haat m'n vader...

Banaantje<3: Aww sup babe?

Dais: Dansen?

Ik: Jups... Ik mag vanavond niet uit....

Danny: Neeeee das zo saai!

Banaantje<3: 0.o 

Kimmie: Omg whaaaat?

Chay: Nou dat word gezellig....

Ik: Ja nou hij geloofde me gewoon niet ik heb me naar de knoppen getrapt om op tijd te komen... 

Deetjuh: :(

Mikey: Waar zijn Pheebs, Deetje en timmy?

Ik: Weet ik veel...

Deetjuh: Deetje is hier. :) Wie komen er vanaaf allemaal?

Timmy: Iedereen behalve Pisa!

Ik: :'(

Pheebs: Aww wrm nii?

Ik: Omdat m'n vader me haat!

Dais: Oh my ik ga Louis slaan hoor! 0.o

Banaanje<3: Hey das mijn smiley!

Deetjuh: 0.o

Timmy: 0.o

Pheebs: 0.o

Mikey: 0.o

Kimmie: 0.o

Chay: 0.o

Banaantje: Fck y'all

Kim: Nee dankje fuck Lisa maar...

Ik: 0.o

Banaantje<3: Mhhhh... Misschien.

Ík: ieuwl nee!

Timmy: Hahhahahaha Daantje is gedumpt.

Dais: Whahaha

Ik: Dat zei ik  net ik hoef geen alkwfjbawkk


Ik heb niet eens door gehad dat Louis mijn kamer is ingekomen. Hij pakt mijn mobiel af. ''Hey!'' Roep ik verontwaardigd. ''Is je huiswerk al af?'' Vraagt Louis en ik schud mijn hoofd. ''Dan bewaar ik deze totdat het af is!'' Zegt Louis en ik spring op. ''WAT?!'' Roep ik boos. ''Je hoorde me wel!'' Zegt Louis. ''DAT KAN JE NIET MAKEN!'' Gil ik boos. ''Shhhtt Demi slaapt! En dat kan ik wel maken want ik ben je vader!'' Zegt Louis terug. ''Je bent mijn vader niet!'' Roep ik boos. Ik sla een hand voor mijn mond en ik zie Louis' zijn hart breken...

---

Whooooops.... Tadaa new chapter babesss!

Hope yah like it!

xxx

Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu