10.

2.1K 83 15
                                    

*Lisa's POV*

Ik word pas om half 2 wakker. Wow heb echt lang geslapen... Dani is al uit bed merk ik en ik strompel naar beneden. ''Goeiemorgen slaapkopje!'' Zegt Rosa lief en ik glimlach. Ik glimlach nog breder als ik Dani op de bank zie zitten en plof naast hem neer. ''Ga je zo mee?'' Vraagt Zayn en ik frons. ''Naar Louis!'' Zegt ij snel en ik glimlach. ''Tuurlijk!'' Zeg ik blij. ''Tadaaa!'' Zegt Niall die met twee borden eten aan komt gelopen. Eentje voor zichzelf en de andere geeft hij aan mij. ''Zozo wat ben je gul vandaag Nialler!'' Zeg ik grinnikend. ''Ja ben vrolijk vandaag! Vraag me niet waarom!'' Zegt Niall. ''Nou waarom ben je vrolijk?'' Vraag ik grijnzend en Niall steekt zijn tong naar me uit en ik doe het terug. 

Wauw het is echt poep weer! Letterlijk er valt allemaal poep uit de lucht.

Oke nee misschien niet...

Maaaaaar misschien ook wel! We will never know! Oke grapje het regent keihard en we lopen het ziekenhuis in. Van het stukje van de auto naar het ziekenhuis ben ik vet nat geworden! Als we bij het restaurantje zitten om te eten sta ik op. Ja we hebben al gegeten maar ja je hebt alleen Niall nodig en je zit om de 5 minuten te eten. Dus hebben we allemaal eten besteld behalve ik. ''Ik ga alvast naar papa!'' Zeg ik en iedereen kijkt me vragend aan. ''Blijf je niet nog even gezellig bij ons? Laat je ome hazz gewoon in de steek?'' Vraagt Harry pruilend. ''ja dat doe ik! Omdat ik even iets aan papa moet vragen!'' Zeg ik en ik loop weg. 

''Olaa!'' Zegt Louis blij als hij me ziet staan en ik glimlach. ''Olaa!'' Zeg ik blij terug en ik ga bij Louis op bed zitten. ''Ben je alleen?'' Vraagt Louis die me vragend aankijkt. ''Nee Niall had honger dus ze zitten beneden in het restaurantje!'' Zeg ik en Louis grinnikt. ''En jij hebt niets bestald odat je eerder mij kon zien om me prive wat goeds, slechts of leuks te vertellen aan je lieve papa?'' Vraagt Louis en mijn ogen worden groot. ''Hoe weet jij dat nou weer?'' Vraag ik en Louis grinnikt. ''Hallo ik ben Louis. Ik kan alles en weet alles!'' Zegt Louis en ik grinnik en rol met mijn ogen. Dat is echt een typisch Louis antwoord die had ik aan moeten zien komen... ''Ja het is wel waar! Ik wil iets leuks vertellen. Naja voor mij is het leuk en ik weet niet wat jij met de informatie moet maar jij bent mijn vader dus ik vind dat jij het als eerste moet weten!'' Zeg ik zacht en Louis kijkt me aan. ''Je bent vijftien! Je hebt toch nog geen sex gehad he?'' Vraagt Louis waarschuwend en ik schud snel mijn hoofd. ''Nee nee!'' Zeg ik snel en Louis slaakt een zucht van opluchting. ''Oh thank god!'' Zegt Louis en ik grinnik. ''Maar wel mijn eerste echte kus!'' Zeg ik blij en Louis glimlacht. ''Met Dani?'' Vraagt Lousi en ik knik. ''Ja!'' Zeg ik en Louis glimlacht. ''En?'' Vraagt Louis en ik bloos. Wauw best awkward als ik moet gaan uitleggen hoe het was. ''Nou gewoon eh..'' Oke dit is best awkward. ''Ik plaag je maar hoor! Ik weet hoe stom het is om die vraag in detail te beantwoorden. Had ik ook met mijn ouders!'' Zegt Louis die met zijn hand door mijn haar gaat en ik glimlach. ''Maar 1 ding!'' Zegt Louis en hij kijkt me streng aan. ''Je gaat nog geen sex hebben!'' Zegt Louis en ik schiet in de lach. ''nee papa!'' Zeg ik lachend. ''Oh en voelde je iets? Qua vlinders of kriebels?'' Vraagt Louis en ik knik blozend. ''Oke want als dat niet zo is dumpen die handel!'' Zegt Louis en ik grinnik. ''Wat dumpen?'' Vraagt Zayn die binnen komt gelopen en iedereen inclusief Kim en Dani zoeken een plekje uit. ''Ja Lisa wat dumpen?'' Vraagt Louis grijnzend aan mij en ik geef Louis een stop op zijn schouder. ''Nialls eten en Zayns spiegel! Samen met de kat van Hazz en Nouk!'' Zeg ik en iedereen kijkt ons boos aan. Louis en ik schieten in de lach. ''Nee kleine meisjes en jongens worden groot!'' Zegt Louis zacht en ik kijk hem boos aan. ''Sorry hoor!'' Zegt Louis 'onschuldig' ''Wat wat wat? Waar gaat dit over?'' Vraagt Liam droog. ''Wacht jullie hebben toch geen s-'' ''NEE!'' Zeggen ik en Dani snel in koor en Liam slaakt een zucht tegelijk met Perrie en Zayn van opluchting. ''Dankjewel papa! Jou kan ik dus ook niks vertellen!'' Zeg ik boos en ik ga van zijn bed af en pak een stoel waar ik op neer zak. ''Maar ik heb toch niks gezegd!'' Zegt Louis droog. ''Ja we weten niet eens wat er is!'' Zegt Perrie en ik zucht. ''Nou en!'' Zeg ik boos.

Daddy's Girl|L.T|Dutch|Voltooid.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu