23.

1.8K 89 4
                                    

*Lisa's POV *

Ik ben gelukkig al van mijn infuus af en kan dus gewoon rondlopen. Ik zit in mijn kamer en kijk naar buiten. Ik kan niet wachten tot ik naar huis mag. En iedereen weer kan knuffelen. Ik kijk naar buiten. Nu iedereen weet dat ik weer bij Louis ben en ik het ziekenhuis lig staat het vol met paps. Hoera... Ik kan de paparazzi van best dichtbij zien. Als ze omhoog kijken zien ze me ook gewoon. Gelukkig is dat nog niet gebeurd. Dat zou shit zijn. Ik zucht diep en leg mijn hoofd tegen het raam en kijk naar de bomen die heen en weer waaien. Selma komt naast me zitten en kijkt me aan. Ik blijf naar buiten kijken. "Hoe voel je je?" Vraagt ze lief. "Goed... Denk ik." Zeg ik zacht en ik kijk haar aan. "Je wilt echt graag naar huis he?" Vraagt ze weer en ik knik. "Ik wil iedereen weer zien knuffelen en aanraken..." Zeg ik en er rollen tranen over mijn wangen en Selma geeft me een knuffel. Dat had ik net even nodig. "Dankje!" Zeg ik zacht en ze glimlacht. "Geen probleem!" Zegt ze lief. "Weetje mijn dochter heeft het altijd over je... Ze zegt altijd dat jij haar voorbeeld bent. Ze zingt zelf ook maar durft niet. Ze zegt elke dag weer. 'Was ik maar Lisa en had ik de lef maar om het te doen. Was ik maar zo mooi als Lisa..." Zegt Selma en ze kijkt net als ik naar buiten. Het tovert een glimlach op mijn gezicht en ik kijk naar Selma. "Echt?" Vraag ik ongelovig. "Ja echt!" Zegt ze lachend. "Wauw ik ben een voorbeeld voor iemand..." Mompel ik zacht. "Geloof me niet alleen voor jou. Je bent voor veel meer mensen een voorbeeld. Je bent sterk Lisa! Heel sterk! " Zegt Selma en met die woorden loopt ze loopt de kamer uit. De woorden van Selma blijven hangen. Ik zie Louis lopen met DEMI EN MATTHEW. Omg! Dat is zo leuk. Ik zie ze het gebouw in verdwijnen. Ik zie de groep paparazzi hopeloos de ramen doorzoeken in de hoop iemand te zien. Uiteindelijk heeft en man me door en wijst naar me. Ze maken foto's en ik slik. Ik sta op en loop snel naar mijn bed. Ook omdat ik het koud heb en moe ben. Ik ga op mijn bed zitten en pak mijn mobiel. Ik open de groeps app.

Ik: Olaa is daar iemand?

Dais: Omg Lisa! Hoe gaat het?

Deetjuh: Lisaaaaaa!

Banaantje Cakejeeee!

Ik: omg nu heb ik honger. En het gaat wel oké geloof ik...

Jimmy: Dat heb je toch altijd?

Ik: maybe... :)

Danny: oooh daar hebben we de smiley alweer guys!

Pheebs: Klinkt niet overtuigend genoeg Lies!

Ik: Ik wil gewoon naar huis....

Chay: awww je mag vast snel weer naar huis! :)

Ik: WTF!

Kimmie: Wat is er?

Ik: Chayenne! >:-(

Chay: Oh oops...

Banaantje begrafenis?

Chay: Ik wil paarse zonnebloemen :)

Ik: Nu doe je t weer!

Kimmie: Dat word een erg pijnlijke dood Chay ;)

Ik: Louis is er ik ga xx

Ik leg mijn mobiel weg omdat ik Louis op de gang hoor praten. "LISAAAAAAAAAAA! " Gillen Matthew en Demi in koor en ze kruipen op bed. Ik sla mijn armen strak om ze heen en er rollen tranen over mijn wangen. Louis pakt mijn tas in. Omg dat betekend dat het of een bende is of dat ik naar huis mag. Selma komt op bed zitten. "Lisa luister goed!" Zegt Selma serieus en ik kijk haar afwachtend aan. "Je mag naar huis maar... Je moet beloven goed te eten. Veel rust nemen. En je niet teveel opwinden. Je bent nog zwak en hebt weinig energie dus je moet oppassen! Beloof me dat je iedere week een keer komt voor controle hoe het met je gaat!" Zegt Selma. "Ik beloof het!" Zeg ik snel en ik kijk haar blij aan. "Maar! Mag ik het nummer van je dochter? Na alle verhalen die je verteld hebt lijkt ze me een aardig meisje!" Zeg ik en Selma glimlacht. Ze geeft me haar nummer en ik sta op. Ik trek een extra sweater aan en loop met Louis, Matthew en Demi naar beneden. "Ready?" Vraagt Louis als we zuchtend voor de deur staan. "Euhh ik denk het!" Zeg ik zacht. "Wacht ik bel Paul. Want jij gaat het echt niet redden en ik heb twee kleintjes!" Zegt Louis en hij belt Paul.

Als Paul het ziekenhuis in komt ren ik op hem af en knuffel hem. "Hey meissie!" Zegt Paul lief en ik glimlach. We lopen naar de auto maar niet zonder slag of stoot. Letterlijk ze trekken aan me en duwen. Het doet pijn. Als we eindelijk bij de auto zijn ga ik snel zitten. "Gaat het?" Vraagt Louis lief en ik knik. Louis start de auto en rijd richting huis. Ik kan niet wachten om iedereen weer te zien.

Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu